יום שני
ק קוראים לי ארבעשרה New member 23/10/07 #2 ../images/Emo84.gifוואו איפה כולם?../images/Emo2.gif הרווחתי 200 שקל ת"א ביום חמישי פויקה מעולה!!! השתפשפתי בריצפה במשחק כדורעף!
../images/Emo84.gifוואו איפה כולם?../images/Emo2.gif הרווחתי 200 שקל ת"א ביום חמישי פויקה מעולה!!! השתפשפתי בריצפה במשחק כדורעף!
S Starving for truth New member 23/10/07 #3 שלי..(ואי באמת כולם נעלמו :ם) עשיתי קצת בבית היה אימון מעולה וארוך אפילו עם כאב ראש עוד יום של חופש שדי נמרח ומתבזבז..
שלי..(ואי באמת כולם נעלמו :ם) עשיתי קצת בבית היה אימון מעולה וארוך אפילו עם כאב ראש עוד יום של חופש שדי נמרח ומתבזבז..
D DEANC New member 23/10/07 #4 ... ישנתי עד 7. ההורים לא היו מרוצים מזה, עכשיו אני סוג של מרותק. אני עכשיו אוכל את ארוחת הערב השניה שלי, אני מתכנן לפחות 3 להיום
... ישנתי עד 7. ההורים לא היו מרוצים מזה, עכשיו אני סוג של מרותק. אני עכשיו אוכל את ארוחת הערב השניה שלי, אני מתכנן לפחות 3 להיום
A abs7 New member 23/10/07 #5 עניתי ../images/Emo3.gif קניתי בגדים כל כך הייתי צריכה את זה היה לי יום בית כיפי שכזה עוד קליינט לשיעורים פרטיים שאני מעבירה לילדים קטנים קבענו יום רביעי לת"א ויש לי בייביסיטר ושכחתי מת"א לגמרי.. :/
עניתי ../images/Emo3.gif קניתי בגדים כל כך הייתי צריכה את זה היה לי יום בית כיפי שכזה עוד קליינט לשיעורים פרטיים שאני מעבירה לילדים קטנים קבענו יום רביעי לת"א ויש לי בייביסיטר ושכחתי מת"א לגמרי.. :/