יום שני, ל"ג בעומר!

rl1992

New member
שונאת את ל"ג בעומר

רעש, סרחון וזיהום אוויר. חג מיותר מבחינתי. היו לי היום השלמות במתמטיקה אבל בגלל שרוב הכיתה הייתה בבגרויות בצרפתית או בקולנוע אז המורה שחררה אותנו אחרי חצי שעה חחח. עכשיו אני בבית, לומדת למועד ב' במתמטיקה שיהיה מחר וזה הסיבה שאני לא יוצאת היום (גם זו וגם שאני שונאת את החג). שיר מדהים שאתם חייבים לשמוע - על הסמים, תקשיבו למילים: I caught you knockin' at my cellar door I love you, baby, can I have some more Ooh, ooh, the damage done. I hit the city and I lost my band I watched the needle take another man Gone, gone, the damage done. I sing the song because I love the man I know that some of you don't understand Milk-blood to keep from running out. I've seen the needle and the damage done A little part of it in everyone But every junkie's like a settin' sun.

LOLI152

New member
לא נורא, יום אחד וזה עובר..

עושים לכם מועד ב' על חופש!?

rl1992

New member
אנחנו רק מודים להם שהם בכלל עושים לנו מועד ב'

המורה שלי נותנת לנו לעשות אותו גם כדי לשפר את הציון של המגן שהיה ביום ראשון שעבר שהיה מזעזע, אז ממש לא אכפת לי אם זה בחופש או לא=]

בסדר../images/Emo9.gif הקטע של החשבון היה לי קשה../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif

|אני נעל|. אבל חוץ מזה, היה ממש בסדר:]]

גם לי החלק של המתמטיקה הלך חרא../images/Emo6.gif

ואני דווקא די טובה בזה בד"כ
פגשת את המש"קית שתן?

חחחחח ממש

לפני שהלכתי אמרתי לאמא שלי שהמש"קית שתן בטח תהיה פרחה ממורמרת עם מסטיק - וזה מה שהיא הייתה!
איכ, תפקיד כל כך דוחה...

אל תשאלי../images/Emo6.gif

באתי מכונה מהבית, הבאתי את התוצאות של הבדיקות שתן וזה ועוד הרבה בדיקות אחרות בגלל מלא מחלות שיש לי. והסתומה הזאת שם, המשקית שתן
, אמרה שאין לה זמן לקרוא את כל התוצאות שלי ולראות אם זה בסדר ושאני אלך לעשות מחדש
. ואח"כ גם הרופאה צעקה עלי כי היא אמרה שחסר לי דו"ח אחד על המחלת כבד ושאני אפקסס אותו בדחיפות לצבא, וששאלתי לאיזה מספר היא כמעט רצחה אותי
.

זימון למודיעין ../images/Emo195.gif

היה כל כך מתיש, ואין מצב שאני עובר
יותר מאוחר מדורה עם חברים, יהיה כיף.

כןכן../images/Emo9.gif

והיא אמרה שהיה שאלון 300 גם, שהיה מעיק. אבל שהמבחנים עצמם היו קשים ועשו לה כאב בטן רציני חח

למעלה