יום שלישי!

חצילע

New member
יום שלישי!

בספונטניות מוחלטת, החלטתי להצטרף לאילת עם תום ליומיים, אז הזמנתי טיסה ליום רביעי, וחוזרת למחרת באוטובוס איתו :) יהיה אדיר. השבוע פשוט עבדתי יותר מידי, אני מותשת... גם הייתי אצל לילוש עד איזה 3 ואז תום היה פה. כנראה היום נסגור את הטיסה ללונדון [אושרררררררררררררררררררררר], בסוף אנחנו טסות אני, אמא, חברה של אמא והבת שלה, שאנחנו חברות נורא טובות. באמת שיהיה אדיר. עוד שעה עבודה.

DafnOosh1

New member
איך זה שבכל פעם שאני מתכננת ללמוד לפסיכומטרי

אני מוצאת את עצמי משחקת באייסי טאוור?
גמד מפגר ותהני באילת. ובלונדון!
איזה כיף לך, אני גם רוצה.

Snow fairy

New member
למה כולם טסים ללונדון?!

גם אני רוצה
היום היינו כל המשפחה במסעדה ביפו ובשוק הפשפשים ואז בהחלקה על הקרח! היה ממש נחמד חוץ מזה שאבדה לי עדשה חודשית שפתחתי אתמול

Anni Lupu

New member
איפה יש החלקה על הקרח באזור יפו?

או שהיית בזה ליד לונה פארק ת"א?

חצילע

New member
וואלה.

מה אכפת לך, את מתגייסת עוד עשרה ימים. אני פאקינג נשארת פה עד מרץ. מה את חושבת שאני אעשה פה? אני צריכה את העבודה שלי.

Broken sound

New member
חח פסדר אמרתי לך.זאת הייתה החלטה שלך

אני למזלי נסעתי והגשמתי את החלום שלי. :]

חצילע

New member
זה בסדר,

אני אלך להופעה של פלסיבו. היום אני יותר אוהבת אותם יותר מדה יוזד.

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

חמודה, אבל אוברייטד ממש. ברלין, אמסטרדם ועוד הרבה ערים אירופאיות אחרות עולות עליה בהרבה לדעתי (וכמובן ניו יורק ועוד).

Snow fairy

New member
ממ...

לונדון בעייני הכי יפה ויש בה הכי הרבה מה לעשות מכל הערים האירופאיות שהייתי בהן... מצד שני ברומא היה כל כך חם שלא יכולתי להתכז, ברלין הייתי לחצי יום עם המשלחת ורק עברנו ליד אנדרטאות וכל שאר הזמן תקעו אותנו בסוני סנטר, את פריז ואמסטרדם אני לא זוכרת כי הייתי בת 6 וכו' וכו'. בקיצור, לונדון! אבל אין ספק שאם הייתי טסה עכשיו הייתי טסה לברלין או לאמסטרדם... זה גם היה התכנון שהתבטל לצערי

FartherAway

New member
יום עייף כזה.

קייטנה, כמו תמיד. הילדים ראו סרט, והיה ממש שקט ורגוע ביחס לבדר"כ, והיה גם מצחיק, אבל בכל זאת היה לי עייף נורא. למרות שהמבול שהיה לאיזה 3 דקות ממש שימח אותי. :) אח"כ נסענו לאיכילוב לראות את הקטנצ'יק. זה כל כך מוזר שלפני 24 שעות הוא עוד היה בבטן של דודה שלי. הוא כזה חמוד.
עכשיו צריך להתקשר אל ניצן כדי להחליף לה מיתר, ואז בטח לישון כמו שלא ישנתי מעולם.

Anni Lupu

New member
בא לי שיגיע יום חמישי!

אתמול איילת ישנה אצלי, והיה ממש כיף. חבל שאין יותר מדי מה לעשות ברמת אביב :( היא חזרה הביתה יהום בצהריים, אז ליוויתי אותה לתחנת רכבת, ואספתי משם חברה מהצפון שפתאום התקשרה אליי היום ואמרה לי שהיא בשכונה שלי. אז היא הייתה אצלי עד לפני איזה שעתיים. החופש הזה בהחלט הולך להיות מנוצל כמו שרציתי!

Broken sound

New member
חחחחחחח

עידן וקטיה ישנו פה אתמול. הם החליטו לישון בחוץ.אחרי שעה בערך קטיה מעירה אותי בצעקות שהכל מוצף אז אמרתי לה לכבות את הגשם.מסתבר שזה לא היה גשם ועידן שבר עם התחת שלו את הברז במרפסת שלי. הכללללללללל היה מים והשמיכות והכריות והמזרונים חחחחחחח בבוקר בגלל שהתבטלה הנסיעה לכנרת נסענו לאכול ואז לת"א לברר לעידן על קעקוע ואז לסדר "יעד סופי 4" בתלת מימד.היה ממש טוב ועכשיו אני חוזרת לבית ויש סופסוף אוטו חדש ואני מאושרת חוץ מזה ש...לא משנה.

למעלה