יום שני מרחב ירקון ????

MoriTheMan

New member
יום שני מרחב ירקון ????

מישו יודע פרטים לגבי התרגיל במרחב ירקון ביום שני תגובות רצוי עד יום שני ????!!!!!

ofirgaon

New member
כל מה שאני יודע

זה שאנחנו סוגרים את השכונה שלי..

שלום30

New member
אם יהיו פרטים נוספים אפשר להכניס הו

הודעה מסכמת בלוח האירועים החדש של הפורום

AAA1981

New member
התרגיל הוא. . .

כפי שהבנתי הקפצת חירום. לא בטוח שאכן זה יתקיים. ביי איציק.

ofirgaon

New member
תראה המפקד שלי אמר לי

שיש תרגיל, חדירת מחבלים, סוגרים את האיזור מחסומים בלגאנים.. מבחינתי זה אחלה כי עד עכשיו עשיתי רק אבטחת אירועים.. אז אחלה זה נחמד לעשות כזה דבר..

שלום30

New member
ממתינים במתח לדיווח לאחר התרגיל

מה היה מה קרה ואם צלמתם תמונות זה הזמן לשתף אותנו בחויה

ofirgaon

New member
התרגיל הוא ביום שני, דהיינו מחר

ואם היתה לי מצלמה דיגי´ הייתי יכול לצלם.. לדאבוני עדיין אין לי.

ofirgaon

New member
סיכום התרגיל

במילה אחת- סתם לפי מה שהבנתי (אני לא הייתי בהאזנה למכשיר קשר אז לא שמעתי הכל) היה תרגיל של המשטרה ואח"כ של אק"מ, הבסיס שלי התחלק לתשע צוותים וחסמנמו את כל הכניסות לשכונה שלי- נאות אפקה ב´. עכשיו מה הקטע? לא באמת חסמנו אלא רק עמדנו איפה שהיינו שמים מחסום.. מבינים? אז בעצם שעתיים עמדנו בצומת הפיל כדי לעשות כאילו אנחנו חוסמים. סתם עמדנו שם וזהו! בזבוז זמן מוחלט לדעתי. ד"א- בנאות אפקה אין שום כלום אף פעם.. האם יש אקשן בבסיסים אחרים בירקון? אולי אני אעבור פשוט וזהו.. אופיר

שלום30

New member
אם לא בדקתם רשיונות רכב ביטוח ת.ז י

יתכן וכל מטרת המבצע היתה להראות נוכחות של כחולים בשכונות להגברת המודעות והביטחון אצל תושבי השכונה זה קורה די הרבה

dz108

New member
עשית פעם מחסום גרוזיני?

כלומר חסימה חלקית של הכביש עם נוכחות כחולה, בלי בדיקת רכבים (הרבה רעש ובאלאגן) - עם צוות בילוש שמסתתר מאתיים מטר מאחורה ומחפש את מי שחותך את המחסום או מבצע פרסה לפני. הבאתי ככה כמה וכמה שבל"רים יפים.

dpg

New member
לאופיר

תעבור לבסיס זמנהוף בירקון הבסיס הכי מעולה עם מפקדים בסבבה וזה מיקום של מרכז ת"א אז יש לך הרבה אקשן..... ודבר שני התרגיל היה נסיון חדירת מחבלים בת"א ומצאו אותם בתחנת כוח רידינג ובבית הספר ברושים ברמת אביב ג´ וזה היה סתם. נ.ב רוב אק"מ ירקון עשו מחסומים!!!

ofirgaon

New member
DGP, מה אתם עושים בזמנהוף?

אצלנו עושים סיור רגלי כל ערב ופעם בשבוע בערך סיור רכוב.. מה אתם עושים שם? והאם מישהו יודע אם אני כמתנדב יכול לעשות משמרת אחת בזמנהוף, האם זה בסדר כאילו "להתארח" בבסיס אחר?

מתנדב

New member
ofirgaon עד כמה שידוע לי......

ברגע שאתה נמצא בבסיס מסויים אתה לא יכול לצאת לפעילות בבסיס אחר, אבל מה שאתה כן יכול לעשות, לצאת לפעילות אם אנשים אחרים שהם לא מהבסיס שלך, אני הבנתי ממך שאתה רוצה לצאת מבסיס אחר שאתה לא משוייך אליו, ובעיקרון כל מפעיל בסיס יש לו את האחריות על המתנדבים שלו, והוא לא יכול להוציא מתנדבים שלא שייכים לבסיס שלו. וdz108 מה שאתה מתכוון על מחסום גרוזיני זה נקרא מחסום חצי.

dpg

New member
אתה כן יכול

אתה צריך לדבר עם המפקד שלך בקשר להצטרפות חד פעמית אם הוא מסכים והתנאים שתהיה איתנו בזמנהוף ואז אם זה בסדר מבחינת המפקד שלי אם אתה רוצה צור איתי קשר באיי סי קיו 136344637 ואני אפרט יותר על זה מי יודע אולי אפגוש אותך אצלנו בקרוב... אסף

ofirgaon

New member
נסעתי היום ברחוב דיזנגוף,

ליד הסנטר, וראיתי כמה מתנדבים צעירים אבל לא היו עם קראבינים (לפי מה שראיתי).. אני מניח שזה היו אנשים מהבסיס שלך, נכון? אז מה בעצם עשו שם? ראיתי שלאחת היה פנקס..

dpg

New member
הם סתם

תבוא איתי איזה יום אחד אתה תהנה אכלו מניוקי

ofirgaon

New member
אם אתה יכול..

תשאל את המפקדת שלך אם זה אפשרי.. צריך לזכור שאנחנו באותו מרחב ועשינו את אותו מטווח וכו וכו וכו. אז לא נראה לי שזאת אמורה להיות בעיה. אני פשוט נרשם ביומן שלכם במקום ביומן של התחנה שלי.. לא?

למעלה