יום שני הגיע בא...

dragonit12

New member
יום שני הגיע בא...

בלה בלה בלה.. אז..מה שלומכם!? מה עושים היום!? מה אתם מעדיפים: קלסר או מחברת ספירלה? עט או עפרון? תיק צד או תיק גב? יומעולהההה

dragonit12

New member
ערב טוסט../images/Emo9.gif

קמתי בבוקר,והלכתי לביה"ס. הגעתי לביה"ס ואני כולי בהתלהבות ליד הלוח שינויים. פתאום המחכנת שלי כזה באה אז אני כזה "בוקר טובבבבבב" "בוקר טוב לך,מה האושר הזה על הפנים?" "מסיימים באחד במקום בארבע!" "אוהוה,מה אין לך היום?" "מגמות!" חחח מורה נחמדה! שעה ראשונה ספורט בהתחלה היינו לבד באולם ספורט והכל,ואז פתאום המורה של הבנים החליט לשאול את המורה אם אפשר חצי אולם. היא כמובן אמרה שיש בעיה לחלק מהתלמידות כאן להתעמל ליד בנים,אבל לו,זה בכלל לא היה אכפת. זה ממש מעצבן אותי! כאילו,אני באמת לא מסוגלת להתאמן ליד בנים. זאת לא אני.והמורה יודעת את זה טוב מאד. אז כל השיעור ישבתי וקצת עשיתי בקטנה. אבל לא יותר מזה. בסוף השיעור דיברתי איתה על זה,היא מבינה אותי. לפחות זה>< ואז היא אמרה לי שאם אני אצטרך עזרה לבקש ממנה.. שעה שניה תנ"ך. נכנסנו לכיתה ואז המורה ביקשה ממישהו שילך להביא את היומן הוא כמובן אמר לה בצחוק שאין לו כח וכזה. ואז מישהי נכנסה והוא אמר תשלחי אותה,היא התחילה להתעצבן{המורה כע?}והתחילה לקרוא לו "אתה אפס מאופס". איזה צרחות היו בשיעור. אח"כ איזה ילד הוציא את העיתון מהתיק שלו או לא יודעת מה,אולי הכניס. היא באה וקרעה לו אותו,אז גם היו צרחות,קללות.בלה בלה בלה. הדברים הרגילים
היה שיעור מעפן כזה. הפסקה הייתי בסיפריה. למדתיי קצת לספרות,כי היה בוחן.. אבל בכל ההפסקה סתם ישבתי ודיברתי עם חברים,היה ממש ממש קורע
שעה שלישית ספרות. היה בוחן קצר,מקווה שילך לי בסדר. גם כי שכחתי קצת כמה פרטים קצרים. אח"כ המשכנו את הסיפור "חיזו בטטה". ואז הסתיים השיעור,אז איכשהו נשארנו ילד מהכיתה חברה שלי ואני ודיברנו איתה. סיפרנו לה מה קרה בתנ"ך כי היא רצתה לשמוע אותי מספרת מה קרה. היא רצתה לשמוע חוות דעת אחרת
שעה רביעית אנגלית. סתם למדנו קצת,ודיברנו על המבחן שיהיה ביום רביעי>< שעה חמישית תנ"ך. בשיעור כזה ילד מהכיתה סיים לי את הסלוטפ אז נכון יש את הפלסטיק העגול הזה!? אז התחלנו לשחק בזה.עשינו מזה צחוקים
אח"כ למדנו טיפה בשיעור וזה..וגם היו כמה הפרעות,אבל פחות מהשיעור הקודם>< היא כזה גם התנפלה על ילד מהכיתה כזה. "איפה הספר תנ"ך?" "בבית,אני לא מביא,התיק שלי נזרק" "זה לא משנהנ.תוציא ספר או לך תביא מהסיפריה" "אני לא יכול גם להקשיב וגם לקרוא!" "אויי נו באמת.." "נוו מה את רוצה?!אני בן!אני לא יכול לעשות שתי פעולות בו זמנית!!!" ואנחנו רק נקרעים לה בפרצוף!!! שעה לקח לי להרגע מזה,וכמה דמעות ירדו לי
וואי!! ואז הלכתי הביתה. השאר נשארו להיסטוריה. בחמש הלכתי למתנ"ס,עשיתי טלפונים לחניכים להודיע על מסיבת פיג'מות. ועכשיו חזרתי. זהו. עוד מעט בטח אלך להעתיק את מה שכתבתי אתמול בתנ"ך.. למרות שממש בא לי לצאת החוצה טיפה. אני רוצה להתאוור בחוץ. יום טוסט! קלסר או מחברת ספירלה? תלוי לאיזה מקצוע. לספרות ולמגמה קלסר. לתנ"ך,היסטוריה ואזרחות-מחברת. עט או עפרון? עט,עט,עט! תיק צד או תיק גב? תיק גב,הכי נוח והכי כייפי! לכל מקום אני הולכת עם תיק גב. גם שאני סתם יוצאת עם חברות. זה ממש יותר נוח לי. קראת? תגיד/י ותקבל/י

ronpos

New member
יש לי יומן של בני המושבים ../images/Emo98.gif

אז..מה שלומכם!? הכל טוב :) מה עושים היום!?בצפר, חווה, פעולה/הכנה לחג מעלות.. היה יום קשה, עוד מעט הולכים לישון, ומחרחג מעלות. מה אתם מעדיפים: קלסר או מחברת ספירלה? מחברת ספירלה עט או עפרון?עפרון תיק צד או תיק גב?תלוי, לבצפר גב, ליציאות צד P:

dragonit12

New member
וייי

תתחדשי! ויש לך שם משפטים חמודים?! בהצלחה בחג המעלות!

Swap Meet

New member
עייפה../images/Emo178.gif../images/Emo54.gif

טוב היום הייתה לי שעת אפס של המועצת תלמידים ואני חושבת להתמודד על תפקיד סיו"ר.... שעתיים ראשונות- מדעים שיעור אחד לפני המבחן שנה היא צורחת על ילדים ואז עברנו על שאלות והיה כל כך משעמם עד שרציתי להתאבד... שעה שלישית-רביעית- מתמטיקה היה בסדר... אבל משעמם... שעה חמישית- שלח לא עשיתי שיעורים (וואו! זה נדיר..) והיא לא ידעה... אז יצאתי בזול אבל היה בוחן פתע.... אחרי זה היה לי רעיון לרדיו(אם מישהו רוצה פרטים שיגיד) ונראה לי הלך טוב.. באתי הביתה אכלתי שיעורים וכו'.... וב-4 התחלתי ללמוד למבחן באנגלית מחר >< עד 5 וחצי ואז יצאתי לסטודיו מ-6 עד 9 וחצי כל כך מתיש.... במיוחד שאנחנו עולות על פוינט... מעדיפה מחברת ספירלה.. עט תיק גב

dragonit12

New member
בהצלחה!

אני בטוחה שתצליחי להתקבל לסיו"ר! אוהוה איך הלך בבוחן!? אני רוצה פרטים! באתי הביתה אכלתי שיעורים וכו' זה נראה כאילו אכלת שיעורים

Swap Meet

New member
אופס../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif

לא שמתי לב מה כתבתי.. טוב נו... השעה שכתבתי מרמזת הכל.. הבבוחן היה בסדר (חברה שלי עזרה לי
)

למעלה