יום שני

rl1992

New member
אני אתחיל../images/Emo13.gif

הבוקר העירה אותי בת של חברים של אמא ב7 וחצי בבוקר. הכי כיף להתעורר ככה (הילדונת בת פחות משנתיים
)
כשהם הלכו חזרתי לישון וקמתי לא מזמן וראיתי 90210 בערוץ החדש של הוט. סדרה נחמדה, התמכרתי
התכניות להיום זה בעיקר להתחיל וללמוד למתמטיקה, בערב הולכים לסבתא (סוף סוף, אחרי כל כך הרבה זמן שלא הייתי אצלה) והיום יומולדת לחברה אבל כנראה לא נחגוג היום.

../images/Emo67.gif

שיעור נהיגה ישנתי עד 11 כלום אימון מחמש עד 8 וחצי מרגיזה אותי העצלנות הזאת. בניתי על ללכת לבריכה אבל לאאאאאא

צו ראשון!!

פרופיל 64 (הורידו רק על המשקל) מעבר לזה אין לי כוח לפרט אבל אין לי בעיה לענות על שאלות ספציפיות

היה סבבה

ממש תודה לך על ההסבר על הצו ראשון!!!! הדפסתי אותו וקראתי כשחיכיתי שם

tamaguchi girl

New member
../images/Emo126.gif

היום, אחרי 4 חודשים שלמים שלא הייתי- חזרתי לצייר בסטודיו!
היה כ"כ כיף לצייר שוב *-* התגעגעתי ממש D: אח"כ חזרתי הביתה לישון (הציור היה בבוקר), קמתי והלכתי ל3 שעות קורס מת' ואח"כ בית וכלום בעיקרון.. עכשיו סתם משעמם לי

הממ... יש מצב לשמוע קצת על הסטודיו? ../images/Emo13.gif

איך זה הולך בעצם? המון זמן אני רוצה לפחות לנסות ללמוד לצייר במקום סתם לאלתר שטויות, אבל אין לי מושג איפה ואיך להתחיל.

tamaguchi girl

New member
בשמחה ../images/Emo9.gif

בעיקרון זה סטודיו לציור במרתף של בית פרטי..הבעלים זה זוג (כבר לא צעיר) של בעל ואישה- האישה מלמדת ציור והבעל מלמד פיסול. בעיקרון זה עובד כמו חוג- פעם בשבוע למשך שעתיים-שעתיים וחצי, החומרים על חשבוני בנפרד, ועל הלימוד בעצם אני משלמת 180 ש"ח לחודש (אני לומדת טכניקות והצללות, בנייה של הציור על הדף, פרספקטיבה, איך יוצרים צבעים שונים, שינויים ומחיקות, וגם קצת רקע תאורטי על סגנונות וזרמים בציור וציירים מפורסמים וכו'..אבל זה בעיקר בשיחות תוך כדי עבודה P:). כרגע אני מציירת בגואש (התחלתי בפחם, עברתי לגירים, עכשיו גואש, אח"כ רישום בעיפרון ובטושים, ואם אני לא טועה משם זה ישר לשמן
...אלא אם כן יש באמצע צבעי מים או אקריליק ולא ידעתי על זה
). כל החומרים שקניתי עד כה זה מקלות פחם, גירים (אבל לא אלו של הלוח, אלא איכותיים..75 אחרי הנחה, 120 לפני
הם יקרים פחד ואם הם נופלים הם פשוט הופכים לאבקה..צריך לשמור עליהם בעדינות יתרה ובמאה עיניים
) דפי קנסון (לפחם ולגירים), 5 בקבוקים של גואש (צהוב, אדום, כחול, לבן ושחור- ואיתם יוצרים את כל שאר הצבעים והגוונים הרצויים), מכחולים וקרטוני ביצוע (עליהם אני מציירת עם הגואש). בהמשך אני אצטרך לקנות דפים נוספים לרישומים, צבעי שמן כמובן, בדי קנבס וטרפנטין (בהנחה שאין צבעי מים ו/או אקריליק). וזה הכל אני חושבת
איך מתחילים? מתקשרים לסטודיו הקרוב לביתך/מקום שמעביר חוג ציור, שואלים מתי יש שיעור ואם אפשר לבוא לשיעור ניסיון (ואל תשכחי לשאול אם צריך לקנות חומרים כלשהם ולבוא איתם, אני מניחה שכן- תשאלי בדיוק מה להביא)- וזהו, להגיע ולהתחיל D: שיהיה בהצלחה!
אה, ואם את רוצה לדעת מידע ספציפי נוסף, בשמחה- רק תשאלי

Rioter

New member
איזה הסבר מפורט.

נשמע ממש מעניין (למרות שלא נשמע כיפי שצריך לדאוג לציוד בעצמך). בהצלחה עם זה

tamaguchi girl

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

וכן, זה מעצבן קצת לקנות חומרים בנפרד..אבל במילא אם החומרים היו כלולים במחיר- זה היה קופץ להרבה יותר מ180 בחודש.. ובסהכ אני קונה את החומרים במרוכז אחת לתקופה, כל פעם כשאני מחליפה שיטת עבודה, ויש לי 10% הנחה בחנויות מסויימות כי יש להם הסדר כזה עם הציור
סה"כ זה לא יוצא מאוד יקר, בינתיים..יש חוגים יקרים בהרבה
וכשאני אגיע לשמן אולי אז המחירים יקפצו, אבל את הציוד אני יכולה לקנות דרך הסטודיו ולא אצטרך ללכת לחנויות יצירה נפרדות (הכוונה לקנבס ולצבעי שמן- אני מזמינה את החומרים שאני צריכה, הם מזמינים משלוח מרוכז של כל מי שצריך חומרים והחנות עושה משלוח ישר לסטודיו תוך שבוע גג D:).

איזה מגניב! תודה ../images/Emo140.gif

זה נשמע ממש נהדר. וציוד אמנות זה כזה כיף
אבל יקר בטירוף, כן... בעיקר מפחיד אותי לא להצליח, אבל סתם מטופש, כלומר... מוכרח להיות שיפור כלשהו גם לא אגיע לתוצאות ממש מדהימות והכל. נראה לי
השיעורים שלך פרטניים, או שיש כמה אנשים שעובדים במקביל? וגם, איפה הסטודיו הזה בעצם? (אם במרכז אז יכול להיות שהוא רלוונטי גם אליי...)

tamaguchi girl

New member
זה באמת נהדר ../images/Emo99.gif

זה סוג של תרפיה מבחינתי, לברוח מהכל ולשכוח מהכל ולהתעסק רק בציור שלי ^^ והאמת, שגם אני חששתי מזה בהתחלה..וגם אמרתי למורה שלי שאני מפחדת שאני אצייר על הפנים ולא אשתפר ואני סתם אבזבז את הכסף ואת הזמן שלי ושלה, והיא אמרה לי שגם אם זה יהיה "גרוע" אבל אני אהנה במהלך העבודה- זה שווה את זה
בכל מקרה, כבר מהציור הראשון לשני רואים התחלה של שיפור, מבטיחה לך את זה
ועכשיו אחרי שאני מציירת בערך שנה וחצי לא כולל הפסקות ענק באמצע, גם אם אני לא תמיד מרוצה לגמרי מהתוצאה או שאני ממש לא מרוצה באמצע העבודה- תמיד בסוף אני מצליחה לתקן ולהגיע למצב שאני מסתדרת עם הציור, למרות שגם עכשיו יש איזה 2-3 ציורים שציירתי ואני לא יכולה להסתכל עליהם עכשיו כי אני נזכרת כמה קשיים היו לי במהלך העבודה איתם P: אבל גם את אלו שאני ממש לא מרוצה מהתוצאה הסופית נגיד, אז אני עדיין רואה שיפור מהציור הקודם.. ואגב, אנשים אחרים שלא ממש מתעסקים בציור, לא מודעים בכלל לרוב הפאקים והדברים שמציקים לי בעין, ככה שהמחמאות על הציורים נשפכות גם אם את בטוחה שזו היצירה הכי נוראית ומכוערת בעולם
ובאמת שאפילו במהלך עבודה על אותו ציור, את תרגישי ותראי את השיפור..אני אישית עובדת ממש ממש לאט (
) ויוצא שבתקופה טובה אני מסיימת ציור בחודש וחצי, שזה משהו כמו 6 שיעורים של שעתיים (=12 שעות+-), אז תוך כדי אני מרגישה שכל שיעור אני עובדת שונה מכל בחינה- טכניקה, רעיונות, ביצוע, הצללות.. בקיצור, אם תרצי או לא- לא משנה מאיזו נקודת פתיחה את מתחילה, השיפור יגיע וזה לא נעלם..תמיד יש לאן לשאוף ואיפה לשפר..שזה לא ידאיג אותך D: ואגב, אני רואה את זה הרבה אצל אנשים אחרים בחוג- ציורים שלהם מתחילת הדרך, או אפילו מלפני שנה-שנתיים, שהם ממש אהבו אז, והיום יחסית לרמה שהם הגיעו אליה הציורים הישנים שלהם כבר לא "וואו"- הם לוקחים את הציור, עולים עליו ומשפרים ומשפצרים אותו, או מציירים מעליו אחד חדש לגמרי
והשיעורים לא אחד על אחד, אבל יחסית הם פרטניים..כאילו, מבחינתי P: יש 3 שיעורים- פעם בשבוע בוקר ופעמיים בשבוע ערב, כל אחד בוחר למה נוח לו להגיע. עד היום הייתי בערב, כשביום שני זה היום העמוס יותר- בערך 7-8 אנשים כל פעם, בימים העמוסים יותר יש 11-12, וברביעי בערב שזה היה היום הפחות עמוס- בדר"כ 4-5, והיו המון פעמים שהיינו רק 2 אנשים וגם פעם או פעמיים הייתי לגמרי לבד. בבוקר הייתי רק פעם אחת, אתמול, והיינו 5 אנשים. ואגב, להיות לגמרי לבד או 2 אנשים זה דיי משעמם P: כשיש קבוצה אז יש שיחות, על המון דברים, וגם אם אני לא לוקחת חלק פעיל בשיחה זה נחמד לשמוע..מדברים על המון נושאים- מאומנות, פולטיקה, סתם דברים על סדר היום..כל מיני
והסטודיו נמצא בחולון, אם רלוונטי לך תגידי ואני אשלח לך במסר את הכתובת של הסטודיו ומספר טלפון שתוכלי לברר פרטים נוספים אם את צריכה ורוצה

למעלה