יום שני!

יום שני!

היום באים אלי חברים מרעננה וב"ש ואני בשמיייייייים:] ועזבו את זה שממחר אני חוקית, חוגגת עם החבר, המשפחה, וכל החברים + החבר הכי טוב מנהריה ביום אחד. אני די מאושרת היום. ולשאלה היומית! בעד\נגד הורדות? מה הדיסק האחרון שקניתם? אני נגד הורדות. האחרון הוא של מרסדס בנד, אתמול, כי העותק הקודם נשרט לגמרי..

«Jimmy Page»

New member
היום

פגישת ביוטופ מעיקה ובערב ישיבת זפלין-וויסקי אצל ידידה. מהיום השבוע הופך לאינטנסיבי רצח, בצורה הכי חיובית שיש. נגד הורדות ברמת העקרון, אבל הארנק לא מאפשר לקיים את הערך הזה עד הסוף. 4203 שירים, ממוצע של 15-20 שירים לדיסק, זה כבר יותר מ-200 דיסקים לקנות, כשכל אחד לא עולה פחות מחמישים שקל. אז כן, יותר אטקרטיבי להוריד. אבל אני קונה תקליטים, ופה ושם גם דיסקים של להקות שאני מעריך במיוחד.

happy apple

New member
שניי ../images/Emo3.gif

הייתי במכון כושר בבוקר ב12 שיעור נהיגה ואח"כ להמשיך את העבודה בספרות ובערב כנראה יוצאת נלך למסעדה ואח"כ לסנוקר כנראה ובקשר לשאלה היומית בגל שאין לי מצב שאני יכולה לקנות כול כך הרבה דיסקים אז כן אני מורידה אז אין לי תשובה חד משמעית אם אני בעד או נגד ומדי פעם קונה דיסקים של אומנים שאני ממש אוהבת הדיסק האחרון שקניתי של עברי לידר בלייב

Black Balloon

New member
פםפםפם.

היום אני לא עושה כלום בעקרון. בערב אחותי ואחי יבואו עם הילדים וזה. אריאלי
אולי לפני אני אסתובב קצת בעיר, נראה. אממ אני די נגד הורדות. אם מישהו מעריך ממש אמן מסויים, אני לא מבינה למה לא לפרגן ולקנות אלבום מקורי. אבל אני אשקר אם אגיד שאני לא מורידה, אבל זה רק כמה שירים פה-ושם (אבל ששש). למרות שהרבה זמן לא קניתי איזה דיסק טוב. אני צריכה כסף.

כושלעומו של משרד התחבורה!!!1111111

פעמיים ניגשתי לתיאוריה. פעמיים קיבלתצי טופס טכני לחלוטין. פעמיים נכשלתי
מה, בכוונה עושים לי את זה?
וחוץ מזה, קניתי קרם שניט והוא לא טעים
בעיקרון נגד, אבל אם יש זמר/ת שאני אוהבת שיר אחד שלו, אני לא אלך לקנות את הדיסק. האחרון? ירמי קפלן- לרע ולטוב.

ש ט ו ץ

New member
שמעת את המשפט,

כל הטובים עוברים שלישית... תדעי שזה תכף גם לגבי תיאוריה לא רק לטסטים. חח =] בהצלחה פעם הבאה...=] וטופס טכני, זה כאילו מנוע וזה?

תודה ../images/Emo9.gif

בפעם הראשונה היו לי המון שאלות על צמיגים, היום היו לי המון שאלות על המצמד.

ליזיגי

New member
יאללהה את עוברת תיאוריה שלישית וטסט ראשון !

יהיה טוב
נהיגה זה מייאש !! אווווווף...

הורדות ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

בעד
כי למי יש כסף לקנות דיסקים? ידיד שלי פעם אמר לי שההורדות זה הדרך שלנו למחות על המחירים של הדיסקים.. שלפעמים הם במחירים סבירים, ולפעמים הם די יקרים.. אבל בכל מקרה הדמי כיס שלי לא מכסים את היציאות והסיגריות שלי.. אז דיסקים זה הדבר האחרון שברשימת הקניות שלי.. גם אין היום מה לעשות עם דיסק בעידן הMP3 MP4 וכו'.. גם אני לא בנאדם שמקשיב לאלבום שלם.. אם אני שומעת שיר טוב של מישהו אני רוצה את השיר, לא את כל האלבום..

אני חצי מתה../images/Emo3.gif

היה לי שיעור נהיגה ב7 ורבע והייתי גמורה מעייפות... היה זוועה
אחרי היתה מישי שאיחרה ובזמן שחיכינו לה המורה שלי כל הזמן פשוט בהה בי.. ואז אמרתי לו "מה??" והוא ענה לי- "אני פשוט נהנה להסתכל עלייך" טוווווווווב... כל אחד והבעיות הנפשיות שלו
כשהגעתי הביתה הייתי כ"כ עייפה שנרדמתי עד...עכשיו
ישנתי 3 שעות...! ובקשר לשאלה היומית- אני כן מורידה... והדיסק האחרון המקורי שקניתי היה של "לב טהור" יומטוב

יום מהנה בהחלט :)

ואין לי כוח לפרט P: אני לא בעד להוריד דיסקים, אבל אני בכל זאת עושה את זה. אין ברירה, אין לי כסף כדי לקנות 3000 ומשהו שירים. חוץ מזה הלהקות רואות גרושים, ככה שאם זאת להקה מחו"ל אני בכלל לא מרגישה שאני לא בסדר. את רוב הכסף עושים מהופעות ומרצ'נדייז. עם כל זה אני לא קונה דיסקים, אבל לאחרונה חרגתי ממנהגי וקניתי לאח שלי את דיסק האוסף של יזהר אשדות. אני נהנית ממנו יותר ממנו :)

PinkCigarette

New member
ממפף

יום רגיל הבן דוד האמריקאי משגע אותי לא מספיק שהוא מדבר הכי לא ברור שיש,הוא גם ממציא לי מילים. לפחות הוא יפה. בעד הורדות דווקא. האחרון שקניתי היה החדש של רדיוהד ואת LA Woman של הדורז.

«Jimmy Page»

New member
LA Woman

טאאם טאדם אל איי וומאן טאאא טאם אל איי וומאן טה דה טם טהדם טהטהטהטהטהטהטם

«Jimmy Page»

New member
הו וואו

אני לא זוכר מה חשבתי כשהקלדתי את זה למרות שזה די מתיישב על השיר, כי חוץ מLA Woman קשה להבין מה הבנאדם שר שם. מה שכן, היה לנו לילה ארוך של לד זפלין ופסיכודליה. אני זוכר שהורדתי כוסית ג'ק עם כל שיר שדרש את זה, ועם כל דבר מגניב שנעשה על הבמה. אבל היה פשוט טוב. לד זפלין הם הדבר הכי טוב שאי פעם היה.

../images/Emo45.gif

איפה הסתתרתם כל שנה שעברה?! סופסוף מישהו שומע כאן מוזיקה ,שהיא באמת מוזיקה,ועשויה הכי טוב שיש

«Jimmy Page»

New member
עוד אחת.

באמת יש מחסור, המצב לא רע כמו שחשבתי שהוא אבל בכל זאת מחסור. חלוצות כולכן.

PinkCigarette

New member
D: בהחלט.

זה הרבה ג'ק. מעולה:) וואי לד זפלין ופסיכודליה למה חברים שלי שומעים לינקין פארק/אריק ברמן/מזרחית/50 סנט:[

למעלה