יום שני!

יום שני!

בוקר טוב =] חוזרים לבית הספר

קמתי מאוחר../images/Emo122.gif../images/Emo110.gif

שמתי שעון מעורר ל8 וחצי ואז התעוררתי רק ב10 כי חברה התקשרה אלי..
תכף אני אלך לבציפר לשעה ספרות? אם היא תכניס אותי.. שעתיים מתמטיקה, שעתיים חלון- לבנות תריקוד ליום השואה
שעתיים קלאסי? אם יהיה.. אחכ לשבט חזרות כל היום ליום השואה..... ואז לחזור בערב ולישון נורמלי

בוקר טוב!

אין בצפר,חופשה לפני מתכונת._______. בהצלחה לי!תקשורת זה זוועה.. Communication Breakdown,It's Allways The Same! Having A Nervous Breakdown,Drive Me Insane! -.-

R a n d a l l

New member
תנו לי ב'

תנו לי ה' תנו לי צ' תנו לי ל' תנו לי חה מה יצא?? בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!111

P i x i e s

New member
צו ראשון ../images/Emo9.gif

היה סבבה לגמרי חוץ מאיזה סיבוך רפואי... במבחנים הספקתי הכל חוץ בשלוש שאלות במתמטיקה
!

Aline In Chains

New member
אני שונאת ימים כאלה.

קמתי ב 8.30(כשאני מתה מעייפות, הלכתי לישון באיזה 4 נדמה לי..) , התקלחתי..ואז החלטתי לא ללכת לשעתיים אנגלית, כי חשבתי שהמורה בחופשת לידה. ואז כשהגעתי לבצפר(והלכתי בחום. @#%^!#@), אני קולטת את כולם הולכים הביתה:"התבטל תנ"ך ושעתיים היסטוריה" יואו@#^@#^. ואנגלית דווקא כן היה. קיצר, יום מעצבןןןן. העיקר שראיתי אבל ת'חברות:)

noyy

New member
בקטנה

היית מעדיפה להמשיך ללמוד?
לא, נכון? אז חצי נחמה

עד שיהיה טוסט, עד שיהיה

אז התחלתי היום בעשר כרגיל, המחנכת דווקא באה ל10 דקות בבוקר, בלבלה לנו קצת את המוח אבל לונורא סולחים לה, כי היא עושה את זה כ"כ מצחיק (היא ארגנטינאית אז המבטא שלה הורג אותנו כל פעם מחדש
) שעתיים מתמטיקה המשכנו לוגריתימים ומשוואות בטריגו, מלאאא שיעורים ואין לי כוח
שעה ספרות שהמחנכת נכנסה באמצע, וב10 דקות האחרונות המורה חילקה מבחנים ובחנים אז בקושי למדנו. שעה ספורט ששכנענו את המורה שאנחנו ממש מעט (היינו 6 וכל השאר נזכרו לבוא אחרי שהיא שחררה אותנו), ושמשיעור הבא נתחיל לעשות ספורט XD כל יום שני עכשיו נהיה רק הכיתה שלנו כי לכיתה השניה עושים תגבור בתנ"ך, הם מפגרים בחומר
חזרתי לביתספר, יצאתי מהצד השני שלו כדי להביא משהו לחברה, חזרתי פנימה כי היה לי חם מדי בשמש. היו אמורים לבוא לקחת אותי רק יותר מאוחר, אז בנתיים חיכיתי. אחותי גם סיימה, וחיכינו ביחד שיבואו לקחת אותנו. בית, אוכל, שיעורים, להמשיך להתכונן למתמטיקה ולמחשבים. לא רוצה

1zoey1

New member
הייתי בטוחה.. ../images/Emo163.gif

חבל.. התיאור נשמע דומה למישהי שאני מכירה, המבטא ההתנהגות וזה שהיא מורה. איזה קטע זה היה אם זו הייתה היא..

ממ

קמתי, התקלחתי התארגנתי ונתקפתי במיגרנה פסיכית אז נשארתי בביתP:. למי יש פייסבוק פה? בא לי חברים חדשים..

Anni Lupu

New member
לומדת למתכונת בקולנוע...

הייתה אצלי ילדה מהכיתה ועזרתי לה ללמוד, ישב"צ לשכמה שעות וחוזרת ללמוד.

שרון710

New member
אנחנו חזרנו לבצפר כבר אתמול../images/Emo10.gif

עוד שנייה יוצאת לרופא שיניים. חוזרת ללמוד לתנ"ך וב6 מפגש פולין
יום טוב.

זונע

New member
יו עלק בצפר

שעה ראשונה דיברנו עם הרכזת של פולין וחפרה לנו בשכל שעה...אז איחרתי לתנ''ך ואז לא הבנתי כלום ויש מגן עוד שבוע שעה חמישית השתחררתי והלכתי עם חברים לבית אבות להביא לזאתי שהנצחתי איזה ספר מסריח שהוציאו על ההנצחה... תיכף שיעור פרטי ובערב נפגש איתה

למעלה