יום של נחת

הלנה

New member
יום של נחת ../images/Emo9.gif

קודם כל הרבה נחת מהילד המקסים שלי....וחוץ מזה גם נחת מבית הספר. בעבר כבר סיפרתי שערן קיבל פטור מערבית. באותן שעות שהוא לא מדיע לשיעור הוא גם קיבל שעות מתי"א (הוראה מתקנת), שבזמנו היועצת אמרה לי שיתנו לו בינתיים אבל שזה צריך לעבור אישור של ועדת שילוב (אגב, בכלל לא ביקשנו, כבר שנים הוא מקבל הוראה מתקנת באופן פרטי, אבל השנה הפסקנו עם זה. לפני כמה ימים היועצת זימנה אותנו לועדת שילוב שהתקיימה היום. היו נוכחים היועצת, המחנכת, מורת מתי"א, פסיכולוג בית הספר וסגנית מנהלת שהיא במקרה גם מורה של ערן באזרחות. צוות מקסים ואיכפתי אחד אחד (חוץ מהסגנית שנראתה קצת מרוחקת מהעניין). קודם כל הם ביקשו שנספר על ערן, הם שאלו שאלות מאד ענייניות על הליקויים שלו ועל הטוראט. כל אלה שמכירים אותו אמרו שבחיים לא היו מנחשים אם ערן בעצמו לא היה מספר להם (למחנכת וליועצת אני סיפרתי), שזה לא מתבטא אצלו בשום דבר בבית הספר. כפי שאמרתי כל אחד דיבר בתורו. המחנכת אמרה שהוא ילד מקסים, חכם, בעל ידע עולם רחב, בוגר וכו' וכו'...הרבה מאד מחמאות וכולן נכונות. המורה של מתי"א אמרה שכל מורת מתי"א מאחלת לעצמה ילד כזה, כל כך אחראי , מסור, עם מוטיבציה ..... היועצת שדיברה איתו מעט גם התרשמה ממנו שהוא ילד רציני בעל יכולות קוגניטיביות מאד גבוהות. הפסיכולוג שלא מכיר את ערן אבל היה מאד מאד נחמד התעניין יותר גם בצד הרגשי והוא המליץ שיתנו לו גם תרפיה במוזיקה (אחרי ששמע שערן ניגן טובה) או באומנות. הם לא הבטיחו כלום, אבל אמרו שינסו להכניס את זה במסגרת השעות שיש להם (שוב..בלי שביקשנו). במהלך השיחה המחנכת גם אמרה שאחד מהשעות של מתי"א היא במקום שעת חינוך ושלערן מאד חבל להפסיד את השיעור...אז היא אמרה שהיא מתכוננת להחליף את המערכת לכל הילדים ובמקום חינוך יהיה שעת מורשת, שזה יהיה לו יותר קל להשלים בבית וכך לא יפסיד את שעת חינוך שכל כך חשובה לו. בקיצור, יצאנו מאד מרוצים, גם מהאיכפתיות שגילו כל הנוכחים, מהעזרה שהם הציעו, וגם מכל המחמאות שקיבלנו על ערן (לא שלא ידענו את כל זה, אבל זה תמיד טוב לשמוע). אז...כל הכבוד לערני שלי! אני מאד גאה בו ובעיקר אוהבת אותו.

איזה כיף שיש מערכות שתומכות ומקבלות

בהבנה ולא מקשות על החיים הלא כ"כ קלים בלאו הכי. אבל הכי כיף שיש בבית ילד שגורם נחת (גם אם לא באופן רציף, שהרי אם הכל יהיה כל הזמן בסדר, איך נדע להעריך זאת?) בקיצור, שרק ימשיך כך (מכל הכיוונים)

mazy

New member
ואם כבר מדברים על נחת..../images/Emo99.gif

לא מזמן חזרנו מיום הורים ראשון של דור בחטיבה. לומר את האמת, לא ציפיתי להפתעות. אנו מעורבים ויודעים על כל ציוני המבחנים ובכלל על הכל, כך שידענו מה אנו עומדים לשמוע. המחנכת פתחה ואמרה, שלפני שהיא תדבר על הציונים , היא רוצה לומר מספר דברים על דור, ואז היא התחילה לומר עליו כל כך הרבה דברים טובים (מתחשב, אנושי, מנומס, מכבד, מפרגן, חכם מאד....ועוד ועוד) שכמובן הסכמתי עם כל מילה שנאמרה, אבל ממש הרגשתי גאווה. בעניין הציונים- אין מילים, פשוט מצטיין. התאפקתי לא לנשק אותו ליד המורה (את זה עשיתי אחר כך כדי לא לעשות לו בושות, כדבריו). מה אומר לכם? הלב מתרחב מגאווה.
אני יודעת שהוא עוד יגיע רחוק, היום פשוט קיבלתי על כך עוד אישור מיני רבים. אוהבת אותו כל כך

השגיא

New member
איזה כיף לשמוע!!!!! ../images/Emo13.gif

פשוט נהדר! מגיע לכם!! שימשיך לכם בטוב בחטיבה, גם לערן וגם לדור. ובעיקר משמח שמעבר לציונים, המורים רואים את האישיות של הילדים שלכם, את התכונות הנהדרות, את כל הדברים הטובים. הלנה- ממש משמח הגישה של הצוות בחטיבה של ערן. מזי- תמשיכו להצטיין. ממש עשיתם לי את הערב.
גלית

סמדר 21

New member
להלנה ומזי

אני מאחל לכן שתמשיכו לראות עוד הרבה נחת. לערן ודור שתמשיכו כך תצליחו ותגיעו רחוק.

שביק

New member
לדור ולערן ../images/Emo70.gif שיחקתם אותה בגדול

אתם פשוט מקסימים. אני גאה בכל אחד ואחד מכם. המשיכו להיות מצליחנים כאלה, וקבלו גם ממני מחמאות אשר מגיעות לכם בהחלט. אוהבת שביק

tabali

New member
../images/Emo140.gif הלנה ומזי וכמובן דור וערן ../images/Emo140.gif

מאחלת לכם שתמיד תקבלו כאלו בשורות
שיחקם אותה כמו

לא יום של נחת, כנראה שבוע של נחת.

הלנה ומזי, כל ככבוד, כל כך כייף שיש תקופה טובה יותר ושהמערכת מבינה יותר. אני מאושרת בשביל הבנים שלכן ובטוחה שיותר טוב ולנו, טוב להם. אוהבת ומחבקת
גם עם גיא יש ימים טובים. היום היינו בפגישה עם המורה שלו במתי"א שמטפלת בו בתרפיה במוזיקה. היא כל כך אוהבת אותו ואמרה שהוא מדהים, כל כך חכם ושהעבודה בינייהם מדהימה. שיש לו יכולות אדירים בכל דבר שהוא עושה או אומר. היום גיא נוסע לצילומים בהרצליה באולפנים של הטלוויזיה ויופיע בתכנית נוער. גיא יהיה חלק מהפאנל הדיוני בנושא אלימות בין בני נוער. התכנית תשודר בחנוכה ועל המועד תקבלו כבר תזכורת. נתבקשתי להלביש את גיא בחולצת בית הספר לתכנית והיות שהיום קר רצתי וקניתי לו חולצה ארוכה והבאתי לו לבית הספר. באותה ההזדמנות נשארתי לראות אותו בשיעור ספורט והמורה אמרה לי שהוא משגע. איין ספק, רואים ילד מאושר, חברתית הוא פורח. בקיצור לאחר שיעור ספורט ראיתי שכל הצוואר של גיא שחור מהחולצה, היא הורידה צבע עליו, או יותר נכון ירד עליו במיוחד שהיה קצת מזיע פוטר מהחולצה. הוא הרים את החולצה ונקרענו מצחוק, כל הגוף שלו היה שחור, ממש כמו שערות שחורות עד הצוואר. הוא התחיל לרוץ ולצעוק:"אני גרוזיני, אני גרוזיני" ולא הפסיק לצחוק. כמובן שלקחתי אותו הביתה להתקלח ולהתחתך. זהו, עכשיו הוא נוסע ויחזור בערב. אז מאחלת רק טוב לכולם אמן!

למעלה