יום של ים....

יום של ים....

אז היות ובאמת הרבה זמן לא לקחתי חופש.... החלטתי שהלייבור דיי הזה אני אנוח, מסתם תכנון למפגש עם חברים השתנו התוכניות והחלטנו לנסוע מחוץ לעיר... בסוף יצא שמצאנו ים! כזה שאנשים גם שוחים בו! התרגשתי כאילו מצאתי "אוצר" !!! (יש לציין שכבר עברו להם ארבע שנים מאז ששחיתי לי להנאתי בימה של תל אביב) EURIKA

הירידה....

כדי להגיע למטה אל החוף, גילינו שעלינו לרדת בירידה תלולה.. נאלצנו לאחוז בחבל שהיה מחובר לצינור ... ממש מבצע "חסמבה"

אנשים.....

אמנם לא חוף ירושלים... אבל היה כל כך כיף לראות אנשים (מאחורי, היו המון אנשים, אבל לא הרגשתי בנוח לצלם אותם)

להתבודד...

באיזשהו שלב עזבתי את החבר'ה והלכתי לי לבד לאורך החוף.. היו לי מעט מחשבות בראש, כשלפתע גיליתי שיש עוד מתבודד כמוני....

הג'ונגל...

המחשבה על הדרך חזרה והעליה הכרוכה בזה, התישה חלק מאיתנו, נאלצנו למצוא דרך חלופית... כפי שאתם רואים, לי לא הייתה בעיה עם זה.

Ronit FL

New member
מקסים!! ושתי שאלות....

1. בג'ונגל שם, מצאת סופסוף את הג'ירפה שלך? 2. מי לעזאזל הולך לים בג'ינס??? והתמונות אחלה, עושות געגוע לים אמיתי, כמו זה שבחוף הצוק

תשובות...

1. לא מצאתי את הג'ירפה שלי...... אבל הפילפילון הקטן שלקחתי איתי ביקש למסור שהוא נורא נהנה... 2. בבושה אני מודה- אני! אני הלכתי לים בג'ינס...... ממש לא תכננו ללכת לים, התכנון המקורי היה ארוחת צהריים ולבסוף החלטנו לצאת מהעיר... ובדרך מצאנו ים....... 3. תודה רבה....אני מתכנן לבקר שם שוב בקרוב... הפעם בלי ג'ינס

למעלה