יום שמיני לסדנה

Bluescale

New member
יום שמיני לסדנה

אני מזכיר להתחיל להתמקד יותר בעוגן שלכם ובלילה לבצע אוטו-סוגסטיה על כך שאם תתקלו בעוגן שלכם אתם תבצעו בדיקת מציאות. טוב, אז באופן הרגיל - כמה חלומות זכרתם, האם התמדתם בבדיקות המצאוות. בהצחלה, פבל.

Roy1232

New member
חלום אחד מפורט

וארוך, בדיקות כרגיל. יש לך תשובה לשאלה שלי על העוגן? בדוק קצת הודעות... חשוב לי לדעת לקראת הלילה כבר. ד"א מחר יש לי הזדמנות לMILD/WILD. לנסות שוב?

Bluescale

New member
כן בוודאי

אם כלב זה העוגן אז זהו העוגן. זה תלוי איך אתה מרגיש בריפרוף ביומן החלומות. אם ראית את המילה כלב הרבה פעמים אז כנראה שזהו העוגן שלך
וכן תמיד לנסות MILD אם יש לך את ההזדמנות. שווה נסיון

Roy1232

New member
מבחינת המבנה...

כלבים לא הופיעו יותר מדי פעמים - רק בשני חלומות. מה שכן אני תמיד במבנה או בדרך למבנה כלשהו, וזה כבר ממש מובהק - אבל הבעייה היא לעשות בדיקת מציאות כל פעם שאני נכנס למבנה מסויים (קצת קשה וקצת אובססיבי
).

Bluescale

New member
מבנה זה משהו

שיותר מדי קשור ל-רקע- בחלום מאשר לחפץ אבל יחד עם זאת רוב החלומות שלנו בצלילות הנמוכה קורים במבנים סגורים או בתוך מקום פתוח שאי אפשר לראות בו למרחקים (אם תשימו לב). כך שאני לא כל-כך בטוח שתוכל להשתמש בזה בתור עוגן (במיוחד שבחיי היומיום אנחנו רוב הזמן במבנה סגור גם ככה
אבל תנסה בנתיים על כלבים (זה לא נשמע טוב) מקסימום אתה כבר תתקל בעוגן יותר טוב. בכל אופן, אני מזכיר, עוגן עלול להשתנות בתדירות גבוהה ואפילו תוך שבוע העוגן יכול כבר להחליף צורתו אז נא לשים לב

Bluescale

New member
למען האמת הסדנה

בשבוע האחרון שלה כרגע והרבה מהאנשים שהחליטו שהם רוצים לחוות חלום צלול ראשון, נשרו ונעלמו אבל תנסי להשתלב
תקראי את ההודעות האחרונות של הסדנה (יום ראשון - יום שביעי) ותראי אם את יכולה להצטרף.

Pericles

New member
ואין לי שום עוגן.

בכל חלום מופיעים אנשים אחרים, חפצים אחרים ומוטיבים אחרים.

lusaka

New member
היום 2 חלומות וגם אתמול :p

אני חושבת שהעוגן שלי זה אנשים מפורסמים אבל אני ממש לא בטוחה.. אני כבר בקושי עושה בדיקות מציאות בגלל שאני שוכחת.. איך אפשר לזכור לעשות?

למעלה