יום שני

Anni Lupu

New member
יום שני

נראה לי שאני מתחילה להיות חולה... חורשים היום למתמטיקה! איזה כיף... או שלא.

danieli rose

New member
בוקר טוב:)

איך אני שונאת שזה קורה לי :( למדתי לתנ"ך(מוות לעלילות הראשיתתת) בערב ונרדמתי...עד הפאקינג בוקר!!! :( מזל שהמבחן מחר אז עוד יש לי זמן ללמוד יום טוב לכולם :]

Aline In Chains

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo79.gifמתחילה ב 10:)

אני מה-זה עייפה. הלכתי לישון באיזה 2 נראהלי, ובכלל לא הרגשתי עייפה. ואז לא הצלחתי להרדםםםם,חשבתי על יותר מידי דברים, והיה מזה חם,.. אז החלטתי לעשות מדיטציה
, ואז עוד לחשוב קצת..ועוד קצת, ואז הציפורים המזדיינות בכלל זיינו לי תמוח!!! ממתי הן מתחילות לצייץ ב 4 לפנות בוקר?! בסוף באיזה 4.30 נרדמתי, איכשהו. היום שעתיים אנגלית~מבחן+הגשת עבודה שטרחתי לעשות אתמול:) שעה תנ"ך~בטח המורה הסטלנית תהפוך את זה לחברה. ואז שעתיים היסטוריה, והביתה:) נשכנע היום חברה לבוא איתי לשאנטי:(

Aline In Chains

New member
דווקא בסוף היה נחמד בבצפר:)

קיבלתי 98 באנגלית,ו 95 בהיסטוריה![הכי גבוה בכיתה
, חרשנית!] ולהיסטוריה דווקא לא נכנסתי, והיה לי משעמם..ופתאום ידיד שלי בא ממקיף אחר..אז ישבתי איתו שעתיים והיה משעשע:)

DanieLushka

New member
" שעה תנ"ך~בטח המורה הסטלנית תהפוך את זה

לחברה" וואו לרגע חשבתי שאני קוראת הודעה של מישהו מהכיתה שלי.

בסוף לא יצאתי לגדנ"ע ואני בדיכאון

אתמול בלילה סידרתי תיק והכל ואז עלו בי מחשבות וקרו מלא מדברים ונכנסתי לדיכאון ואז לא ידעתי אם אני רוצה לצאת או לא ובסוף החלטתי שאניי לא יוצא. התעוררתי ב12 ב5 ישיבית ראשגדים ויום עבודה ולא יודע מה נעשה בערב.

sky darkens

New member
איזה יום מטומטם.

שעתיים מתמטיקה - שיעמום. ספרות - שיחקתי עם נועוש ארץ עיר, היה כיף.
ספורט - התבטל, הלכתי עם חברים לדומינוס, ואכלנו מלא. מתמטיקה - משעמם. תנ"ך - (עכשיו) התבטל. עוד מעט אני חוזר לבית-ספר לשעתיים ביולוגיה, ואחה"צ אני הולך להוציא את הכרטיס אשראי שלי. אחר-כך סטאדי גרופ לספרות!

איזה יום מחמד

שעתיים ראשונות מבחן במתמטיקה, היה....סביר. עכשיו גיליתי שכנראה שכחתי משהו, אבל הוא קטנטן. לגבי השאר...נראה. ננסה לשכנע את המורה לתת לי לעשות מועד ב'. ב10 יצאנו לכיוון מכון ויצמן, ב10:15 היינו שם כי הנהג לקח את הדרך המאוווווודדד ארוכה משום מה. חיכינו שם וב10:30 ראינו את כולם נכנסים לאולם אז נכנסנו גם, ואז אמרו לנו שיש עיכוב קל של חצי שעה בערך, ואפשר לחכות בחוץ או בפנים אבל יהיה אפשר להיכנס חזרה לאולם רק עם המנהלות, ואנחנו באנו עם הרכזת שכבה ולא עם המנהלת...מתי שחברה שלי ואני רצינו להיכנס חזרה אז לא נתנו לנו וביקשו את המנהלת, אז הלכנו לרכזת ואמרנו לה את זה, היא אמרה שהיא כבר מתקשרת למנהלת שתבוא להכניס אותנו
נכנסנו בסופו של דבר, וב11:30 הנשיא הגיע. דיברו שני פרופסורים מהמכון, דיבר ראש העיר ואז פרס עלה לענות על שאלות. בגלל שאנחנו אורט, וזה בא', לנו נתנו לשאול ראשונים, ונראה לי שהשאלה שלנו הייתה הכי מוצלחת...שאלו רק 4 שאלות בגלל חוסר זמן. זה נגמר, יצאנו משם וחיכינו למיניבוס, בסוף הוא בכלל הגיע לצד השני
בנסיעה חזרה ביקשנו מהרכזת שחרור לשעה הבאה כי זה כולה ספורט ולא היו לנו בגדים, והיא שחררה אותנו! חמודה
אז הגעתי הביתה, אכלתי, ואני צריכה לעבוד על הפרויקט למרות שממש אין לי כוח, אבל אין ברירה מצד שני. יאללה ביי

FartherAway

New member
../images/Emo207.gif לכל מי שהיה בגדנ"ע בג'וערה

או איך שלא קוראים לזה.
למישהו היה מדריך/מפקד/לאיודעאיךזההולך שם שקראו לו יפתח?

שרון710

New member
../images/Emo67.gif

נכון כל יום יש את הדילמה- מה לכתוב בכותרת?
שעה ראשונה- שנייה: טריגו. שלישית: ספורט. שיחקנו פינג-פונגXD חחחח מוגבלות. רביעית: תנ"ך. חמישית: לשון. אבישג יצאה באמצע מהשיעור כי עיצבנו אותה. איזה רשעים אנחנו
שישית: היסטוריה. שביעית- שמינית: כימיה. התבטל מרתף השואה. אח"כ ללמוד לטריגו. חחחחחחחחאאאאאאאאאאאאאאאםםםםםםםםםם פה.

moran916

New member
אני שונאת תמורה לסופרות

כול פעם שאני מדברת היא ישר צועקת אלי!
ושמישהו אחר דיבר אז היא ישר צועקת מורן שקט אאררר הלוואי שיפטרו אותהה.. חח *הוצאת תסכול* חוץ מזה היה בשיעור הסטוריה התחילו שוב עם זה שאני בלונדינית ושאני לא יכולה ללמוד שומדבר חשוב, אז אמרתי להם שאני רוצה ללמוד מנהל עסקים וכולם התפוצצו מצחוק ולא יכול להמשיך את השיעור אז המורה שחררה אותנו

A Broken Myth

New member
שללה.

היסטוריה, שיעמום על! מתמטיקה - יצאתי החוצה כי לילך המסכנה הייתה ממש חולה
חינוך - שיעור חופששייייייייייייייי D:::::ףףףףףףףףףף ספרות - חחחחחחחחחחחח סיפור כאפות עם דניאל XDDDD בוחן מעפן במתמטיקה
תרגיל בספורט. איזה באסה שצריך להגיש את זה אחרי פולין, ואין תרגיל? XDDD שעתיים ביולוגיה, וואי לא הייתי מאמינה שזה יוצא ממני, אבל היה כייף
בערב סטאדי גרופ לספרות! אללה בלאגנים XDDDDD ביי נצ'מות
.

סעמקקקקקק

אבא בא לקחת אותי מבצפר כדי שאני אנהג קצת. אבל מה, הוא שכח להודיע לי!!!
חזרתי באוטובוס
היום התחלתי בשעה שישית
(הברזתי מאנגלית וזה), אז בבוקר הלכתי להוציא את הרשיון (איזה תורים מעצבנים!!). למדתי שעתיים מתמטיקה ושעה היסטוריה
בהיסטוריה היא החזירה את המבחנים וקיבלתי 94!!

B a m b o o k

New member
עשיתי ניסוי במבחן במתמטיקה

אם אני לומדת וקורעת את התחת למבחן ולא מצליחה אז אולי אני לא אלמד ואצליח...
ות'כלס עשיתי יותר ממה שעשיתי כשלמדתי (שזה אומר שאלה וחצי...), נצטרך לחכות עוד איזה חודש וחצי עד שהסתומה הזאת תחזיר אותם... אחרי בצפר הלכתי לנאורי ועוד מעט הולכת לארגן תיק לטיול השנתי מחרD::::: נתראה יום חמישי

למעלה