יום שני - מה אכלנו....

לילית462

New member
יום שני - מה אכלנו....

חוזרת מהכפור (חום) חוזרת לדיאטה מהיום, מעכשיו (מהבוקר) בלי לוותר, בלי לעגל פינות. עליתי שנים וחצי קילו, עכשיו אני רחוקה ממשקל היעד שלי שישה וחצי קילו. עד פסח - אני שם!!!!!!! מי איתי ? התחייבות שלי להיום : לא לאכול שוקולד לאכול ארוחת ערב סבירה בשעה שש בערך לשתות סה"כ שש כוסות מים (גדולות). מה היה לנו עד כה: בוקר - פרוסת לחם שחור עם לאבנה תוצרת בית וביצה מקושקשת. יחד עם קפה הפוך וכוס מים. ביניים - עוד הפוך (עם שנים סוכר) ועוד כוס מים צהרים - מנה יפה ביותר של פסטה ועוג כוס מים המשך עדכונים בערב.

מצטרפת אליך אך אני מקווה שלפני פסח נצליח....

היום בבוקר לא הספקתי לאכול וקניתי לי קפה גדול של ארומה אבל במקום לקחת את הסויה שהיא 3% שומן לקחת דל שומן, וכן אח"כ אכלתי גם את השוקולד הקטנטן והנחמד. בצהריים הכנתי לי אורז עם פתיתי סויה במיקרו והוספתי רוטב סויה, אני אוהבת את הרוטב הזה בשילוב עם אורז (ועכשיו בא לי סושי ) וזהו בינתיים, שתיתי קצת יותר מחצי ליטר מים. בערך מתכננת לאכול ירקות מבושלים באידוי (גזר/סלק/כרובית/ברוקולי) ואולי גם קצת גבינה לבנה וביצה. ובטח אחה"צ אקח תפוח.

יעל י

New member
לחזור לכתוב זה מצויין

בוקר-לחמניה רגילה,צהובה,ירקות בין-3 עוגיות קטנות וכוש שוקו בארומה ערב-2 טוסטים לשתות מים - לא מספיק.

hartzitzit

New member
מצטרפת אליך

הבוקר - יוגורט 1.5% + קפה עכשיו - עוד קפה בצהרים - סלט גדול עם חזה עוף או ביצה וטונה או עוף בגריל עם המון ירקות אחה"צ - כבר יש לי יוגורט בהיכון. אני מתכוונת להוסיף לו כפית ריבה. עדיין לא יודעת מה יהיה בארוחת הערב.

לילית462

New member
סוגרת בדיעבד את יום שני

נתחיל מההתחייבויות לא לאכול שוקולד - הצלחתי !!! לאכול ארוחת ערב - הצלחתי!!! לשתות מספיק מים - הצלחתי!!! ביניים - שקית פופקורן למיקרו - דל שומן ומים בינים - הפוך ומים ארוחת ערב - שתי נקניקיות, שתי פרוסות לחם שחור, סלט ירקות גדול, טונה ושישה זיתים ומים כמובן. היה יום טוב יחסית

למעלה