יום שני-יום שלישי..

יום שני-יום שלישי..

יאללה, תפתחו שרשורים, תדונו בעניינים, דברו, תחפרו.. משהו
קיצר, שרשור יומי
אבל בגלל שכבר סוף היום, שיהיה גם למחר
ספרו לנו מה עשיתם היום, מה עוד תעשו, מה אתם עושים מחר... תתלוננו על העומס, ספרו מה שימח אתכם היום.. קיצר, תהיו פעילים

יווולי

New member
יום שניייי

מחר נדבר על שלישי.. קמתי ב10 וחצי! ב11 וחצי הלכתי לבצפר. היה אנגלית שזה לא מעניין. אחרי זה הלכתי למורה שלי לספורט עיוני והיא נתנה לי את המגן שלי וקיבלתי 95 :):) . אחרי זה היה שעה וחצי של סוציולוגיה והמורה דיברה על כל מיני דברים שיכולים להיות במגן..וזהווו! אחרי שחזרתי הביתה מהבצפר למדתי לסוציולוגיה (יום חמישי מגן..). בערב הלכתי לטייל עם סבתא בעיר :)..חחח. זהו!

dragonit12

New member
יאיי כל הכבוד!

איך היה עם סבתא שלך? נהנת?
ובהצלחה בחמישי!

Over My Head

New member
אין לי כוח לכתוב../images/Emo42.gif

אין לי כוח לדבר. אין לי כוח לעשות כלום. מתכונת בכימיה עוד 3 ימים. אין לי מושג קלוש במה שאנחנו לומדים. ואני מנסה ללמוד וזה לא נכנס לי למוח העלוב הזה. אני מרגישה שחברות שלי משפילות אותי כל פעם מחדש בלי לשים לב. די כבר להיות ילדים קטנים.בחייאת. הוא לא שם עליי. אני לא יודעת אם אני רוצה שהוא ישים עליי בכלל. הם עוד מעט מסיימים י"ב. אני עוד מעט מסיימת י' ועולה לי"א. ל-א--ר-ו-צ-ה-! לא רוצה שהם יעזבו. אני חושבת על זה ובוכה. ואני לא יודעת אם טוב לי או רע לי. ולמה לעזעזל כל הודעה שאני כותבת בזמן האחרון מראה רק שאני מרגישה חרא? למה הכל אצלי כזה שחור?

Black Jane

New member
קארין../images/Emo24.gif

התקופה של הבגרויות והמתכונות מעמיסה, קשה ולפעמים מייאשת. אבל תחשבי על זה שעכשיו אנחנו במאי, עוד מעט יוני שיעבור במהירות ואחריו יגיעו יולי - שחציהו כבר חופש!!! תתני פוש אחרון, אפילו שזה קשה, ובין לבין תצאי יותר, תבלי יותר - חבל שתבזבזי את התקופות היפות האלה בלהרגיש חרא. אם את רוצה לדבר קצת יותר - מסרים/מסן, אני באמת מוכנה להקשיב ולהיות שם בשבילך :)

dragonit12

New member
../images/Emo24.gif

בהצלחה בכימיה! תנסי לדבר עם המורה,תדברי איתה. שהיא תשב ותלמד אותך,ותסביר לך את החומר קצת יותר טוב. אל תתיאשי! אם חברות שלך משפילות אותך. והן חברות טובות שלך,פשוט תדברי איתם על זה. תגידי שלפעמיים אתן אומרות לי דברים שדיי פוגעים. אל תשאירי את זה בפנים. זה לא טוב. זה יתפרץ אח"כ ויהיה גרוע
אולי תנסי לדבר? תציעי לו ללכת לסרט או שהוא יעזור לך במקצועות כל שהן. שיהיה בהצלחה
והתקופה הזאת תעבור. תאמיני לי

Over My Head

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifלשתיכן../images/Emo42.gif

עודדתן אותי, אפילו שראיתי את זה קצת באיחור

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifקשה לו?

קשה להוא למעלה להעניק לי מישהו שיאהב?

dragonit12

New member
אולי..

הוא מחכה שהאח שלך יגיע. הוא לא רוצה להביא לך מישהו שלא יהיה טוב בשבילך. ואל תדאגי. הוא יגיע בסוף והכל יהיה בסדר. ואני בטוחה שכאן,אנחנו{כן,גם אני} אוהבים אותך

Efrat K

New member
מחר מתכונת בספרות

לומדת,לומדת וכמה אנאלוגיות יש לי כבר בראש!

dragonit12

New member
מותר לחזור?

אני לא חושבת שאתם זוכרים אותי,אבל אם כן,אז יאי לי
אפשר לחזור אליכם/להצטרף מחדש? היום היה יום סביר רע כזה.. קמתי בבוקר,והיו לי כאבים ובחילה ומה שלא יהיה. הרגשתי הכי רע בעולם. אמרתי אני אתקשר לאמא ואגיד לה שאני לא הולך היום לביה"ס.. אבל אמרתי לעצמי,אני אלך. שעתיים ראשונות היסטוריה למדנו כמה דברים שלא הפסקנו,ואז התחלנו לעשות חזרות על כל מה שלמדנו לקראת המתכונת שבוע הבא. באמצע היועצת קראה לי ולעוד מישהו מהמועצה והלכנו אליה ודיברנו כמה דקות ואז חזרנו לכיתה. היה שיעור דיי מעניין וכייפי. מסתבר שאני כן זוכרת את החומר מתחילת שנה.. יפה לי
הפסקה שיחקתי דמקה
כמובן שהפסדתי,אבל לא היה לי חשק לשחק במילא,אז זה לא כזה משנה.. היה בסדר
בסוף ההפסקה תחילת שיעור שלישי הלכתי ליועצת כדי להגיד לה שאני לא יעבור בין הכיתות להסביר. כי אני לא רוצה להפסיד מגמות ולא שיעורים כי יש לי לימודים וזה חשוב לי. אז היא התחילה להגיד לי..מה עם מחר? אני כזה מחר כל היום זה רק לבגרות.אני לא יכולה להפסיד. אז מתי תעברי?זה ביום ראשון.. אני לא חושבת שאעבור,וחוץ מזה,אני גם לא חושבת שאלך לזה. כי למחרת יש מתכונת ואז אחרי זה עוד מתכונת. לא חושבת שיהיה לי זמן. חשוב לי להצליח בבחינה. אז היא אומרת לי זה שאת לא תבואי,זה לא אומר שאחרים לא יבואו. הסברתי לה שנכון זה לא אומר,אבל אם אני כמועצת תלמידים לא אבוא,אני לא חשובת שהתלמידידם האחרים ירצו לבוא. יש הרבה תלמידים שיש להם עכשיו לחץ של בחינות. וחוץ מזה,אני דיי חושבת שלא אני זאת שצריכה ללכת ולהודיע,אלא גם המחנכים ואת. הרי זה משהו שביה"ס מארגן אחרי שעות הלימודים. זה שאני אבוא ויגיד להם את זה אולי הם יראו את זה באופן שונה,אבל זה לא אומר שהם יבואו. אם את לא רוצה להעביר זה בסדר. אמרתי לה שזה לא שאני לא רוצה אני פשוט לא יכולה. ואז נדב הסביר לה שזה בגלל תקופת המתכונות וזה חשוב שהיא רוצה להצליח. ואז היא אמרה לי,לא משנה תודה.להתראות. שעה שלישית+רביעית מגמה. עשינו חזרה על החומר. פתרנו מבחני בגרות. באמצע השיעור כבתי משהו ואחרי זה הלכתי מלחמת ניירות עם סהר
היה מצחיק! דיברנו על הדרג בביה"ס.ודיברנו על הפרוייקט שנה הבאה. בקיצור,היה שיעור נחמד. הפסקה שכנעתי את אור להשאיר לנו את המפתח ושהוא לא ינעל את הספריה. אז הוא השאיר לנו. היה נחמד. שעה חמישית ספרות. למדנו עוד קצת על אנטיגונה. ועל כמה מושגים בטרגדיות יווניות. וזהו. אח"כ באתי הביתה למדתי קצת להיסטוריה. ואז הלכתי למתנ"ס כדי לשבת עם מי שמדריכה איתי{אם אפשר להגיד,היא מעצבנת אותי והיא חוצפנית שאי אשפר לתאר!!
!!} ואז הלכתי עם אמא לקנות מיקוד בלשון. זהו,עכשיו אני בבית.. יום טוב... אגב,געגוע זה דבר נורמלי
וסליחה על החפירה!

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifברוכה השבה =]

מזה האירוע הזה שלא תלכי אליו/ תסבירי עליו?

dragonit12

New member
הצגה שביה"ס מארגן..

זה על סמים אלכוהול ונהיגה אחרי זה. יהיה אח"כ פאנל. באמתצ שאני רוצה ללכת. אבל זה יותר מדיי עמוס לי. יש לי מתכונות אחרי.. >< ותודה

hadarinke

New member
נכנסתי לשכב"ג@!!!@#$%^&*!../images/Emo6.gifD:../images/Emo13.gif

יואו יש לי כלכך הרבה מה לספר! אבל אני כלכך עייפה- אז ביקצור- שכבג און ושכבת איתן-אימפריה
!!

moruush

New member
../images/Emo90.gifמזל טוב !../images/Emo13.gif

בקרוב אצלינו
איזה הנהגה?

למעלה