יום שני!

יום שני!

איך עבר הסוף שבוע?
משהו חיובי היום?
משהו שלילי היום?
אתם שותים תה או קפה?
אם הייתם יכולים לגור במקום אחר (חוץ מישראל
) איפה הייתם בחרים לגור?

עונה ../images/Emo13.gif

היה אחלה סוף שבוע. העתקתי 150 סידיס למחשב.
אני חושבת שמצאתי מקום להתנדב בו. אני משתדלת לא לפתח ציפיות...
היה לי שיעור תופים!
אנשים היו נחמדים אלי. ספוקי....
היה לנו מבחן במדעים, כולה חמש שאלות, הויא בחנה אותנו דווקא על מה שלא למדתי ><
אני שותה רק תה, עם שתי סוכר. לא שותה קפה בכלל.
שוודיה לא רעה, אבל בחורף כ"כ חשוך שם... אולי איטליה. או ספרד (לא שהייתי שם
).

kit k@t

New member
עונה

הסופ"ש היה טוב :) הלכנו מסיבה נחמדה וקנינו ציוד לסנובורד... חיובי היום? פגשתי את ידיד שלי והוא נתן לי עוגיות :) שלילי היום? לקוח בעבודה צעק עלי קצת.. לא נורא לחלוטין ורק תה. ממש לא אוהבת קפה. ממש למגורים? פראג אני מניחה. קאט

kit k@t

New member
אני ממש גרועה בסנובורד

אבל ממש! חבשלי ואני נסענו בשנה שעברה והוא מת על זה... אני לעומתו ממש לא משהו. זה כיף, אבל כואב לי ליפול P: קאט

Emc2

New member
a matter of personal preference

I find skiing boots just painful. And after about 8 season or so of snowboarding, i just enjoy the ride

גם נכון...

אתה גולש כבר שמונה שנים? אני מה-זה מקנא...
זו הולכת להיות השנה האחרונה
איך שנחזור לישראל נפסיק.

ציקהלה

New member
../images/Emo45.gif זה כואב ברמות מטורפות

אבל לפעמים המיהרות מוכרת אותי חזרה למלקלות המצחיקות האלו (אבל רק לפעמים)

MissUnKnown

New member
עונה

הייתי בתחרות רובוטים....היה ארוך ומעיף, למה המורים חייבים להיות קרציות? חיובי - התחלתי עבודה חדשה שלילי - אני עייפה תה בדרך כלל הייתי עוברת לאמסטרדםץ

Emc2

New member
Work is slow in the morning...

Weekend: Busy Busy Busy Busy weekend…. Involving packing, unpacking, furniture shopping, Christmas duck and too many trains buses and planes. But its nothing compared to this upcoming weekend (anyone interested to join me trucking from Frankfurt to Bristol and then from Bristol back to Frankfurt? Come on… its only about 11 hours one way… can’t be too bad!) The Good: Saw Notwist live yesterday on a boat. Was well wicked. And got the keys to my place. The Bad: In total, ended waiting about one and a half hours for trains yesterday “First GREAT Western” (the local rail company) my arse… The Drink: None of the above. I’m a water boy. The Place: I think Singapore for a year could be pretty cool. Or maybe Kinshasa for my masters research purposes. The P.S.: Eden, Amsterdam is so overrated, you should know that

למעלה