יום שני!

dragonit12

New member
יום שני!

מה נשמע? איך עבר היום? שאלה: טיול שנתי-אילת או חרמון?

שני

מה נשמע? אחלה איך עבר היום? חביב שעה ראשונה+שניה : יהדות כתרבות. דיברנו על מרק צרפדעים ועל קרוקס. (את הקשר שלהם לשיעור אני לא ממש זוכרת
) שעה שלישית+רביעית: אנגלית. איככככ. שעה חמישית: ספרות. שעה שישית: ספורט, היא לקחה אותנו לחדר כושר בבצפר והייתי על ההליכון ובכפיפות בטן וכל מיני משקולות.. יו באלי פיצה! שאלה: טיול שנתי-אילת או חרמון? תלוי מתי! עכשיו- אילת. בחורף- חרמון.

../images/Emo79.gifיום שנייייייי

יום סבבה כזה... אני לומדת רק פעמיים בשבוע, ושני הוא אחד מהם - אז די באסה לי עם זה היום
זה כבר נהיה מוזר לקום מוקדם ולנסוע לבית-ספר... וה-8 שעות המסכנות שלי נראות לי כמו נצח... על הבוקר היה לי מבחן באזרחות - הלך ממש גרוע, אבל היא תתן לי לעשות חוזר בגלל שיש לי אישור מיוחד, אז לא נורא.. אני פשוט אעשה ברביעי או חמישי
אחרי זה שעה הבעה, שזה פשוט המקצוע הכי מיותר בבית-הספר [וגם עם אחת המורות המיותרות
] - מה שנקרא 'שעור קישוט יומן'. שעה ספורט, שלא יכלתי להשתתף בה בגלל איזה משהו שקרה לי לפני יומיים.. לא משנה... קיצר, סתם מבאס
ו-3 שעות פיזיקה, שאני לא מבינה שם כלום כי פספסתי יותר מדי שעורים...
סיוט. בכל מקרה, מחר אני משלימה את כל החומר, אז מיום רביעי פיזיקה לא יהיה כזה סיוט
אחרי זה חזרתי הביתה, קראתי את העיתון שלי
[כל בוקר אני לוקחת עיתון מהאלה שמחלקים חינם, וקוראת אותו במהלך היום.. אני ממש אוהבת לדעת מה קורה בעולם
] עכשיו אני קצת על המחשב, עוד מעט חברה שלי תבוא, אני אשב אתה קצת... ואז אני יוצאת לכיוון הכותל - יש השבעה לידיד שלי [בצבא, וזה], ואחרי זה נצא לעיר לאכול משהו... ואז הביתה, פיפי ולישון
או לחילופין - לדבר עם החבר, לראות סרט, לקרוא משו, לבזבז זמן.. ועוד עיסוקי-לילה

ronpos

New member
יום שני..............

מה נשמע? הכל סביר :) איך עבר היום?בסדר.. היה יום ארוך.... שעה ראשונה- אנגלית והמורה לא הגיעה אז היה מורה מחליף והביא דפים להתכונן ליום רביעי למבחן שניה- ערבית! אני כל כך שונאת את זה ;; למה אני לא במזרחנות? ;; שלישית+רביעית- מתמטיקה, אני שונאת את זה
חמישית- ספורט, עבדנו על בטן. שישית- ספרות, שהפך להיות שיעור חפירות של המחנכת... ומי שאתמול מת מהעגיל בלשון, אז הוא היה בוגר של הבצפר שלנו.. שביעית- תנ"ך, משעמם.. שמינית- אנגלית.. לא עשינו כלוםםםםם ואחרי שחזרתי הבייתה התארגנתי והלכתי לחווה.. ובשבע וחצי הגעתי הביתה. D: שאלה: טיול שנתי-אילת או חרמון? ניראלי אילת.. כי בחרמון הייתי מלאאא פעמים... והשנה הטיול שנתי שלנו זה לחרמון P:

hadarinke

New member
עכשיו זה סופי. האינטרנט חזר ולתמיד../images/Emo9.gif

יום בסדר בלימודים, עד שעה שביעית... באתי הביתה ונרדמתי בסלון בזמן שהתפללתי שתגיע העונה החדשה של שנות השבעים לויאודי. ואז התעוררתי ונכנסתי לויאודי ויש את כל העונות!!:-O אז ראיתי 6 פרקים ועכשו אני אכין שיעורים ואסדר את החדר... אה וקיבלתי 100 באנגליתD:

dragonit12

New member
אתמול...

קמתי ואמרתי לאמא שאני לא הולכת לביה"ס. אבל ראיתי שהשעה רק שבע ועשרים ואני מתחרפנת מלהיות בבית. אז התקשרתי לאמא ואמרתי לה שאני הולכת בסוף לביה"ס. לבנתיים שתיתי את התרופה המגעילה ביותר!
ואז אחי הגיע הביתה עם חבר מהצבא לחמש דקות! אח"כ הלכתי לביה"ס הגעתי בדקה של הצלצול לכניסת ביה"ס. והמנהל והרכז משעמת היו שם אני:בוקר טוב. המנהל:מה קרה לך באוזן? אני:נכנס לי חומני הרכז משמעת:החומני יצא? אני:כן,ב"ה יצא. הם:תרגישי טוב,יהיה בסדר. אני:כן...יום טוב! עליתי לשיעור ואז ראיתי בדרך את המורה לתורת המנהל אז היא דיברה איתי על הציונים ושאלה איך הם. ואמרתי לה שהיו מלא בעיות בהיסטוריה וזה מעצבן אותי. ואז נכנסתי לשיעור היסטוריה המורה:בוקר טוב אני:איזה בוקר. היא:בוקר מה קרה לך באוזן!?
אני:נכנס לי חומני היא:וואי איך?מתי?הכל בסדר שם? אני:בלילה,שהלכתי לישון נכנס לי החומני לאוזן,אמא לקחה אותי בטיל לביקור רופא והםאמרו לי שיש לי דלקת מוגלה עקיצה ואודם. אבל לפחות החומני יצא. היא:אויי,תרגישי טוב! את לוקחת תרופה נגד זה?טיפות אוזניים? אני:אנטיביוטיקה{זה ממש מעצבן לכתוב את זה
}מגעילה במיוחד! היא:מה שונות האנטיביוטיקות האחרות ממה שאת לוקחת? אני:אין לי מושג,אבל זה מגעיל במיוחד! לבנתיים הילד שמעצבן אותי ופגע בי נכנס לכיתה ושאל מה קרה,עכשיו המורה יושבת לידי ומדברת איתי אז אני חייבת לדבר איתו>< ארג'! אז סיפרתי לו בקצרה. אח"כ התחלנו שיעור היסטוריה למדנו טיפלה. ואז היה שוב היסטוריה,עם המורה של הכיתה השניה. לבנתיים ילדה בכיתה שאלה מה קרה וזה,אז אמרתי שעדף שלא תדעי תאמיני לי.ואז ידיד שלי סיפר לה. והיא כזה אאאאאאאאאאאאיייייייייייייככככככככססססססססססססס. המורה שלנו עשתה לנו בוחן קצרצר או עבודת כיתה מה שבא לכם. אז ישבנו 5 ילדים לעשות ביחד את העבודה
הגשנו לה דף אחד וזהו. היה דווקא ממש מצחיק
ואז הפסקה. שיחקתי שח עכשיו,במשחק הראשון הלך לי מזה גרוע,הוא אכל לי הכל חוץ מסוס ומלכה ועוד חיילים קטנים. אז בסוף ניצחתי אותו! ואז שיחקנו עוד משחק,וגם בו המצב שלי לא היה כל כך טוב,המצב שלו היה בהרבה יותר טוב משלי וניצחתי אותו
יאיי!!! ואז שיעור אנגלית,עשינו קצת חזרות בלה בלה בלה...שיעמום! והיא כמובן שאלה מה יש לי באוזן,אז הסברתי לה בקצרצרה. ואז שעתיים מגמה גם המורה הזאת שאלה מה יש לי באוזן! אבל לפני זה ידיד שלי שאל
אז המורה שאלה איתו ביחד והסברתי להם,והם כזה,אתץ בסדר?! אני:כן,אני בסדר,תודה.אבל כואב לי. בשיעור הראשון דברנו על הציונים,ככה כל השיעור הלך
בשיעור השני דיברנו קצת על קבוצות מיקוד וזה,ואז למדנו טיפלה והלכנו הביתה! איזה כייף היה להגיע הביתה!! באחד וחצי הייתי בבית{במקום בארבע!} ובשתיים וחצי עפתי למוזיאון ת"א,היה שם כנס לוחמות. הסבירו לנו מזה לוחמות בצבא,איזה תפקידים בערך יש להם. היה נחמד. הגעתי הביתה בסביבות שמונה וחצי. אכלתי,שתיתי את התרופה המגעילה
והלכתי לישון. זהו,ככה עבר היום שלי! שאלה: טיול שנתי-אילת או חרמון? שנה שעברה הייתי באילת,והייתי חולה איתם בזמן הטיול אז אמרו לי לא לצאת מהחדר כדי שאני לא איהיה יותר חולה. השנה אנחנו נוסעים לחרמון,מקווה שיהיה כייף. וזה באמת תלוי מתי.

למעלה