יום שני

hadarinke

New member
יום שני ../images/Emo113.gif

אתם יודעים, אתם יכולים גם לפתוח שרשור, למשל בימים שאין לי בהם זמן לנשום, כגון... היום
[קטע..] אז בכל זמקרה, איך עובר היום החמים והשמשי הזה?

PerfectSP

New member
גם אצלנו התחיל טרנד חדש ../images/Emo190.gif

פתאום חזרנו לשיטת שיעורי הבית

הגרון הזה עוד יהרוג אותי.

תיכננתי ללכת האמת, כי התחלתי להרגיש יותר טוב. אבל בקושי הצלחתי לישון וכזה אז ויתרתי. ויש לי מועד ב', ענק, בהיסטוריה. מישהו בא להכין לי שליפים? זה רק איזה 42378 דפים.

How I Disappear

New member
יום מבוזבז לחלוטין ../images/Emo216.gif

בשעתיים הראשונות היה פגישה של הנוסעים לפולין עם היועצת, היה נחמד אחרכך היה שעה אחת מעבדה במיקרו מחשבים וכל מה שהיה צריך להיות אחרכך (שזה עוד מיקרו מחשבים, אנגלית ואלקטרוניקה, שעתיים מכל דבר), הכל התבטל אבל לא ידענו .. בהתחלה אמרו שיש שעתיים חופשיות אז הלכתי עם עוד שני ילדים לקניון, קנינו גלידה, הלכנו לסופר פארם וקניתי בושם (עוד אחד לאוסף חח) וכחשזרנו התגלה לנו שיש שעה לשון (שבכלל לא אמור להיות במערכת ואלוהים יודע מאיפה הביאו את זה) אז היה בסדר ואחרכך במקום אלקטרוניקה שחררו אותנו הביתה .. אה ועשיתי כרטיס אשראי- life style plus
לכיף

PerfectSP

New member
חחחח יו גמאני עשיתי אותו היום../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

PerfectSP

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

אין לי צורך כל כך..
חח זה על החשבון של ההורים שלך יעני? או שלך?
מגניב לך D:

How I Disappear

New member
שלי שלי ../images/Emo12.gif

כשהתחלתי לעבוד במקדונלדס פתחתי חשבון בנק ומאז הדברים התחילו להתגלגל ויש לי כרטיסי אשראי וכל מיני פיצ'פקעס כאלה מגניבים

PerfectSP

New member
סיימתי בשלוששששש ../images/Emo190.gif

היום הזה תמיד מתקצר ל4 במקום 5 וחצי, והיום הוא התקצר אפילו ל3! בסוף נבטל את ימי שני XD הגעתי למסקנה עצובה שספורט זה המקצוע הכי כיף בבית הספר OO" אחרי בצפר הייתי בקניון וקניתי פירות יבשים עפרונות לרישום ואייס קפה D:

למעלה