יום שני כאן

יום שני כאן../images/Emo3.gif

הביל במישור החוף טפייי דהיינו מזיעים כאן טפייייי כבר ציינתי שאני ממש אבל ממש לא סובלת את המזג הזה? סליחה צילוקההה
שיהיה יום שני צבעוני ומלא בעשייה ברוכה אני בדרך לישיבה אחר כך עמידה ושוב ישיבה גרררר כמה אפשר לדבר תוך כדי
בוקר טוב לכוווולם רק טוב!!!

ניקו 45

New member
נשים בתולדות ה"רוקנרול"-פרק ראשון../images/Emo68.gif

ליידי ד'ארבנוויל. הליידי שבה מדובר היא פאטי ד'ארבנוויל, צעירה ניו-יורקית שהייתה חברתו של קט סטיבנס בסוף שנות הששים. היא הייתה אז דוגמנית, וגם גרופית של להקות רוק שונות ומשונות. את השיר My Lady D'Arbanville כתב סטיבנס דווקא כאשר נפרדו ב-1970. אז גם כתב עבורה שיר נוסף, בעל נימה פטרונית-משהו, ומפורסם לא פחות - Wild World. מראיונות שנתנה פאטי מאוחר יותר, בין השאר למגזין Interview, עולה כי שם משפחתה המיוחד, שרימז בעיני קט הסקרן על מוצא אריסטוקרטי, הוא שהניע את המוסיקאי המוכשר לכתוב שיר בסגנון ימי הביניים, המתאר אהבה לאישה מגזע האצילים, שאינה עוד בין החיים. אגב, מאז התאסלם סטיבנס ב-1977 והפך ליוסוף איסלם הוא אינו מבצע עוד את שיריו הישנים. אבל מאחר והזכויות על שיריו (כולל "ליידי ד'ארבנוויל") נותרו בידיו, ומאחר ונטיותיו האידיאולוגיות ידועות - סביר להניח שחלק מהדולרים שזרמו לכיסו כתמלוגים, מצאו את דרכם לחשבונות הבנק של החמאס. אשר לפאטי, היא הצליחה לפלס לעצמה קריירה של דוגמנית ושחקנית ברמת הצלחה סבירה למדי. ועוד פרט אחד: השיר "ליידי ד'ארבנוויל" זכה לביצוע מצליח למדי גם מפי אלטון ג'ון. מאחר ואצלי קט סטיבנס הינו מוקצה מחמת התנהגותו הלא ראויה לטעמי אביא כמה ביצועים אחרים לשיר הנפלא הנ"ל : De Palmas & Francis Cabrel - My lady d'Arbanville Gigliola Cinquetti-Lady D'Arbanville Lady d'arbanville מפיה הקסום של דלידה הפרומו למחר : על בגידות , כוכבי רוקנרול ו...להיטים

../images/Emo35.gif../images/Emo238.gif../images/Emo35.gif../images/Emo238.gif

אני חזרתי מוקדם מהעבודה יששששש נה נני נננה נה ואני מבקשת לשאול מה יש לאכול בבית הזה?? הלווו מה זה קורה פה איפה היחס הא?!
עד שמישהו יקום מהמיטה אני אכין לי משהו קטן בלי כיבוווווודים נה נני נננ הנה
רק טוב!!!

ועכשיו../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

אחרי שסיימתי את האבטיח
ויצאתי מהגיגית, סיימתי לשחק עם בועות הסבון זהו זמן מעולה לנוח לפני בוא הערב
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
מתכון פשוט ונפלא לימי הקיץ החמים/ניקו../images/Emo210.gif

להלן המתכון שלי אשר מרכיבים שלו הנם שמורים בזכויות יוצרים . מפירות העונה : מתכון זוגי אל כערה גדולה חותכים חצי מלון רענן , מתוק ומבושם לקוביות קטנות . חותכים 2 תפוחי עץ לחתיכות קטנטנות , נוטלים כ- 150 גרם ענבים מגולענים ומופרדים משדרת הזלזלים וחותכים אותם למחצה . יוצקים כף וחצי ריבת ענבים/עגבניות תוצרת : "ניקו מרקחות" יוצקים גביע אשל אחד (4.5% ) יוצקים כ-100 גרם גבינה לבנה (5%) בוחשים את כל המכלול ו.... בתיאבון רב

פסטטטטט הלו הלו ניקולההה

מילא הגבינה והאשל אבל למה תסביר לי למה להוסיף ריבת עגבניות??? אי אפשר פטל במקום?!
רשמתי לפני מבטיחה לנסות
שולחת לך תשורה קטנה במיוחד בשבילך
רק טוב!!!

פלרית

New member
ניקו, ריבת עגבניות לא טעית ?? ../images/Emo2.gif

כאילו מה קטשופ מרוכז עם סוכר ? עגבניות מבושלות עם סוכר ? לא חבל ככה להתעלל בעגבניות... זה גם מאכל רומני - הריבת עגבניות ?

פלריתינקהההה

אני שמחה כל כך שגם את חושבת כמוני שקטשופ לא מתאים לאכול עם תות גינה נה נני ננה נה רק טוב!!!

ניקו 45

New member
עגבניות זה לא רק קטשופ!!!../images/Emo46.gifגרררררר../images/Emo46.gif

ככה יפה להשמיץ ולהלעיז מעדן שמיימי של נסיכות מולדובה ???? מי שלא טעם ריבת עגבניות שרי לא טעם מעדן מימיו !!! לראשונה טעמתי מעדן זה במסעדת ג'עוני בראש פינה ומאז אני פשוט .... עליהן . מי שלא מאמין ש...ינסה טפיייייייייייייייייי

itaf10

New member
ניקו אני גנובה עליך ../images/Emo99.gif

ריבת עגבניות? אולי אני לא אנינת טעם משובחת, אבל אני אנינה.....
ריבה עבורי, זה מרקם מתוק, סמיך. ומה עכשיו? איזו ריבה זו "ריבת העגבניות? ניקו בו קרוב ות'שמע ישבתי באחד מבתי הקפה היוקרתיים, ע"מ לצנן את גופי רציתי להזמין "מילק שיק-גלידה" ענתה לי המלצרית, אין לנו מילשייק, יש לנו................ גלידה עם "טחינה גולמית" ודבש. הסתכלתי עליה, "טחינה עם דבש וגלידה??????????????????????? כן כן ענתה הגברת. יש דבר כזה. טוב.......אני מזמינה גלידה עם טחינה ודבש. - דווקא -חחחחחח חברים יקרים, עוד דבר כזה טעים טרם טעמתי. גם גלידה, גם טחינה, גם דבש הכל מעורבב ביחד. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו נראה את התגובה שלכם, במיוחד של ניקו.
*למה שינו את מיקום הפרצופים של תפוזזזזזזזזזזזזזזזזז (איקונים)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ניקו 45

New member
ומה רע בטחינה , פלפלמצרי וגלידת שוקולד?../images/Emo8.gif

אהבתי את שכתבת כאן ומריע לך במחיאת כף על האומץ שהיה לך להסכים לדבר הנשמע "זוועתי" לראשונה . אשתי שתחיה אוהבת גלידת חלווה (שעשויה גם משומשום/טחינה) עד מאוד ובכלל היא גם אוכלת אבטיח עם ... קוטג' . מה רע ? והכי חשוב ריבת קליפות אבטיח ... לא לשכוח גם לטעום ....

איטפקההההה הלו הלו../images/Emo66.gif

תגידו מה קרה לכם?? זהו זה בהחלט רשמי החום עושה את שלו והנה כל ההוכחות שהיינו צריכים לכך!
איפטקההה אם היה לך טעים אז זה בסדר מבחנתי למרות שאני ממש אבל ממש לא הייתי מזמינה את המגלידה הזו ושרק יירשם בפרוטוקול שאני לא מסכימה שעוד פעם אחת מישהו יצחק עלי כאן כשאני אגיד שאני אוהבת סופגניה עם חומוס
וניקוללההההה אים מטעם יותר טעים מסרדין וגבינה לבנה חחחחחחחחחח נה נני נננה נה
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
גנובה החרק'ולה הנ"ל ../images/Emo6.gif../images/Emo210.gif

ולהלן תגובת המערכת : אינני מייצר ריבת תות מכיוון שהתות בארץ גדל באופן מתועש והמוצר הינו בטעם מלפפון בוסר וחסר טעם תות לחלוטין ! אין להכין המתכון הנ"ל שלא בעזרת "מרקחות ניקו בע"מ ! קפיש ? והתשורה שלך .... יותר מטעימה ויפה .

חרקולה או לא חרקולה../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

אני חא מוכנה לשים בקערת הפירות שלי קטשופ הבנת את זה נחרן יקר?? ושם תירוץ של משפחת מולדובה לא ישכנע אולי לאכול את הדברים האלה גרררר אני בהחלט מוכנה לשים את העגבנית החייכנית על פיצה איך אני??
רק טוב!!!

ברק 188

New member
"ניקו מרקחות" המוח של כמרקחה

ובלטות הרוק והטעם זועקים לטעום...לטעום מהמכון ודע לך שאני בהריון חובה עליך לפטם אותי בזכיות להחיות ביצירה שלך

w o m a n 10

New member
טוב... טוב... הבנתי...

לא הקשבתי לשירים. מה אני צריכה את התעצמות החמאס על מצפוני
שיר נוסטלגי.

למעלה