יום שני? :O

יום שני? :O ../images/Emo215.gif

מוזר שאף אחד עוד לא פתח.. אוקיי, אני כאן בבית כי לא היה בא לי ללכת כי יש שוק פורים ויש לי הודעה חשובה עליתי במשקל!!!!!! סופסוף הגעתי למשקל 40 (עכשיו אולי יש סיכוי שלא יורידו לי פרופיל על תת משקל?!
) יאללה שאלה יומית מה הדבר שהכי בא לכם לאכול עכשיו?? שיהיה יום מצוין וחודש טוב

גליזה

New member
אני אוכלת שניצל ברגע זה!../images/Emo3.gif

יא אנורקסית, אני שוקלת יותר ממך ב8 ק"ג :| טוב נו, אל תשכח את קיומם של השרירים-.- באמת מוזר שלא פתחו
איזה זלזול, איזה

איך??

חצי שנה לקח לי להעלות את הקליו וחצי האלה כדי להגיע ל-40^^ ואני אוכל! אוכל כל הזמן!! |הולך לאכול את הבולונז|

bnzaky

New member
בצו ראשון תכניס משקולות לכיס..ואנלא

צוחק.....חבר שלי שקל 47 והוא ידע שיורידו לו(נראלי מפחות מ50 קילו מורידים)אז הוא לקח משקולות של 2 קילו בכל כיס וככה עבר את ה50 ולא הורידו לו פרופיל על תת משקל.......אם זה באמת חשוב לך אתה יכול לנסות את זה..........רק אם יגלו את זה אתה תצא ילד כאפות.......חח בהצלחה

bnzaky

New member
למה שיראו??הוא שם את המשקולות בתיק

שהביא איתו...ואז לפני בדיקת המשקל הוא הלך לשירותים ושם בכל כיס משקולת....ואז ישר אחרי הוציא אותם......

לא יודע מה איתך אחי

אבל כשאותי בדקו הייתי עם בוקסר והמקום הייחידי שהייתי יכול להחביא משקולות זה מסביב לשמוליק
אבל לי אין בעיה של חוסר משקל.. אם לא ההפך אחי הכל הקדוש ברוך הוא!!!

bnzaky

New member
חחשמע את הבדיקת משקל עושים עם בגדים

ובכלל זה בחדר אחר..ולא בחדר עם הרופא..... למרות שלי אישית לא בדקו תמשקל....

nemo the great

New member
כן אה? ../images/Emo19.gif

הם מתווכחים כזה על מה יקרה לך ואתה. אממ לא אכפת לי להיות במודיעין...

hadarh111

New member
הקריה הכייי שווהה

חחח חוזרים הביתה כל יום אחלה תנאים רק בנות יפות מתקבלות לשםP: והי בינינו המדים שם הרבההה יותר יפים מהמדים הירוקים:/

Wild Eye Joker

New member
בא לי קרואסון או עוגת שמרים שוקולד

אמממ היום שעתיים של אנגלית דיברנו עם בריטשים מתנדבים
הוא היה כזה חמודיז. אח"כ תנך אח"כ הסטוריה אבל העיפו אותי אז באתי הביתה מוקדם. אממ אחהצ חברה באה אליי, ואני גם אלמד מתישו בין לבין לבין לבין

HeNoOsH

New member
בא לי הרבהה !

סלט/ קציצות של אמא/ בורקס/ גלידת קינדר [יאמממי] אני יכולה להמשיך אבל עזבו חח קמתי בבוקר ולא הרגשתי טוב [עדיין...=\] אבל החלטתי ללכת בכל מקרה. הגעתי לבצפר ואמרו לי שיש שעת חלון אז חברה שלי סחבה אותי איתה למחששה והתחילה לעשן ואני סתם התחלתי לשיר לה שירים ולהיזכר בכמה דברים טובים שקרו לנו שנה שעברה...חח היה מצחיק :] שעה שנייה היה אמור להיות היסטוריה אבל במקום זה המחנכת שלי, המורה להיסטוריה ועוד איזה מורה אחד נכנסו לכיתה שלנו והתחילו לצרוח עלינו ממש! יש לנו את הכיתה ה-כ-י מופרעת שיש! לכל המורים ולמנהלת פשוט נמאס מהכיתה שלנו. הם התחילו להגיד לנו שאין לנו משמעת וכבוד למורים, שאנחנו עושים מה שבא לנו ושיש לנו התנהגות מופרעת ומגעילה ובגלל זה יכול להיות שלא יוציאו ת'כיתה שלנו לטיול שנתי [בעוד שבוע בדיוק]. חרא חרא חרא...כיתה שלמה נדפקת בגלל חבורה של כמה בנים ילדותיים שעושים את כל הבלאגן והרעש בכיתה =/. בקיצור, הם אמרו לנו שבמשך השבוע הזה עד הטיול הם יפקחו עלינו כל הזמן ואנחנו נצטרך להראות להם שאנחנו משנים ת'התנהגות שלנו. בתור עונש התחלתי הם שלחו את כל הכיתה לנקות בתיכון...חחחח היה דווקא נחמד. התקשרתי לידיד שלי ומתי שהמורה הזה התחיל להתקרב הרמתי כמה שקיות בודדות והשאר ניקו. בקיצור למדתי רק שעתיים היום והיה אחלה :] עכשיו אני עפה ללמוד למבחן בתנ"ך =[

Black Balloon

New member
פפפ.. לא יודעת

היום היה לי יום מרגיז. הסטוריה אח"כ אנגלית [קיבלתי 78 באנסין. אוף. זה הרס לי את היום
] ושוב הסטוריה ספורט [אני שונאתתתתתתתתתת את המורה הזאת! שונאת! היא תמיד נטפלת אליי.] ושוב אנגלית [מיטל עברה ל4 יח"ל ועכשיו היא איתי. יאיי ^^] ובהפסקה, כתוצאה מפריקת עצבים שלי, התחלתי להתחרפן ולדבר שטויות ולשיר ולרקוד כמו אהבלה
ונפצים. גררררררר
ואני מרגישה שאני מאכזבת את החה"ט שלי... :\ כי אני בקושי באה אליה, והיא תמיד באה אליי.. ו.. אוף. אני לא אוהבת ללכת לאחרים ;[ ולא נוח לי מחר אני מסיימת ב6

יורידו.

לבנות מורידים לפרופיל 68 אם הן שטקלות מתחת ל50. התבטלו לי 4 שעות D:

Blue Aura

New member
יאיי לך?../images/Emo2.gif../images/Emo189.gif

פחח. שעתיים מבחן במתמטיקה. עשיתי רק 2 שאלות מתוך 7.S: שעתיים כלבנות בכלבייה.
הייתי עם כלבה בשם רוצ'ילי, כפרעלייה, איזה חמודה היא הייתה, אבל המורה שלי אמרה שהיא הכי קשה מכל הכלבים בקבוצה. אבל היא הייתה בסדר גמור! ב-13 למרץ יש סיור! יאיי!
אחרי זה שעה חנ"ג, רצנו 800, אני רצתי, הלכתי אבל הזונה לא רשמה לי, היא אמרה "טיול זה היה." פחח, תרוצי את כל זה את, פדלה!
שעה מבוזבזת - חופשי. הביתה. ספגטי, כוס קולה, כוס קפה, לפני זה הלכתי לשחק עם הכלבה, כפרעלייה.

למעלה