איזה יום מחמד
שעתיים ראשונות מבחן במתמטיקה, היה....סביר. עכשיו גיליתי שכנראה שכחתי משהו, אבל הוא קטנטן. לגבי השאר...נראה. ננסה לשכנע את המורה לתת לי לעשות מועד ב'. ב10 יצאנו לכיוון מכון ויצמן, ב10:15 היינו שם כי הנהג לקח את הדרך המאוווווודדד ארוכה משום מה. חיכינו שם וב10:30 ראינו את כולם נכנסים לאולם אז נכנסנו גם, ואז אמרו לנו שיש עיכוב קל של חצי שעה בערך, ואפשר לחכות בחוץ או בפנים אבל יהיה אפשר להיכנס חזרה לאולם רק עם המנהלות, ואנחנו באנו עם הרכזת שכבה ולא עם המנהלת...מתי שחברה שלי ואני רצינו להיכנס חזרה אז לא נתנו לנו וביקשו את המנהלת, אז הלכנו לרכזת ואמרנו לה את זה, היא אמרה שהיא כבר מתקשרת למנהלת שתבוא להכניס אותנו
נכנסנו בסופו של דבר, וב11:30 הנשיא הגיע. דיברו שני פרופסורים מהמכון, דיבר ראש העיר ואז פרס עלה לענות על שאלות. בגלל שאנחנו אורט, וזה בא', לנו נתנו לשאול ראשונים, ונראה לי שהשאלה שלנו הייתה הכי מוצלחת...שאלו רק 4 שאלות בגלל חוסר זמן. זה נגמר, יצאנו משם וחיכינו למיניבוס, בסוף הוא בכלל הגיע לצד השני
בנסיעה חזרה ביקשנו מהרכזת שחרור לשעה הבאה כי זה כולה ספורט ולא היו לנו בגדים, והיא שחררה אותנו! חמודה
אז הגעתי הביתה, אכלתי, ואני צריכה לעבוד על הפרויקט למרות שממש אין לי כוח, אבל אין ברירה מצד שני. יאללה ביי