בקר טוב ויפה לכולנו. אמא נסיעה טובה לבתך, ולא נראה לי שארז יירד מהר מהעץ עליו הוא יושב. יתרה מכך, השטח מצביע על כך שהמורים לא מוכנים לפשרות, ואם ארז יחתום חוזה שהמורים חושבים שהוא גרוע, עדיף לו לברוח מהארץ.
נראה לי שאני אתחיל לטפס. סתאאאאאאאאאאאם. אבל אני כבר רואה את האור בקצה המנהרה. אם השיחות יכשלו ויוציאו חלילה צווי מניעה, עייני ישבית את במשק. והאבסורד שחשבתי עליו. שאנחנו נעבוד תחת צווים, ואתה תשבות כחבר הסתדרות (ולא רק אתה כל המשק) בשבילנו. נקווה שלא נגיע לכך.
כבר קריר מאוד והבנות מסארבות ללבוש פיג'מות. הבוסית שלי חזרה מחו"ל ואין מאושרת ממני. ממש הרגשתי כמה אני אוהבת את העבודה שאני עושה ואיזה כיף לחזור ולעבוד לאחר 3 ימים שישבתי בחוסר מעש. הערב, לפני שהתחלתי "לנקר" הראו שסופסוף יש איזשהו מו"מ בין האוצר החינוך והמורים. מקווה לטוב כי מה שקורה בחדשות לבני נוער (הנערה ששתתה אלכוהול, נער בן 17 נרצח .....) - פשוט מחריד!!!! אמא'לה - אני גאה בך על הגמילה. איך את מרגישה עם זה? ספרי... המשך שבוע נפלא לכולם
הגעתי לא מזמן לחיפה. כל שעה הקשבתי בחשש לחדשות פן אאלץ לרדת מהאוטובוס ולעשות דרכי חזרה. לא להבין לא נכון. רוצה שמייחלת לסיום השביתה. ורצית לשמוע על הסיגריות. לא מאוד קשה, אך יש זמנים שממש בא לי סיגריה ואני נלחמת. חוץ מזה שהיום מכנס נכנס בלחץ. אגמל ואעבור לגמילה מאוכל. וגם אז גלבוע יספור לי את הימים.
(לא את המשקל
) וחוץ מזה כייף שלא צריך לצאת לעשן, ולחכות לעצירת האוטובוס .בקיצור הלוואי ואמשיך ולא אחזור לעשן. גלבוע מחר 30 יום !!!!!!!!!!!!!!!!!!
יצאתי עם נכדתי אחה"צ, לגן השעשועים. בשדרת עצי הפיקוס כבר זמרו הבולבולים והתמקמו בנוחות. קצת הלאה בדרך השמש עם הפנים למטה, וב17:30 חושך בחוץ. גן השעשועים מוצף אור בתוך ים של חושך סביב.בשמים נוצץ כוכב בודד. ובכביש הראשי מזדחלת תולעת ארוכה ארוכה של אורות דבוקים זה לזה....