יום שני עצבני?

Rain must fall

New member
יום שני עצבני? ../images/Emo183.gif

בהחלט יום עצבני, אני הולכת עם אמאבא ליום הורים היום. פאק אני כל כך הולכת למות. תדעו שאהבתי אותכם, אם לא אחזור יותר ;[ אה אגב, ראו! החלפתי את העגיל הרפואי בהליקס לחישוק, סוף סוף

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif בהצלחה ../images/Emo9.gif

ויפה לך ככה ^^ לי לא יודעת אם יהיה יום הורים רק על חודש אחד שלמדנו.. בטח יאריכו לנו את הסמטסטר ויעשו בלאגנים T____T

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבהצלחה3>

עאאעאעאעעאעא שביתה ^____^ איזה כיף D:

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifאתם מקבלים תעודות? ../images/Emo12.gif

אנחנו לא... בהצלחה, שריתי
ההליקס לא כואב לך?
ממ, היום אני עושה... כלום [כמו כל יום שני.
] עוד מעט [14:00] שיעור פסנתר , ואז לומדים לתנ"ך. יום טוב

shiratel

New member
קמתי לפני איזה עשרים דקות

ואין לי מושג מה אני הולכת לעשות היום. שעורים? אין לי כוח... צריך ללכת לאופטיקה לתקן את המשקפי שמש והמשקפיים (שאחד מהעמודים בה, אלה שיושבים על האוזן נו, נאכלו ע"י סימבה) ואני יודעת שאני אקבל על הראש ואין לי כוח..............................
אולי אני אלך עם חברה למשו שהיא צריכה, נראה.

hadarinke

New member
כל הבית שלי כבר ארוז!!#$%^&*)!!

אז היום, יותר נכון מחר לפנות בוקר אני טסה לתאילנד.. אני אתגעגע!!

Cindy Campbell

New member
בהצלחה!../images/Emo13.gif

איך יש לכם יום הורים, אתם לא שובתים?
בכל אופן, יהיה טוב!
תתחדשי על ההליקס, ממש יפה
! היום באתי לביה"ס רק לשיעור תנ"ך
. משעמם לי, אולי אני איפגש עם חברה/ ידיד, ואח"כ אני הולכת לצמר"ת (יאי
).

moruush

New member
../images/Emo90.gifבעע

כ"כ נימאס לי מהכל. אני פשוט.. שונאת[<?] את עצמי. יש לי אופי דפוק, אני דפוקה. אני הכל, כל דבר שהוא לא טוב או שלילי - זה אני. אני הורסת לעצמי את החיים לאט לאט. אני פוגעת באנשים שקרובים אליי, אני מעצבנת אותם, אני גורמת לאנשים לכעוס עליי. הכי כייף. נמאס לי שחברות שלי צריכות אותי רק בשביל לפרוק דברים שהן מתוסכלות או מה קרה עם X וY אני בן אדם, גם לי יש רגשות, גם לי יש דברים שקוראים לי בחיים. אבל בשביל כמה חברות אני שם רק בשביל לשמוע פריקות. אני דיי מדרדרת בלימודים =S ואני לא רוצה לאכזב את אבא, אני עושה כל מה שאני יכולה.. ואפילו עם בשיעור מסויים אני לא ממש מקשיבה או מדברת, אני מוציאה ציונים גבוהיים [96
] אבל בשיעורים שאני יושבת כמו טט'לה לא ממש הולך לי..
אני חייבת להיגמל מהמחשב הזה, זה לא ייגמר טוב וכבר הבעיות צוואר חזרו לי בגלל הישיבה הלא אורטופדית הזאת מול המחשב S: אני נראית כמו ילדה מוגבלת עם כל הקליקים שאני עושה בצוואר.
נמאס לי, נמאס לי מאנשים.חושבים שאני ילדה קטנה, מתייחסים אליי כאילו אני איזה כאפה שלא מבינה כלום מהחיים שלי, ורק שצריך אותי אני שם. דיי כבר.

Cindy Campbell

New member
../images/Emo24.gif

לכולם יש לפעמים תקופות כאלה שהם בדיכאון... יכול להיות שהחורף קשור לזה?
זה לא נכון, אל תגידי שאת דפוקה!
כי לי נשמע כאילו החברות שלך יותר אשמות בזה מאשר את... ממש מגעיל מצידן! אולי תנסי לדבר איתן על זה? או שלא תבואי כשהן יצטרכו אותך, ואז הן יבינו כמה זה חשוב... בקשר ללימודים, הזכרת לי את עצמי בכיתה ח'
. היה לי לחץ ממבחנים במתמטיקה אז נכשלתי בהם באותה שנה, וכל הזמן הרגשתי כאילו אני מאכזבת את מי שסביבי
. אבל אח"כ ממש חרשתי למבחן האחרון והוצאתי מעל 80! אולי תקחי מורה פרטי? ואבא שלך בטח יודע שאת משתדלת
! אני בטוחה שאת תצליחי להשתפר, וכשתקבלי 90+ ב... מה שלא יהיה (
), זה ירגיש מאוד נפלאXD. גמילה ממחשב? תגידי תודה, אני צריכה גמילה מאוכל^^. יהיה טוב!

הו... בהצלחה.. ../images/Emo4.gif מזל שאצלנו אין ימי הורים..

על הבוקר התחלתי לתרגם איזה משהו בשביל חברה של אמא [כןכן, היא משלמת לי על זה
] אח"כ נסעתי לראיון עבודה בקניון... הסתובבתי עוד קצת, חיפשתי עבודה במקום אחר.. אף-אחד לא רוצה עובדים בני 16.
אנשים רעים!! הגעתי הביתה, אכלתי מרק
[ניסיתי גם לאכול תפוז, אבל הקוביות האלה מתחילות להפריע...] עכשיו אני ממשיכה לתרגם לחברה של אמא, אח"כ שעורי בית שלי... בלילה אולי נסע למסיבה מחוץ לעיר
נראה... ובעוד איזה שעה אמורים להתקשר אליי להגיד עם התקבלתי. התחזיקו לי אצבעות?

Cindy Campbell

New member
*מחזיקה אצבעות*../images/Emo9.gif

אה, שמו לך גשר? אוי, זה באמת מעצבן בימים הראשונים (ובשנתיים הראשונות
)
. תרגישי טוב!

Black Jane

New member
איך היה היום הורים../images/Emo35.gif והיום שלי עוד לא נגמר!

עוד שעה פלוסמינוס שיעור מתמטיקה
. אני חושבת שמחר אבריז. אני אוכל לתקתק את תיקוני הפרק האחרון בעבודת הגמר בהיסטוריה וללמוד לבוחן בתולדות האמנות ולסדר את הארון. זה עדיף על שיעור אנגלית שלא נעשה בו כלום, ספרות שכנ"ל, ומתמטיקה - שאני ממילא מתקדמת. :)

יום ראשון בסדיר

בתור התחלה-נחמד. כל החודש אני צריך סתם לבוא לבסיס..זתומרת לראות טלויזיה כל היום במועדון שלנו

ל-ח-ץ!!

ולא רק היום, כל השבוע הבא, אני צריכה לנסות לתמרן בין: - יום שלם של הצבא + חזרות בבצפר, - ניסיון להגיע לשני אימונים לפחות כדי להבחן לחגורה כחולה - מירוץ לפיד אני ממש מקווה שדברים יסתדרו לטובתי ושאני אספיק ואהנה מהכל. אמאלה

Efrat K

New member
היה קורע היום

"המורה את מלמדת אותנו?" "שששש שששששששששש שאף אחד לא ישמע אותך!"
.

O0NoNi0O

New member
קניתי בגדים../images/Emo13.gif

וכאפייהXD ואז ישבתי בארומה עם אמאחות ודתיי דודים שלי ואז באתי הבייתה, ראיתי חצי סרט ונרדמתיXD קמתי, ראיתי עוד סרט ועכשיו אני פהD: ~מרתק~ עוד יומיים הארי פוטר יוצא!! קולולולו.

למעלה