יום... שני

יום קצר../images/Emo23.gif

התחלתי ב10 כי היה מבחן חוזר במתמטיקה אבל קיבלתי במחבחן הזה 100. שעתיים שפת C ושעה אנגלית. האופטימיות מעתה נגמרה, מתחילה תקופת המבחנים. אני צריכה להתחיל ללמוד לתנ"ך, פיכס.

../images/Emo80.gifלישון לישון רק לישון..למה יש לשון?../images/Emo122.gif

מחר מבחן במקצוע החסר פואנטה הזה לשון...:S היום עבר מהר יחסית..מה שלא קורה ביום הזה בד"כ.. הייתה לנו שעתיים הרצאה על הצבא וזה..הזכיר לי שיש לי צו ראשון בקרוב XD ואז בוחן בהסטוריה...נראלי שהיה בסדר.. לילה טוב הלכתי לישון..כשיהיה כוח נלמד..מתישהו יום טוב

How I Disappear

New member
../images/Emo199.gif

שעתיים ספורט כמובן שהברזתי
שעתיים מיקרו מחשבים משעעמם שעתיים אנגלית משעמם שעתיים אלקטרוניקה שיעמום על !!! אח"כ הלכתי עם חבר לאכול במקדונלדס בקניון ובדרך קניתי שתי חולצות מרנואר

hadarinke

New member
לשם שינוי בלי ציטוט בכותרת.

למדתי תשע שעות היום, שזה תשע שעות יותר מדי. אחר כך ענתי הפתיעה אותי עם גלידה בד"ר לק ומאז אני "לומדת" למתמטיקה עם דור אצל הפינית.
יש לי כבר חמישה מבחנים השבוע ושבוע הבא, מתחילים ב... מתמטיקה!

PerfectSP

New member
וגם היום ראיתי את השקיעה בבצפר.. ../images/Emo190.gif

לפחות לא נשארתי גם להמשיך ללמוד לאורך השקיעה והחושך כמו אתמול
וואו היה יום ארוך ומייגע. ספרוט היה סבבהההההההההה! בגלל שחום איימים רצנו רק 4 דקות DDDDD:: ~כן,בבויאר זה אושר. בדר"כ זה 10 דקות חימום~ אח"כ היה מבחן בתנ"ך
וכמו כל מבחן שאני ניגשת אליו כשאני רואה את המבחן אני נלחצת ולא מבינה כלום מהשאלות XD אח"כ איכשהוא פילסתי את דרכי לענות על המבחן>< ולמדתי! סה"כ ידעתי לפני המבחן.. היה ממש מעט זמן ומסתבר למרות שבזבזתי זמן על לא להבין כלום, שאני בין היחידים שסיימו לענות על כל השאלות
כאילו אנשים,תדעו לחלק את הזמן! מן הסתם עזבתי את סעיף ב' כשאני רואה שהוא ארוך ויש לי עוד מלא שאלות להספיק. אח"כ חזרתי אליו והיה לי זמן D: ראינו סרט דוקומנטרי בהיסטוריה די מעניין. סיימנו ב5 וחצי והגעתי ב6 וחצי הביתה D: אני עפה להכין שיעורים בטריגו ואנליזה
מחר אני חוזרת ב7 וחצי^_^

Flaming Pie

New member
וואי איך אני עייפה. ../images/Emo209.gif

שעתיים ראשונות אזרחות שישנתי בהן. שעה פסיכולוגיה.. מעניין. שעה סוציולוגיה שיחקנו ארץ עיר. ביטלו לנו תנ"ך אז הביתה.. פנאני. :) אחר כך הייתי באימון ועכשיו אני מתה מעייפות אבל אני רוצה לראות איך להיות מאושר ב-6 שיעורים חח. XD

PerfectSP

New member
אימון של מה? ../images/Emo190.gif

חחחחחחחחחחחחחח אני הבנתי את המשפט האחרון אחרת, "איך להיות מאושר ב6 שיעורים" יעני את למדת רק איזה 6 שיעורים וזה מסב לך אושר כי זה לא הרבה XD

למעלה