יום שני.

hadarinke

New member
פעם ראשונה שזה קורה לי

תשמעו, בחיים לא התאהבתי, ובמסיבה ביום שישי... כאילו, היה איתי מישהו בכיתה שהיינו חברים משמ טובים, ובכיתה ו' הוא עבר לרומניה ובין ט'-לי' הוא עבר לסביון, והוא הזמין אותי למסיבת יומולדתשלו, ויש לו חברה |ייבוב|, והחברה שלו גם חברה שלי ואני לא יודעת מה לעשות ובא לי עכשיו ל...לא יודעת!! טוב הלכתי להירגע

Harpush

New member
אני מצטערת לומר לך

אבל אחותי, get over it סתם שתדעי שאפשר לגמרי לשלוט ברגשות ;), את רק צריכה לרצות מספיק

hadarinke

New member
אני מצטערת לומר לך,

אבל תאמיני לי שאני מנסה לשלוט ברגשות שלי ומה לעשות שלא הולך... נהיה לי חום רק מלחשוב עליו

hadarinke

New member
זה קשה...

וזה אף פעם לא קרה לי לפני, אוף תמיד אצלי בחיים כלכך לא הגיוני שזה משהו.........

טובטוב.

המורה לאנגלית עוד חולה. אלוהים יודע מה יש לה. אז... מתחילים ב10. וויפי. שעתיים מבחן במערכות ספרתיות. שכווווווווווווווונה. העתקתי קצת והגאון הכיתתי שלנו פתר לי איזה תרגיל.:) שעה חופשית במקום . בעיקר בכיתי למורה על זה שאני מפחדת שהמגן שלי יהיה נמוך בגלל המבחן הנל. קיבלתי 50 בבחן!!!!!
ו95 באיזו עבודה להגשה. אחרי זה שעה חשמל. הוא ממש שונא את הכיתה שלנו, זה מצחיק. מחרתיים מבחן ונראה לי שיהיה ממש קל.

How I Disappear

New member
יום מעייף :)

שעתיים ראשונות- לווינים וחלל, היה משעמם כרגיל ... שעה שלישית- אנגלית אבל היה עימות כזה של מי יבחר להיות היו"ר של מועצת התלמידים ... שעה רביעית וחמישית- מערכות ספרתיות מעבדה, עשיתי את זה כבר בכיתה הקודמת שעה שישית ושביעית- מתמטיקה, התחלנו אי שיוויונים עם שברים ועוד שבוע יש מבחן וזה קשה

PerfectSP

New member
זה ממש חופר../images/Emo69.gif ../images/Emo190.gif

אני צריכה כל הזמן להבין לבד,כי המורה שלנו מפגרXDD סאם41!@#$ למה את לא באה לפורום?D::

בקושי יש לי זמן לפורום הזה ../images/Emo122.gif

אז לעוד פורום.. המורים חושבים שאין לנו חיים אתמול ישבתי 4 שעות על שיעורי בית מעפנים בלשון!

PerfectSP

New member
וואי!!@#$נכון ש"ב בלשון כ"כ חופרים!!../images/Emo2.gif ../images/Emo190.gif

אני נשבעת לך, לא הצלחתי אפילו פעם אחת לעשות ש"ב מלאים בלשון!XD מזל שיש לי שעתיים חופשיות לפני לשון תמיד

PerfectSP

New member
מה זה המערכות ספרתיות האלה??../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif

כולם פה מדברים על זהXD

PerfectSP

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif

אה.. אני מכירה 1+1=11 XDDDDDD מה זה?באיזה מקצוע?!מתמטיקה?XDDDD

למעלה