זה באמת נהדר ../images/Emo99.gif
זה סוג של תרפיה מבחינתי, לברוח מהכל ולשכוח מהכל ולהתעסק רק בציור שלי ^^ והאמת, שגם אני חששתי מזה בהתחלה..וגם אמרתי למורה שלי שאני מפחדת שאני אצייר על הפנים ולא אשתפר ואני סתם אבזבז את הכסף ואת הזמן שלי ושלה, והיא אמרה לי שגם אם זה יהיה "גרוע" אבל אני אהנה במהלך העבודה- זה שווה את זה
בכל מקרה, כבר מהציור הראשון לשני רואים התחלה של שיפור, מבטיחה לך את זה
ועכשיו אחרי שאני מציירת בערך שנה וחצי לא כולל הפסקות ענק באמצע, גם אם אני לא תמיד מרוצה לגמרי מהתוצאה או שאני ממש לא מרוצה באמצע העבודה- תמיד בסוף אני מצליחה לתקן ולהגיע למצב שאני מסתדרת עם הציור, למרות שגם עכשיו יש איזה 2-3 ציורים שציירתי ואני לא יכולה להסתכל עליהם עכשיו כי אני נזכרת כמה קשיים היו לי במהלך העבודה איתם P: אבל גם את אלו שאני ממש לא מרוצה מהתוצאה הסופית נגיד, אז אני עדיין רואה שיפור מהציור הקודם.. ואגב, אנשים אחרים שלא ממש מתעסקים בציור, לא מודעים בכלל לרוב הפאקים והדברים שמציקים לי בעין, ככה שהמחמאות על הציורים נשפכות גם אם את בטוחה שזו היצירה הכי נוראית ומכוערת בעולם
ובאמת שאפילו במהלך עבודה על אותו ציור, את תרגישי ותראי את השיפור..אני אישית עובדת ממש ממש לאט (
) ויוצא שבתקופה טובה אני מסיימת ציור בחודש וחצי, שזה משהו כמו 6 שיעורים של שעתיים (=12 שעות+-), אז תוך כדי אני מרגישה שכל שיעור אני עובדת שונה מכל בחינה- טכניקה, רעיונות, ביצוע, הצללות.. בקיצור, אם תרצי או לא- לא משנה מאיזו נקודת פתיחה את מתחילה, השיפור יגיע וזה לא נעלם..תמיד יש לאן לשאוף ואיפה לשפר..שזה לא ידאיג אותך D: ואגב, אני רואה את זה הרבה אצל אנשים אחרים בחוג- ציורים שלהם מתחילת הדרך, או אפילו מלפני שנה-שנתיים, שהם ממש אהבו אז, והיום יחסית לרמה שהם הגיעו אליה הציורים הישנים שלהם כבר לא "וואו"- הם לוקחים את הציור, עולים עליו ומשפרים ומשפצרים אותו, או מציירים מעליו אחד חדש לגמרי
והשיעורים לא אחד על אחד, אבל יחסית הם פרטניים..כאילו, מבחינתי P: יש 3 שיעורים- פעם בשבוע בוקר ופעמיים בשבוע ערב, כל אחד בוחר למה נוח לו להגיע. עד היום הייתי בערב, כשביום שני זה היום העמוס יותר- בערך 7-8 אנשים כל פעם, בימים העמוסים יותר יש 11-12, וברביעי בערב שזה היה היום הפחות עמוס- בדר"כ 4-5, והיו המון פעמים שהיינו רק 2 אנשים וגם פעם או פעמיים הייתי לגמרי לבד. בבוקר הייתי רק פעם אחת, אתמול, והיינו 5 אנשים. ואגב, להיות לגמרי לבד או 2 אנשים זה דיי משעמם P: כשיש קבוצה אז יש שיחות, על המון דברים, וגם אם אני לא לוקחת חלק פעיל בשיחה זה נחמד לשמוע..מדברים על המון נושאים- מאומנות, פולטיקה, סתם דברים על סדר היום..כל מיני
והסטודיו נמצא בחולון, אם רלוונטי לך תגידי ואני אשלח לך במסר את הכתובת של הסטודיו ומספר טלפון שתוכלי לברר פרטים נוספים אם את צריכה ורוצה