יום שני - 19/6

asp123

New member
יום שני - 19/6

ממצב אנשים דיון יומי. בהצלחה לכל מי שעושה את הבגרות באזרחות מחר, וגם למי שלא עושה
. בכל מקרה אנשים מה עם מפגשפורום ?

onix 88

New member
לילה טוב לכולם!

מחר אני צריך לקום ב7 וחצי, ואין סיכוי שאני ארדם עכשיו. מחר יש הרבה החלטות שצריך להחליט, ועוד כמה דברים לעשות בין לבין, הולך להיות קצת עמוס. שיהיה בהצלחה לנבחנים באזרחות, עוד מעט הכל באמת נגמר!

onix 88

New member
מגניב..

בעקרון את הטסט עשיתי יום לפני אבל הרשיון הודפס ב14.

onix 88

New member
העתקתי את זה מהקומונה שלי

אולי אתם תוכלו קצת לעזור לי לסדר את הראש. היום התקבלתי לעבודה מסויימת! היו 3 שעות של מיונים ובסוף התקבלתי! זאת עבודה של בעצם להיות מן נציג טלפוני, הבעייה היא שיש התחייבות ל3 וחצי משמרות בשבוע והתחייבות לכל הזמן שלי עד הגיוס שזה הרבה זמן. בערב הייתי עם אמא שלי בהייקיו, ביררנו פרטים והם נשמעים אחלה, הבעיה היחידה היא שהם לא ממש היו סגורים על כמה זמן תקף הציון, מישהו יודע לכמה זמן זה תקף בבן גוריון אולי? בקשר לעבודה, כולם התחילו להגיד לי שלא כדאי לעבוד במקביל לפסיכו' ושכדאי שממש אשקיע את כל כולי בזה עד אוקטובר, כלומר בלי חיים עד אוקטובר, רק פסיכו', ואני מתחיל להבין שזה די נכון, אז כנראה אני אוותר על העבודה הזו, אחרי כ"כ הרבה זמן שבאמת הצלחתי להשיג אחת כזו, מה אתם אומרים? אני פועל נכון? בכל אופן, מנסים לסדר לי עבודה אחרת, בה אולי תהיה אופציה ל2 משמרות בשבוע, גג 3, עד אוקטובר, ואז אני מוכן להשקיע את החיים בעבודה הזו, אבל לפחות עד אוקטובר גם להרוויח קצת וגם להצליח להשקיע בפסיכו'.

לדעתי.. וזו רק דעתי..../images/Emo180.gif

תעשה חישוב מה יותר חשוב לך.. עבודה או הלימודים.. אך אם אין לך אפשרות ללמוד בזמן אחר.. אז באמת כדאי גם שתשקיע בלימודים האלו... בכולופן.. במה שתבחר.. שיהיה לך בהצלחה

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifבגרות.

אחרונה
אבל בקושי למדתי:( בהצלחה לכולם! ויום טוב.

בגרות כמעט אחרונה

12 גבות 2 או 2 וחצי בגרות מי יודע שיגיד.... ואז ללכת מהר לבית להתארגן לחתונה של אחות של חברה שלי ואז לרוצ להסעה של האירוע ולהינות אהההההההההההההההההה בהצלחהההההההההההההההה מחר לכולם! אנחנו לא חלק מ63% מהתלמידים הנכשלים באזרחות אנחנו עוברים אותו בגדול! 85 מינימום!

n k

New member
צה"ל, צה"ל

שינו לי היום (כלומר אתמול) את התאריך גיוס פעמיים, בהפרש של כמה שעות. הקדימו ליולי ואז החזירו לנובמבר
. [כן, עכשיו זה משעשע אותי, אבל בצהרים זה היה כל כך מעצבן
]

m i r u s h i

New member
../images/Emo79.gif"האם המציאות עשתה תכסיס../images/Emo108.gif

האם כבר לא אוכל לחזור"
שני
לקום ב-10, ללכת לבנק [לקחת את הכרטיס בנקט ומתנות לפתיחת חשבון
] משם ללכת לחנות פרחים הקרובה לקנות ורד יפה למחנכת ומשם ל'קרביץ' לקנות דף יפה שעליו נדפיס ברכה שתצורף לורד ^_^ בצהריים בייביסיטר על האחיינית
יום מקסים
ובהצלחה לנבחנים

liramta

New member
ורד למחנכת?

במקום לחגוג את סיום הלימודים את באבל? אממ מה אני מתכוון לעשות בשני... בגרות באזרחות, אחרי זה ללכת לקנות קצת בגדים לקיץ, לנוח קצת ואז ראיון עבודה ואז יוצאים עם החבר'ה לחגוג את הבגרות האחרונה

Eowyn of Rohan

New member
ברוך השב! מה עם מפגש באמת?

חזרתי בדיוק מסיבוב עם חברים.. הלכנו לגלידריה וראינו מונדיאל קצת וריכלנו ומשטרה העיפה אותנו מגן(לא עשינו רעש!) וריכלנו והיה כיף
. מחר אני צריכה לקום מוקדם(בעע
) וללכת לחברה לעשות את הפלקט של הביוטופ. אחכ לחזור הביתה ולקרוא את הביוטופ, לנוח ואולי להצליח להתחיל את תמונתו של דוריאן גריי. עכשיו אני מתה מעייפות אז לילה טוב

a 90s Noah

New member
אחלה שפתחת בדיון יומי (נזכר בבדיחה

בצ'ט
). מחר אין יותר בגרויות !! אושר צרוף. מסיבה של הכיתה אצל המחנכת בבית יותר מאוחר (באמת כדאי שאני אברר מתי). ואני אכנס אישית בבא שמפרסם הודעה על "כסף בטוח שווה!!"

למעלה