אמ
התחלתי כרגיל ב10, שעתיים מחשבים שאשכרה למדנו משהו אבל לא הבנתי כלום
אבוד לי החלקים האלה בפרויקט. שעתיים אנגלית- היו אמורים להיות שני בחנים ממש קטנטנים, וכולם התחילו להגיד לה שלא תעשה, אז היא הקשיבה להם (שוב!!! נמאס לי שזה קורה!!!!!!!@#$!#$*&&*@) ולא עשתה אותם. ברור שהתעצבנתי על זה, וכל השיעור לא עשיתי שומדבר חוץ מלהיות עצבנית. בשלב מסויים נהיה לי משעמם אז המשכתי לקרוא את הספר שלי. בסוף השיעור המורה אמרה שבגלל הדברים האלה עם הבחנים משיעור הבא כל שיעור היא תעשה בוחן על מה שהיה בשיעור הקודם, כאילו הם עשו את זה גרוע יותר. בסוף השיעור היא שאלה אותי למה לא עבדתי השיעור אז אמרתי לה שזה נורא עצבן אותי, ושבכלל גם אין לי זמן אז איך אני אלמד עכשיו לכל שיעור אנגלית לבחנים האלה?! היא אמרה שהיא תודיע רק לי מתי הבחנים, אבל זה לא ממש עוזר לי ואני נורא עצבנית על זה ואוףףףףף בא לי להרוג אותם כבר אני פאקינג שונאת אותם חבל שהם חיים, באמת. ואני לא אחת שאומרת דברים כאלה סתם. שעה ספרות נחמדה, שוב היו דברים מעניינים ומצחיקים (מה זה דמות שטוחה?
), באנו לצאת והמורה לא נתנה לנו, רק למישהו אחד (כי עוד לא נגמר השיעור), ואז כולם שאלו למה הוא כן יכול ללכת, אז המורה אמרה פרוטקציות..חח אני אמרתי "אההה זה בגלל שהוא אשכנזי!!!!!" וכולם אמרו לי "נו ומה את? תימניה?" XD שעתיים מתמטיקה נחמדות שהתחלתי להבין אינטגרלים
וזהו. יום עד 4.....מחר מ8 עד 4
שיעורים במתמטיקה עשיתי, עכשיו טיפה טלוויזיה ואז להמשיך את הפרויקט.