יום שני ( היום ) שעה 03:50.........

benpual

New member
יום שני ( היום ) שעה 03:50.........

הרבט סמואל לכיוון יפו......... רכב סוזוקי סוויפט נוסע לכיווננו , מאבד שליטה לכמה שניות וחוזר לנסיעה רגילה...... עומד באור אדום...... אנחנו נוסעים מולו ועוצרים מולו כדאי לבדוק שאם הכל בסדר , ואין איזה משהו......... יורד מהניידת והנה חולף המוות בעיני........... הרכב מתכונן לנסיעה ונוסע ברוורס....... דיווח לניידות: ניידות ניידות! רכב בבריחה מס' ------------ לכיוון דרום בניגוד על הרבט סמואל משתולל בפרעות....... ניידת שבמקום הרכב גנוב מתאריך לפני כמה שבועות לתחנת יפתח......... נוסע נגד הכיוון , מפעיל כחולים ומדווח מיקום מדויק........ נעצר הרכב, אנחנו איתו...... ירדנו מהרכב כדי לכבות את המנוע אך הנה שוב פעם עובר המוות בעיני , הרכב נוסע ישר לכיוון הניידת ומנסה לדרוס את המתנדב שלי........... התנגש בתוך הניידת ונסע אחורה , נכנס לסמטה שאיני מכיר , הרכב נעצר....... רצנו אחריו רגיל תוך כדי כך שאני לוחץ לחצן מצוקה שידעו איפה אני......... החשוד מתנגד לצאת מהרכב, מוציאים אותו בכוח........ מתנגד למעכב , עוצרים אותו , מתנגד למעצר שימוש בכוח סביר........ אזיקים , ולניידת.......... " לא עשיתי כלום! אני לא יודע למה עשיתי את זה , אני לא מודה שגנבתי את הרכב , אני לא דרסתי את השוטר , אני לא ואני לא........" בסופו של דבר , נזק קל לניידת אך לרכב הגנוב נזק קשה וללא פצועים , מעצר אחד ע"י הצוות שלי בשיתוף פעולה צוותי , צוות 29 עשה זאת שנית , עוד שבל"ר לאוסף ........... המוות עבר בעיני פעמיים , זה היה מפחיד.........

הרכב ע"פ אתר המשטרה נגנב דקות לפני.

ב"ה ולא שבועות כפי שכתבת. http://www.telaviv.police.gov.il/index.asp?id=19268

benpual

New member
איך כבר מצאת באתר של המחוז את הכתבה

?!?!?!?! אני מחפש את זה שעה!!!!

benpual

New member
איציק , אבל מה שרשום שם לא נכון....

שוטרי סיור הבחינו? נשמע מוזר..............

benpual

New member
הבעיה היא אתה יודע שאנחנו הכוונו

והקשר האלו חייבים לשנות את זה

SoldieRonit

New member
../images/Emo45.gif עבודה יפה ../images/Emo9.gif

תשמרו על עצמכם ושום רכב או גנב ^%$^^%$ שווה את החיים שלכם

ישראל28

New member
א -עבודה יפה .:)וזה בחלק החיובי

ב - אתה לא לומד לקח ...חמודי ..פה זה פורום ציבורי ...הרבבבה אנשים קוראים את זה אתה כותב פה דוחות פעולה ובסוף תנזק מ-זה .עצה שלי - תספר - תפסנו שב"לר -תציצו באתר מחוז תא או בחדשות , אבל אל תפרט כל דבר ... בסוף עוד פעולה לא נכונה או משהו מיותר או איזו תגובה מיותרת שתכתוב (ראה שאלתו של איציק (לא חכם ..!!) תגיע לאן שלא צריך ותפיל את התיק ... ולא חסרים גורמים ... שלא לדבר שמה שאתה כותב יכול ( כן כן גם זה קורה למרות ההצלחות !!! )להביא להסתבכות הצוות שלך ולמרות המעצר היפה תפלו ב"קטנות " (שהם מאוד גדולות במקומות מסויימים .... ) וחבל ..חבל מאוד שאתה ולעיתים עוד אחרים לא לומדים לקח ואחר כך שמקבלים בעיטה בגלל "שטות " כועסים נורא על המערכת ...

למעלה