יום שני-חו"ל

arielbbb

New member
יום שני-חו"ל ../images/Emo58.gif

אריק וג'קי מתקרבים,יש אפילו נשיקה.-פיתוח העלילה הבאה-ג'קי ברוק רבות על אריק.(כי לא יעשו שג'קי פתאום מתענינת בו אחרי כל כך הרבה זמן שלא היה בינהם אפילו מילה,אלא אם כן צפוי סכסוך/משולש בקרוב..). הקטור וטיילור מתנשקים,אך טיילור קצת מצטדקת ונרתעת-אבל עוד יהיה משהו בינה-זה בשלבי פיתוח. ריד'ג הולך לברוק ואומר לה שטיילור והוא פרודים בגלל שיש לו עדיין רגשות כלפיה,ברוק מזכירה לו שהוא בחר בטיילור בזמנו ואיתה הוא חידש את הנדרים,ואם הוא לא יתייחס לטיילור כמו שצריך הוא יאבד גם אותה-ויצא קירח משני הכיווונים.-הלוואי.
 

Kazz

New member
דיעות

אוי ברוק ברוק ברוק , עשית כה יפה בדחיית רידג' בקרירות ואז בפזיזות אופיינית ענית לשיחה שהתקבלה בפלאפון של רידג' שנשכח על ידו , בחושבך שזהו רידג' שהתקשר לוודא את מיקומו ואמרת דברים בצחוק שמתקשרים לשיחה בינכם מקודם. אבל ברוק אמרה אותם וישר ניתקה בלי שידעה שטיילור הייתה בקו השני והיא לא קיבלה בטוב את הדברים האלה והחשש שלה מהקשר בין רידג' לברוק התחזק ואחר כך התנשקה עם הקטור. זה היה מצחיק.
 

sashkashurik

New member
האמת,

לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל אני כבר רוצה שברוק תחזור לרידג'! עד כמה שהם שעממו ביחד, עדיף על זה שהיא תפגע שוב ושוב בבת שלה על ידי התאהבות בגברים שהבת שלה יוצאת איתם. שתעזוב את ניק ואת בריג'יט בשקט ותחזור לסול מייט הקודם שלה! (לפני שטיילור חזרה לחיים, מה לא הייתי נותנת שברוק ורידג' יפסיקו להזדיין כל הזמן!!!).
 
איזה יופי של דקה אחרונה

כל הפרק העיניים נעצמו לי ורק הקול של הקטור הרגיע אותי. ואז באה הדקה האחרונה שהחזירה אותי לאמצע שנות התשעים - טיילור לא מבינה מה הולך בין רידג' לברוק. אוי מעולה. פשוט מעולה. ממש לא ראיתי את זה בא
 
למעלה