יום שלישי

gurke

New member
יום שלישי

היי
(חולה ולכן בבית..)

hkatsman

New member
חרא של יום

הצבא לא אישר לי את הדחיית גיוס, כנראה נובמבר

dcohn

New member
יופי תפוז.

קיצר חוסר בשעות שינה גרם לי אתמול להרגיש על הפנים. היום ישנתי די הרבה ואני מרגישה הרבה יותר טוב... עבדתי עד 3, תכף מוציאה תינוקת מהגן ומסתובבת איתה קצת, אח"כ אנה וליאורה שהזנחתי אתמול
. בכלליות החיים די יפים.

danieli rose

New member
אוף אוף אוף אוף אוף אוף

למה? למה אבט"ש של שבועיים דווקא כשיש לי בית ריק? כל הזין בצה"ל. וגם מחרתיים הוא נוסע לשמירות. אוף.

The Bell Jar

New member
התחלתי לעבוד ../images/Emo65.gif ../images/Emo13.gif

קצת עייפה אבל זה רק היום הראשון. אני צריכה לבוא עם יותר כוחות לעבודה... אני מקווה שעכשיו הדברים אצלי יתחילו להסתדר. אני צריכה להתחיל לברר על פסיכומטרי ולפרסם מודעות לבייביסיטר [שאגב, בנות בת"א - אתן מכירות כאלה שצריכים בייביסיטר?
]

Robin Sparkles

New member
חזרה לי האלרגיה../images/Emo7.gif

נמאס לי
לקח כל כך ההרבה זמן עש שהיא עברה בפעם הקודמת ועכשיו היא חזרה בשנייה.. כולי אדומה ומרגישה שהפנים שלי נפוחות וב-9 אני הולכת לרופא עור שיבדוק

Aline In Chains

New member
בבסיס.

או לשם שינוי אפשר לקרוא לזה אכסניה, ביהוד
. הקיצר, חרא פה רצח..וזה רק היום השני שלנו פה...יענו העבירו אותנו מפתח תקווה וזה. מסתבר שבסוף אני סוגרת כיפור, יעני אני חוזרת בסופ"ש הזה הביתה, ואז חוזרת במקום בשלישי לבסיס..אז בראשון שני לעשות שמירות. בקטנה. עדיף מלסגור שבת ולהיות שבועיים בבסיס. הקיצר, מחר יש לי ח-ו-ד-ש בצבא:) ושלושה חודשים לי ולחנצ'וק.
ועכשיו.. התייאשתי מהמחשב, אז אזוז לחדר. לילה טוב שיהיה בושבושים!

Aline In Chains

New member
מה? למה:( ?

תגידי,את בקריה שם וזה..נכון? יש לכם שם מנהלות רשת? אני רוצה להיות שם אחרי הקורס.

למעלה