יום שני - כאן

יום שני - כאן

הוא הגיע לא מזמן, בזמן שכולם ישנים להם.. חדר לשטח בשקט, התייצב לו בין הענפים, בין הציפורים שעדיין ישנות. בין הפרחים שממתינים לפריחתם. כרגע הוא מנמנם לו וממתין בשקיקה להתחדשות ולזריחה. אני ככה איתי ועם עצמי ועם שפע מחשבות יוצאת עוד מעט לטיסת הלילה לאסוף אבקות חדשות, לכבות כוכבים וברגע המתאים להדליק את השמש. מאחלת לכווולם יום של עשייה ברוכה, יצירה טובה וחיוכים מרובים. ולא לשכוח - לעשות מעשה טוב, לפחות אחד.
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
ואני דווקא חשבתי לפתוח ת'יום../images/Emo4.gifעד שזאת מעלי

באה בשעת לילה מאוחרה או בשעת בוקר מוקדמת והביאה לי את ... גברת ג'ונס ה...יפה , הענוגה , הנשית .... ובאמת שאין לי תשובה לכזאת מובאה הולמת לשעת אמצע לילה . ובכל זאת אנסה לפתוח ת'יום במשהו הולם יום ולא לילה , במילים שנכונות לכל עת שהבנ'דם יבחר לו . נדמה לי שהשיר הבא נכתב מנמזמן , אולי במאה הקודמת אבל .. כידוע לכם גמני תקוע מוסיקלית אי שם בשליש השלישי של המאה הקודמת . והוא תפש אותי ככה טוב החל מהשמיעה הראשונה אז אפסיק לדבר ואתחיל להשמיע .... שיהיה לכולנו יום שכולו רק טוב מה קורה אחי ירדנה ארזי מילים ולחן: יהודה פוליקר הוא משוגע על המדינה אבל חולם להגר רק שבוע בחו"ל ומיד הוא חוזר מורעל על הצבא שונא מילואים ושר את ההמנון בלי לדעת את המילים עם ארבע על ארבע הוא גולש בחופים מתמקח על כל שקל מהמר באלפים בין עמבה לטחינה בלונדינית מטריפה הוא בולס את החיים עם פתק החלפה אז מה קורה אחי תראה מה המצב מהחיים בזבל כל יום נולד כוכב בין ארץ נהדרת וממשלת מעבר חולמים על הישרדות כמו לא יהיה מחר מתפלץ מהשחיתות ומתחמן את כולם מעריץ את הקשיחות מפחד לתרום דם חוגג את החיים עם שירי דכאון הוא נכנס אחרון ומגיע ראשון אז מה קורה אחי...

שיהיה לכם יום נפלא עם מוסיקה שאתם אוהבים,

ילכל אחד/ת שהמוסיקה תנעים את יומו ואת לילו, זה 'משהו' שהביטלס עשו , בא אלביס בא ועשה מזה משהו פניני,

אילנה 55

New member
שושיק בוקר טוב../images/Emo13.gif......

אני לא יודעת לאיזה שיר התכוונת אבל אני אוהבת מאוד את אלביס. היה לו קול אדיר. שולחת לכם טעימה שיהיה יום טוב עם חדשות טובות.

ערפל

כמה ערפל קידם את הבוקר הזה אמממ אי אפשר היה לטוס, כמעט התנגשתי בכל קודקוד של בניין
הבטיחו בהמשך גם כמה טיפות לכן השארתי כמה דליים צבעוניים סביב סביב
ולגבי בחירת השיר ניקולההה ברשותך אני אשאר עם הבחירה שלי. לא ממש אוהבת את הגברת ההיא למרות שכל מילה פנינה היא. שיהיה יום נפלא לה לכוווולם רק טוב!!!

אילנה,את יודעת מה? נשאיר ת'שיר כחידה?

כלומר ,,השיר שלא שלא רצה לעלות ביוטיוב מהודעתי הראשנה היום שבה יש רמז עבה לשיר, אני כמעט בטוחה שמיטב חברינו המוסיקלים פה ידעו ל איזה שיר התכוונתי ואפילו יביאו ת'שיר, על השירים שהבאת, Love Me Tender- קלאסי שמזוהה לאלביס ,זה שיר מסרטו הראשון בשם זה, Green, Green Grass Of Home-זה שיר שאני אוהבת לשמוע רק את טום גונס,, יש שירים ידועים מוצלחים שאלביס שר בהופעות, אבל את השיר הזה הוא אף פעם לא שר בהופעותיו,

גחלי,,,,,../images/Emo13.gifיפה הבאת ת'שילוט, ומה זה?

זה בשיתוף מחלקת שומרי משקל מטעם קופ"ח,,,,,,,? כל הכבוד לחברה להגנת הטבע,,

w o m a n 10

New member
../images/Emo4.gif

הייתי בטוחה שבסוף מחכה לי מסעדה בה תמורת 400 ש"ח אקבל את כל 400 הקלוריות שלי בחזרה.
ביצירתיות... השמים הם הגבול

ניקו 45

New member
וכמה קלוריות שרפתי עת צחקתי בלי הפסק?../images/Emo6.gif

אהבתיייייייייי מאוד .... ובאם שוב תסתובבי לי חופשי בשעת לילה מאוחרה אזי אבקש לספר לך אודות ... עלמו של הגבר .... ליל מנוחה

למעלה