יום תשיעי לסדנה

Roy1232

New member
יום תשיעי לסדנה

ישנתי בערך עד עכשיו, ויש לי חלום אחד ממש מפורט והרבה מאוד קטעים מכל פעם שהתעוררתי וחזרתי לישון, לצערי לא כתבתי אותם - אבל שוב הייתי במבנה. חלום אחד לא היה לי שאני בחוץ

Bluescale

New member
כל הכבוד על היוזמה

חברה המשיכו את השירשור
2 חלומות זכרתי 1 בצלילות נמוכה - התמדתי בבדיקות המציאות רוב היום (חוץ מבעבודה היה עומס)

Roy1232

New member
שאלה קטנה...

תוך כמה זמן אמורה להיות הצלחה ביצירת חלום צלול מבדיקות מציאות (בהתחשב בשלב שאני נמצא בו)?

Bluescale

New member
מאוד תלוי בבנאדם

בדכ זה נע בין שבועיים (זאת המטרה של הסדנה) לחודשיים. הכל תלוי בהתמדה. אגב אני מזכיר שעכשיו כל לילה לבצע אוטוסוגסטיה ``אני הולך לישון ולחלום אם אתקל ב[עוגן] אז אבצע בדיקת מציאות``. בנוסף, לגבי החג, אתם מעדיפים לנסות mild ‎‏ או wild? תגיבו כבר עכשיו כדי שנדע כמה מוכנים לקום ב 7 או 6 בבוקר לשם כך

Roy1232

New member
למה לא לשלב?

אחרי שחוזרים לישון לדמיין את החלום בתופסת התובנה של "זה חלום! אני חולם!" וכו', ואחרי זה פשוט לנסות WILD - כך שגם אם הWILD ייכשל עדיין יהיה הסיכוי שיתבצע MILD (נחלום את אותו חלום בתוספת התובנה).

jooxz

New member
היו לי יומיים קצת חלשים

בגלל סידורי שינה לא טובים (היתי צריכה לקום מוקדם וללכת לישון מאוחר) הזכירה של חלום אחד בלילה נשארה, חוץ מהיום שלא זכרתי בכלל אני עושה בדיקות מציאות (שעון, אור, נשימה והגיון) בעיקר בעבודה, אבל גם בבית שמתי לב שהוספה של שעה לזמן השינה שלי (במקום מ 12:00 בלילה עד 6:30 בבוקר אני הולכת לישון ב 11:00) משפר בהרבה את הזכירה של חלומות! אז מעכשיו אני משתדלת לישון 7 וחצי שעות במקום שש או שש וחצי כמו קודם

t o m e s 4 0

New member
ישש חלום צלול ראשון!!!

חברה הסדנה הזאת ממש עזרה לי תוך שבועיים הצלחתי לעשות חלום צלול בשיטת WIDE פשוט כיף אני אוהב את השיתוק אחרי שקמתי ישנתי שעתיים אחרי והחלטתי נעשה WIDE אולי הפעם יפעל יתרכזתי בקול של האישה הזאת של קפה בוקר בטלוויזיה אחרי כמה שניות(אני חושב)נרדמתי והייתי בתוך חלום הרגשה מוזרה ומאוד כיפית מה שעוד היה הצלחתי לעוף עשיתי בדיקת מציאות עם העף אבל אני נושם הבנתי שאני בחלום שמתי קפיצה הגעתי ממש ממש ממש גבוהה!!! והתחלתי לעוף הסביבה הפכה לג'ונגל ! XD לא יודע למה מהאנדרנלין של ההיתלהבות כל כך כיף לעוף קמתי אבל הרגשתי את עצמי משותק זה היה מוזר אבל לא פחדתי דרך אגב ששמתי את היד על העף בישביל הבדיקה מה שקה בחלום שמתי את היד זכרתי אבל במציאות הרגשתי שהיד שלי משותקת ולוחצת על הראש מוזר XD אבל לא ידעתי כבר מה מציאות או לא אז אני לא יכול להגיד בוודאות

t o m e s 4 0

New member
אגב עוד משהו

אגב עוד משהו תמיד שאני נזכר בחלומות אני רואה אותם לא רק מזווית הראיה שלי אלא כאילו יש מעליי מצלמה וממנה אני רואה מישהו יודע למה XD לא יודע למה זה קורה אני זוכר את החלום משתיי כיוונים?

Bluescale

New member
לא באותו הרגע אבל כן

זה נקרא חלום גוף שלישי. ואגב כל ה-כ-ב-ו-ד אני שמח שהסדנה עזרה לפחות לאדם אחד
אגב זה WILD Wake Induced Lucid Dreaming

למעלה