יום שני

יום שני../images/Emo183.gif

לא הלכתי, לא מצאתי את המטרייה. וממילא כולם בפולין אז שיהיה. אני לומדת למועד ב' בהיסטוריה. אוי, סטלין.

hadarinke

New member
"אם נשרוד את המבול הפעם"

בנאלי, אבל ברוח התקופה :) התקף חוסר תקווה חמור במיוחד כבר כמעט חודש, היום זה הגיע לשיא, אני מקווה שמפה אי אפשר לרדת יותר. אבל יש מה שמחזיק אותי איכשהו
.

../images/Emo80.gif../images/Emo24.gif

אחרי נפילה בד"כ באה קפיצה למעלה..והעיקר שיש שם משהו טוב שמחזיק אותך :)

Flaming Pie

New member
אהה קרררררר. ../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

שעתיים ראשונות אזרחות, שעתיים סוציולוגיה, ואז היה אמור להיות שעה תנ"ך אבל היא החליטה שהיא לא באה וגם לא מודיעים לנו.. אז פשוט הלכנו. -_- אהאע קררר לי ואני מתגעגעת לפושייייי שלי....

How I Disappear

New member
../images/Emo221.gif

שעתיים ספורט בשעה הראשונה, המורה לא היה .. ובשעה השנייה כשהוא הגיע ירד גשם אז היינו בכיתה והוא סתם סיפר לנו סיפורים שעתיים מיקרו מחשבים שיעמום מוווות ואח"כ היה שעתיים אנגלית ואז שעתיים אלקטרוניקה אבל פשוט לי ולחבר לא היה כווח אז עפנו לקניון, אכלנו במקדנולדס חח וטיילנו לנו בכיף
עכשיו חזרתי מאורטופד שהביא לי פטור לשיעורי ספורט
חח הבעיה היא שהוא לא ממש כתב להימנע משיעורי ספורט אלא "ממליץ על פטור מריצות וקפיצות במסגרת שיעורי חינוך גופני" אני מקווה שהמורה המזורגג יקבל את זה והכל יהיה מעוולה ^^

../images/Emo80.gifיוו קר זה כלכך כיף!

אני מתה על החורף..השמיים אפורים ואפלולים...איפה לעזזל הגשם.?! יו זה כלכך מוזר...אין לי מה לעשות...כאילו זה טוב....אבל חשוד.... ישנתי רוב היום...כרגיל..וחלמתי דברים מוזרים.. המורה בהסטוריה עשה לנו תרגיל ממש מגניב..הוא הוכיח לנו כמה שהחברה שלנו מפגרת.. הוא צעק על ילד שנכנס באיחור לשיעור..צעק לו אני אגיד לאמא שלך ואז שוב לפסיכולוגית ואותו סיפור! שוב אתה עושה לי את זה?! יאללה עוף מפה יא אפס אחד! לא יצא ממך כלום! אפס! הכיתה שתקה..בשוק.. אחרי דקה הילד חזר ואז המורה אמר שזה היה בעצם תרגיל לבדוק אותנו ושכולנו חראות..מה שנכון..שאף אחד לא הוציא מילה על זה.. וסתם מסר כזה..

למעלה