יום של פרק ה

BiRd Of PrEy

New member
דווקא די אהבתי

קלסו כזה מטומטם

popit

New member
דווקא אהבתי

היה נחמד כזה...צחקתי דיי הרבה...דונה בקושי הופיעה, לא שזה מפריע לי... רד היה רשע חח...פז לא היה כזה מצחיק...הייד הצחיק עם האיומים שלו, ג'קי הייתה חמודה קלסו היה הכי מצחיק!!!דפוק!!! ויש לי שאלה אליכם: כל הזמן יורדים על אריק שהוא חלשלוש וכזה לא גבר, איך נהיה לו זקן?!

bubaale

New member
דווקא חמוד! ../images/Emo80.gif

לא מהחזקים, אבל די אהבתי! הקטעים ב:"Funland" היו טובים- במיוחד עם הייד (
) וקלסו... גם פז היה חמוד, אבל פחות מכרגיל. ורק אריק ודונה מתחילים להעיק! אני מבינה שקשה להם, אני רק מקווה שלא יסחבו את זה יותר מדי, כי זה די הפסיק להצחיק אחרי 50 הבדיחות הראשונות
...

לא נכון...פרק חמוד...

הייד רע...
הכי אהבתי את הקטע עם ה-פ' ו'...לך תזדיין...שפז כזה..אההה כןן פווו...חחח

aYaLoLy

New member
פרק נחמד|אפי|../images/Emo79.gif

אני אהבתי... קלסו אדיוטטט FU=
פופופו היידוש מושלמם

DAN1EL

New member
../images/Emo118.gifפרק מצחיק!!!!

סוף סוף פרק טוב, שפיצה על הפרק החלש שפתח אתמול את העונה... כולם כמעט הצחיקו אותי!! קיטי- עם הצחוק הקורע שלה רד - עם הירידות שלו על אריק אריק- שהוא התחבא מתחת לשמיכה..חחח קלסו - קורע! הוא כל כך טיפש איך הוא נהנה מפאנלאנד! הייד - חחחח איך הוא כעס על הכלב הזה פז- צחקתי שהוא אמר לאריק שיותר טוב שהוא לא בא כי איתו זה לא יהיה פאן לאנד זה יהיה "לנד לנד" חחחחחחחח ג'קי - חחח איך היא הסבירה לקלסו את החוקים...כמו לילד קטן רק דונה ובוב לא היו מצחיקים...

מתוקה777

New member
פרק מצחיק ויפה!

זהו אין לי עוד מה להגיד חוץ משקלסו היה מצחיק כשהילדים חזרו אחרי כל מה שהוא אמר וכשהוא ברח לג'קי. ולפחות לאריק גדל שפם קטן כמו שהוא רצה תמיד......

לא ראיתי... ../images/Emo10.gif

ובלי כל קשר- לא הייתי כמה ימים כי מחשבי האידיוט היה מקולקל, אבל בשעה טובה תיקנו לי אותו, וחזרתי לפורומי האהוב! מעכשיו תהיו מוכנים לכמה צרורות של הודעות, פיצוי על הימים שלא הייתי כאן! סתאם... בכל אופן, התגעגעתי!

למעלה