אני לא יכולה יותר, טוב?../images/Emo42.gif
איבדתי את עצמי אפושהו בניסיון להפוך מישהי שכולם אוהבים. אני לא יודעת מי אני, אני לא יכולה להיות כנה אפילו עם עצמי. וזה מבלבל אותי ומוריד אותי למטה. אני לא יודעת מה לעשות. פעם ידעתי בדיוק מי אני, מה חשוב לי ומה לא, ומי זאת לעזעזל קארין ומה היא אוהבת ומה היא שונאת ומי החברים האמיתיים שלה ומה הולך לה בחיים. ועכשיו. עכשיו הכל ערבוב אחד גדול. האידאלים שלי התעופפו להם לאנשהו בלי ששמתי לב. כל העקרונות שלי- אין לי אפילו את הכוח לעמוד עליהם רק בגלל שיחשבו עליי שאני סתם עקשנית ומטומטמת. אז מה? אז פאקינג מה?!!! זה מה שאני מאמינה בו ושכולם ילכו להזדיין. כי זה כמו אותו יום. שהיה יומולדת לידיד שלי וירדנו למטה לשבת, ואז חברה שלי אמרה "טוב, בואו נלך לאנדרטה ונעשה צחוקים". מה? אנדרטה-----צחוקים....את לא רואה שאכשהו זה מתנגש?!!! ובכל זאת הלכתי. אז בהתחלה ישבנו על הדשא, כשהשמות של כל המתים משקיפים עלינו מהצד, אבל נתתי לזה לעבור לידי ו"עשיתי צחוקים". ואז הם הלכו לשבת על האנדרטה. על. האנדרטה. לזכר חללי מלחמות ישראל. האנשים ששמרו עליכם!!!!!!!!!!!! אתם שמים רגליים על השמות שלהם?! איך בכלל הגעתם לזה? אז הערתי להם, והמשכתי לשבת על הדשא לבד, כי זה כבר היה הגבול שלי. לדרוך על מי שמתו בקרב. אבל לא הלכתי משם. למה? כי ידעתי שיגידו שאני סתם סתומה ומה אני עושה סיפור מכל דבר. ונמאס לי שאני כזאת חסרת אופי. אלה אנשים ששמרו עליכם. אלוהים. איך אתם יכולים בכלל להעלות על דעתכם לדרוך עליהם? זה כואב לי. זה כאב לי כשהיינו שם. זה כואב לי כשאני שומעת סיפורים על אנשים שאיבדו אנשים שיקרים להם. זה כואב לי כשאנחנו עושים חזרות לטקס ואף אחד לא מבין למה אני בוכה. כי הם מתו. וזה יכול להיות מישהו שאני מכירה. ואנשים עוד ימשיכו למות. צעירים כל כך. וזה יכול להיות אח שלי חס וחלילה, או אחד מהחברים שלו, או אנשים שאני מכירה עומדים להתגייס. ואני לא מאמינה שהם שמו עליהם רגליים. בני 19,20,21. שמתו. שהלכו לבלי שוב. שההורים והחברים שלהם לא יראו אותם יותר בחיים. ש... שאין אותם יותר פה. ואני אפילו לא מכירה אותם ואני בכל זאת בוכה כשאני חושבת עליהם. קצת כבוד. זה הדבר היחיד שאנחנו יכולים לעשות בתמורה למה שהם עשו בשבלנו. ועל זה אני מדברת כשאני אומרת שאיבדתי את עצמי. כי מה שחברים שלי עשו שם לא היה לתת להם כבוד. ואם לא הייתי כל כך אבודה הייתי עושה משהו.