יום שני, מה אכלנו ?

לילית462

New member
ראשונה ../images/Emo70.gif

בכל זאת מקדימה את כולן כאן בשעה... אני מקווה שחזרתי לתלם, כי עליתי שני קילו.... ארוחת בוקר - הפוך וכריך משתי פרוסות לחם מלא עם סלט טונה ועגבניה. 9:00 הפוך + סוכר (שכחתי את הסוכרלייט בבית ובבית הקפה אין) ארוחת צהרים - סלט חסה עם סלט טונה, טוסט מלחם מלא עם גבינה (שמנה... קממבר) ולקינוח 6 קוביות שוקולד. ארוחת ערב - הפוך. קערת פסטה. חמש כוסות מים = 2 ליטר וזהו, סגרתי את הבאסטה להיום. פרט למים.

לא משהו בכלל...

בוקר: חצי מעדן קווי 0% - לא היה לי טעים כלכך
חביתה מביצה 1 וסלט גדול צהריים: 2 פרוסות לחם לבן עם פסטרמה, חומוס וסלט עד עכשיו.. אני יודעת שבקושי אכלתי, היום שלי ממש התהפך אז עכשיו אני אכין לי סלט גדול [קניתי חסה
] עם רצועות עוף.. הייתי בסדנא, נשקלתי פעם ראשונה מתחילת הדיאטה המבוקרת וירדתי רק 100 גרם אני מרשה לעצמי להאשים את המסעדה שביקרתי בה לכבוד היומולדת
ולא מתאיישת, בתקווה גדולה לראות תוצאה יפה יותר בשקילה הבאה

לעומת הקלוריות שאני אמורה לאכול ביום זה קצת..

אבל הסלט אתמול היה - טעים ומשביע

אוי ואבוי זה מה שאכלתי היום.

בלי שעות 4 פרוסות עם חביתה ו-2 כפיות קטשופ כוס מיץ דיאט לימון בגט שומשום קטן + 2 כוסות מים 10 ערמונים = תפוחי אדמה קטנים או 4 פרוסות לחם 3 כוסות מיץ ענבים פריגת 2 פרוסות עם סלט חצילים רומני + חצי בצל 2 כוסות מיץ ענבים (אני חושבת) 1 אנפנדס קטן עם בשר 3 משמשים מיובשים (טו בשבט או לא). בקיצור יום מלא חטאים עבורי (ערמונים, פירות יבשים, בגט).

טוב שקראתי אותך יעלי אז נזכרתי

נא להוסיף לרשימת החטאים שלי חצי חבילת שוקולד מריר 60 אחוז מוצקי קקאו.

לכל אוכלות השוקולד...אולי פשוט

לא לקנות..שלא יהיה בבית..ואז לא נתפתה ..רק אחרי ירידה משמעותית במשק כאשר נמצאים בשלב השמירה על הקיים להרשות לעצמנו כמה קוביות שוקולד...

ליומולדת שלי..

קיבלתי חבילה ענקית עם מלא סוגים של שוקולדים [חלב / לבן וכו']
אבל החברה לא ידעה שאני שומרת אז זה בסדר, אין לי טענות אליה
וגם ככה אני לא חברה של המתוק.. אז אני נהנת להסתכל על האריזה

לילית462

New member
יכול להיות שיש לך גנב קלוריות ושאת לא מודעת?

ספרתי חמש כוסות מיץ ענבים.... היות ובמיץ לימון ציינת שהוא דייט אני מניחה שהענבים הם לא דיאט - 5 כוסות מיץ ביום....

נגמר גם היום.. בוקר - מעדן שוקו דיאט טרה וכוס קטנה קרנצ'ים צהריים - תפוח, חצי שקית קריספונים (100 קלוריות) אחר הצהריים - אפרסמון ערב - 2 פרוסות לחם קל עם קוטג' 5%, גבינ"צ 9%, חומוס (חצי כף בערך), ירקות טריים ויוגורט 0% ממש עכשיו - עוגיה אחת קטנה בין לבין - ליטר מים, ליטר תה צמחים, 2 נס (סוכרזית, חלב 1%)

r122

New member
את מה שאכלתי עד לחתונה כבר סיפרתי

למען האמת האוכל לא היה משהו אכלתי רק כמה סיגרים[מספיק קלוריות]. והרבה דיאט קולה לגבי החששות שלי היו מוטצדקים אבל לא נורא שרדתי עד לאירוע המשפחתי הבא. אגב אח שלי הוא זה שהתחתן

יעל י

New member
מזל טוב

אח מתחתן זה לא סתם חתונה. רוצה לדבר על החששות ומה שהיה?

r122

New member
אירועים משפחתיים../images/Emo10.gif

לפחות אצלי האירועים המשפחתיים מאוד טעונים ולא נעימים[הרבה אינטריגות] וגם היה לי קטע לא נעים עם אחיותי החביבות ולכן לא התחשק לי לפגוש אותן. אני לאט לאט לומדת להתעלות מעל. למרות זאת עדיין לא נעים לי המפגש עצמו

קרמבו 112

New member
יצאנו לארוחת בוקר כל המחלקה בעבודה אז:

אכלתי ארוחת בוקר מלאה עם לחמניה כפרית עם חמאה וגבינות וביתה וסלט והפוך ומיץ תפוזים בצהריים אכלתי תפוח+בננה ובבית ממש חופן של פירות יבשים + פיצוחים קצת וזהו עד הבוקר !!!!

יעל י

New member
יום שני הוא יום מתוק בשבילי....

ככה יצא לצערי תה עם דבש,לחמניה קלה קלועה,כפית מזולה לייט,בולגרית וירקות. 20 גר' שוקולד חלב קרמבו כריך 2 לחם מלא,2 נקניק כף חצילים במיונז וצלחת מרק. בלילה - חופן פירות יבשים (חמוציות,צימוקים,בננות,משמשים)

jesie12

New member
אז ככה:

ארוחת בוקר רגילה שלי: נס קפה עם 4 פרוסות לחם קל +גבינה%5 צהריים: דג אפוי בתנור וסלט ירוק ערב: לחמניה קלה עם קוטג'+ נס נישנוש: 2 חתיכות פאפיה יבש

למעלה