יום ששי USA

• פותח הנושא Guy K
  • פורסם בתאריך

Guy K

New member
יום ששי USA ../images/Emo58.gif

היה פרק מפתיע, ודי שווה. טיילור הורידה את הפיאה המרגיזה, והיא בהחלט נראית קצת יותר טוב (אם כי לא מזכירה אפילו את טיילור הייז פורסטר שהכרתי לפני כמה שנים - היא מתחילה להראות כמו בת' מתשוקות או בילי מימי חיינו) רידג' הפתיע כשהוא הגיע לברוק והודיע לה שהוא עשה טעות חמורה. וברידג'ט ודנטה... גם כן הפתיעו

Mikel20

New member
הכי אהבתי

את הסצינה בין ניק לטיילור (שהורידה באמת את הפאה תודה לאל) , איך שהוא נכנס ורק מתחיל לדבר, היא ישר מתחילה לנתח אותו פסיכולוגית, אדיר, איך היא לא מפסיקה עד שהוא משתיק אותה עם עניין דנטה - יש לשני אלה כימיה די טובה לדעתי. בהחלט פרק שווה, מזכיר את הפרקים הטובים של פעם!

אבוי

איך יחזירו עכשיו את הגלגל לאחור? אחרי שברידג'ט שמעה את ניק וברוק ונישקה את דנטה (טלי פספסת, הוא היה בלי חולצה
)? אני אומר לכם שהכל מזימה של סטפני ומארק! פרק שווה בהחלט.

aabbadd

New member
פרק טוב שסגר שבוע טוב מאוד ../images/Emo58.gif

אז ככה , הסצינה של ברוק ותורן הייתה מיותרת , לא יודע פשוט לא היה חיבור טוב לשאר הפרק . ניק וטיילור היו מצויינים , ניק מערער לגמרי את הביטחון של טיילור ( עד שהיא הייתה צריכה לטלפן לסטפני ולספר לה הכל - כנראה לקראת נפילתה ההולכת וקרבה ???? ( כולי תקווה ) טיילור מצידה מנסה לנתח את מעשיו , אך בקרב הזה ניק מנצח לאחר שהוא שואל את כל השאלות הנכונות ( על דנטה , ההתקף לב של סטפני ) . רידג' סוף סוף פוקח את עיניו כפי שברוק וברידג'ט אמרו לו אין ספור פעמים , מתעמת עם סטפני ומאשים אותה בבחירה השגויה שלו , מאשים אותה בייחס הרע שברוק קיבלה ממנה וממנו , מבקש ממנה שתפסיק לדחוף את האף שלה לענייניו ועוזב בכעס . ברידג'ט ודנטה לא ממש מעניינים ! הסוף היה מותח שרידג' אומר לברוק שהוא עשה טעות חמורה - מעניין לאן זה יוביל ? קשה יהיה לי לראות את רידג' וברוק מתחברים מחדש , הוא צריך לסבול לפני שיוכל לקבל אותה בחזרה . עד כאן לגבי הפרק , שיהיה שבוע טוב !

אני כבר לא בטוח

שאני רוצה שזה יקרה. נגיד, גרנט וברוק היו זוג כל כך פוטוגני. אני בטוח שגם ניק, ברגע שיסתפר, יהיה מושלם לברוק. האם אנחנו באמת רוצים את רידג'? נכון שטענתי שרידג' וברוק צריכים להיות ביחד, אבל אני מעדיף לראות אנשים פוטוגניים בסצינות מיטה
חוצמזה שאם נתייחס רגע לנושא ברצינות - עכשיו רידג' התעורר? רק אחרי הסיפור הזה? הרי במשך שנים האישה הזו מתמרנת את החיים שלו. זה התחיל עם מורגן, נמשך עם קרוליין ועד שהיא לא תמות זה לא ייגמר...

Shiri from the block

Active member
כבר לא איכפת לי אם ברוק תחזור אל ריג' או לא, העיקר שהוא סוף סוף פתח את העיניים שלו בקשר אליה, עכשיו מצידי שתזרוק אותו, והוא לנצח יסבול על זה שהוא בחר בסטפני=טיילור ולא בברוק, וברוק תמשיך הלאה ותיהיה עם מישו שבאמת אוהב אותה.

Kazz

New member
דיעות.

פרק טוב. קוויתי בהתחלה להמשך ישיר של סוף הפרק הקודם , אבל לא נורא , כל עוד אקבל את המלחמה שלי. טיילור נראית בהרבה יותר טוב עם התספורת הזו , ואיך שהיא ניתחה את ניק ישר היה ענק. ברוק לפני דקה אומרת לת'ורן שהיא מוכנה להמשיך הלאה וככאשר רידג' מגיע למפתן ביתה , עיניה שוב מתמלאות "תקווה" והיא מוכנה עוד רגע להתנפל עליו. אני מאוד מקווה שרידג' לא ישנה את דעתו ,זה יהיה דפוק. אולי הוא צריך לדבר עם בריג'ט שתגיד לו על ההתגופפיות הלא רצויות שקרו בין ניק לברוק דקות אחרי שהיא עזבה את ביתו . כן , רידג' צריך לפקוח את עינו , אבל לכלפי ברוק. סאת ועוד , אתם גורמים לזה להשמע כאילו הוא בחר באישה שאין לו רגשות אליה , זו טיילור פור גאד סייק. עכשיו , איפה הפרומו לשבוע הבא?

אתה רציני?

הוא בחר בטיילור כי הוא לא מרגיש בנוח. הרי הוא "אוהב" גם את ברוק וגם את טיילור. הוא בחר בטיילור כדי להציל את אימא שלו. אפילו הוא הודה בזה כבר

Kazz

New member
באמת..

הרי כולנו יודעים שבסופו של תהליך הוא היה בוחר בטיילור , רוב הפורום כאן חשב כך. ההתקף לב של סטפני פשוט היה זרז להחלטה , במקום לגרור את זה וסופסוף להתחיל לגלגל את העניינים. כמובן שהמצב של סטפני השפיע , אך אני לא חושב שרידג' היה ממשיך עם הטקס , אם הוא לא ידע בתוכו שבסוף הוא יבחר בטיילור. זה לא חדש שסטפני מתערבת ומשפיעה על ההחלטות , אך עם בריג'ט תחלוק עם רידג' את מה שראתה , אולי תהיה לו זווית אחרת להסתכל על ברוק , בואו נשווה את שדה המלחמה. זה יהיה מטומטם לתת לרידג' להתחיל להתחרט עד שיצאנו מהעיסה של ברוק-רידג'-טיילור. בראדלי פשוט פעל מפחדנות מסויימת , הכניס את התקף הלב של סטפני בדיוק בשביל התגובות שלכם. הוא בטח תכנן להחזיר את טיילור ורידג' ביחד , אך בשביל לא לקבל תגובות נזעמות מצד אוהדי ברוק , הוא הכניס את התקף הלב של סטפני כדי שהמעריצים יגידו "אה , אם סטפני לא הייתה חולה.." וכל השיט הזה. ההתקף הלב של סטפני , בשבילי , משיג את התוצאה ההפוכה , טיילור ורידג' תוכננו להיות ביחד ובראדלי רצה לשחק על בטוח וכמובן עכשיו יש לנו את ה"דרמה" של האם רידג' יתחרט , האם ישנה את החלטתו. לא שזה צריך לקרות אם רק הוא ילך לשוחח עם בריג'ט לרגע. 24 השעות האחרונות בעולם הסדרה פשוט מסכמות בצורה בלתי רגילה את ברוק: ברוק אחרי הפרידה מ רידג' לא יודעת מהחיים שלה , לדבר עם רידג' או לא , להלחם עליו בגלל שהחלטה בעצם הייתה של סטפני ולא שלו , או להמשיך הלאה מכיוון מה? מכיוון שהיא יודעת בפנים את האמת שהוא בסוף היה בוחר בטיילור , אם או בלי סטפני. רידג' לא שלה - קופצת לגבר הקרוב ביותר שיקבלה בלי ממש מחשבה איך זה משפיע על האחרים. ולבסוף , ברוק מביטה ברידג' במבט נזקק , מוכנה להתנפל אחריו בחזרה , רק אם הוא יגיד את המילה המיוחלת.

אני לא חושב

שברוק הביטה ברידג' במבט נזקק. היא פתחה לו את הדלת אפילו בצעקה. אני כמובן, לא מסתמך על ספוילרים עתידיים כי אני לא קורא אותם - מדובר בתחושתי בלבד. יש לי הרגשה שלברוק יהיה קשה לסלוח לרידג' הפעם. בהחלט יכול להיות שאני טועה
ולא. התקף הלב של סטפני לא זירז את ההחלטה. הוא קבע עובדות בשטח.

rt 19

New member
אני באמת מקווה

שלברוק יהיה קשה לסלוח לרידג' למרות שאני לא מתה על ברוק אני יותר שונאת את רידג' על זה שהוא לא הפסיק לתמרן בין ברוק לטיילור כאילו הוא איזה ג'יגולו. והוא בטוח שזה בסדר כי הוא אוהב את שתיהן

Kazz

New member
מה זה משנה.

בסופו של דבר רידג' היה בוחר בטיילור , בין כה וכה. בסופו של דבר ברוק תלך לכל גבר אחר. לפני שרידג' הולך לזחול בחזרה לברוק , הוא צריך לדעת מה היא עשתה בזמן כה קצר של 24 שעות , אולי זה יתן לו מושג חדש על ברוק "אני אוהבת אותך כל כך שאני מוותרת עליך למרות שאין לי שום סיבה ממשית , כי זו לא הייתה ההחלטה שלך וכבר קפצתי לניק" לוגן. המבט של ברוק היה מלא תקווה , אפילו קצת דמעות. גם אני מקווהשהם לא יחזרו להיות ביחד , אבל דווקא בגלל ברוק. רידג' צריך להפסיק עם הגישה שאם ברוק הייתה בקשר רומנטי עם גבר אחר ,כדוגמת דיקן וניק , אז הגברים אלו שניצלו אותה . ברוק אשמה לא פחות , אם לא יותר. זה דפוס. אייך , בריג'ט?

מה יש לך מברוק וניק

הנשיקה המדוברת זה בין ברידגט לדנטה וניק ולא נראה לי שניק וברוק יהיו יחד

arielbbb

New member
ברוק אני חולה עלייך

אין אין עליה!!! בחורה מדהימה בטירוף.... תמיד דופקים אותה ואז היא מנצחת את כולם ואז עוד פעם חייבים להרוס לה.... בראדלי החמום מוח הזה. אך הפעם יתברר לריד'ג שברוק היא האחת בשבילו ושסטפני היא סתם זקנה בלה ומקומטת עם שיער לבן ואף אחד לא רוצה לגעת בה!!! ושטילור תמות כבר בפעם המי יודע כמה אבל שלא יחזירו אותה לחיי הפעםץ מוות מוות לטיפשות.

למעלה