יום שלישי!

hadarinke

New member
מבחן בגיאוגרפיה...

הלך סביר+ כמה הצצות לחנונית שליידי=] איזה אוקראיני אחד עושה לי כפיה דתית! ואני לא רוצה להתנצר עדיין>< ג'יזס<<

נמאס לי מבית ספר../images/Emo7.gif

ארג. מבחן בהיסטוריה- הכי גיי בארץ. בא לי למות. שיחה עם המחנכת- משעשע פלוס. אמרתי לה שקצת מציק לי שהבורות בכיתה חוגגת, היא הסכימה!!
והיא גם אמרה שלא אכפת לה שאני לא עושה כלום בשיעורים
מה שנשאר מהשיעור- מתמטיקה. לשון- הבנת הנקרא זה כיף. מתמטיקה- התעצבנתי ויצאתי לה מהשיעור אז הלכתי לסיפרייה. מחוייבות אישית וזה. אנגלית- פרסנט פרקפט זה נחמד. המורה הציקה לי לקרוא

DevilGirl92

New member
עוד יום דכאוני ככל הימים..

מבחן קליל בביולוגיה לא מבינים כלום בהיסטוריה (איך לעזאזל עושים בגרות השנה? אני אסתפק ב60 או משהו אחרי המבחן ה'מזהיר' שהיה) לא מבינים כלום בפיזיקה מבחן קליל באנגלית (תנו לי לעשות את הבגרות כבר, גאד דאמט..לא נשאר מה ללמוד והמטומטמים בכיתה שלי לא מבינים כלום והמחנכת יותר מטומטמת מהתלמידים) הגעתי למסקנה ששום דבר בחיים שלי לא גורם לי אושר וחבל. שיהיה.

pRimaVeriTaVIV

New member
המממ....

שעת אפס: מתמטיקה, CTC שעה ראשונה: היסטוריה. ביום חמישי מבחן, והולך להיות גרוע ביותר
אבל אחריו יש סוג של תקופת רגיעה. כן, יהיו מבחנים וכל זה, אבל פחות מבחנים ענקיים והרבה פחות מדאיגים שעה שנייה: זה"ב. בלה בלה בלה, כרגיל לומדים אותם דברים מהשנים הקודמות
זה משגע אותי, 3 שיעורים ברצף בלי שום הפסקה
שעה שלישית: ביוטכנולוגיה. המשכנו אנרגית יינון, וסוג של מתכוננים למבחן, אני לא דואג ממנו במיוחד
שעה רביעית-חמישית: מתמטיקה. אי שיוויונים בקצרה, ואז מערכות אי שיוויונים-מעצבן בטירוף
וגאומטריה בכלל אסון, לא הולך לי בכלל
אני בחיים לא אעלה ככה ל5
שעה שישית: היה אמור להיות מדעי החברה והתבטל
מחר ספורט וממש ממש ממש בא לי למות
נקווה שהוא יתן לי לצאת

למעלה