יום שלישי

Anni Lupu

New member
יום שלישי

זה כבר 01:30, אז זה נחשב ליום שלישי. מה לעזאזל אני עושה ערה בשעה כזאת?!?!?!

מה לעזאזל

אני עושה ערה בשעה הזאת??

פתחתי פייסבוק סוף כל סוף ולבד!!!

שלוש שעות מתמטיקה-גדילה ודעיכה הוא חופר על הנושא הזהההההה בעעעעע. שעה היסטוריה-לא הקשבתי לה רבתי איתה טמבלית. שעה תנך-עשרת הדברות. שיחחרו אותנו הביתה אוכל לישון קצת פעולה הישרדות וזהו.

המבחן במתמטיקה עבר

לא אכפת לי איך הלך לי, העיקר שהוא עבר. זהו. עכשיו רק נשאר לעשות פרויקט באנגלית, עבודה בהיסטוריה, מבחן בהיסטוריה, מתכונת במחשבים. (לשבועיים הקרובים). לכבוד 1 באפריל רצינו לעשות מתיחה למורים או משהו אז החלפנו כיתה עם כיתה אחרת (אנחנו נכנסנו בתחילת השיעור לכיתה שלהם והם נכנסו לשלנו). ואז המורה שלהם הגיעה וראתה שהם נכנסים לכיתה שלנו אז היא נכנסה לשם ללמד אותם. אז חיכינו שהמורה שלנו תבוא.. אחרי רבע שעה מישהי הלכה לבדוק איפה היא - אז היא הלכה ללובי, פגשה אותה שם - המורה אמרה לה שלום והלכה לשתות קפה בחדר מורים. כנראה שהיא שכחה שיש שיעור.. אז לקחנו את הכיסאות מהכיתה שלהם ונכנסו חזרה לכיתה שלנו וישבנו בין השולחנות והמורה שלהם התחילה ללמד אותנו אזרחות
בכל מקרה, זה די נהרס ובסוף הם חזרו לכיתה שלהם ואחנו קיבלנו שיחה מהאב בית.

Aline In Chains

New member
שיעמום..

שעתיים יזמות, קיבלתי 43 במבחן:S. לא למדתי אליו בכלל. אח"כ שעתיים מתמטיקה, לא ניגשתי למבחן. המבחן נראה לי כמו סינית@#^#$@!. אח"כ שעה הסבירו לנו על המחוייבות האישית..של כיתה יא'. ווטף? ואז השתחררתי הביתה. משעמםםםםםם.

שרון710

New member
../images/Emo9.gif

אנגלית, חלון, חברה, פעילות של אור ירוק, ביולוגיה, מתמטיקה. אחר כך אני הולכת לשחק סימס 2 אצל שיר

R o n 2 5 6

New member
היוםםםםםםםם../images/Emo13.gif

היה דיי אחלה. שעה ראשונה עשינו "מתיחה כיתתית" לכבוד ה-1 באפריל.באמצע השיעור לקחנו את התיקים ויצאנו מהשיעור(רק חבל שחצי כיתה חזרה אחרי 10 שניות לכיתה
המורה לא ממש אהבה את זה) בשעה השנייה מישהו מהכיתה נכנס בין החלון לסורגים והסתרנו אותו עם וילון,ואז כשהמורה שאלה איפה הוא הוא קפץ מתוך החלון
המורה לצרפתית לעומת זאת כן אהבה את זה
שעתיים מתמטיקה שעברו דיי מהר,ושעתיים תנ"כ שבקושי עברו. עוד מעט אני אלך לנגן קצת.ב-6 שיעור פסנתר וב-9 המשחק! יאלה מכבי!!!!!

R o n 2 5 6

New member
נראה לי 12-15 ככה למכבי../images/Emo3.gif

מלבד השלשות של ברצלונה(טוב,ככה זה הכדורסל הספרדי) לא יודע אם יש להם יכולת מיוחדת. אין ספק שהקהל בנוקיה נותן בונוס רציני מאוד(והיו אפילו אוהדים של קבוצות אחרות שאמרו את זה) יאללה,שיהיה בהצלחה

LadyFlame123

New member
יום רגיל..

חצי יום לא זכרתי בכלל ש1 באפריל היום.. עד שילדים התחילו עם בדיחות מטומטמות כאלה
. ורצינו לצחוק קצת על המורה לצרפתית, אבל אנחנו גרועים.. והיא סתם התעצבנה. וואי בביולוגיה היו קטעים ממש מצחיקים. ילדה אחת : נאווה, איך את יודעת את כל זה? נוואה: כי אני חכמה. אני וילד אחד: סתם, 1 באפריל
חחחחח ולדבר ברוסית באותיות של עברית זה גדול
.

© h i l a ©

New member
היה משחק כדורעף

בונא, במשחק הראשון קרענו אותם, אבל אחרי זה הם קרעו אותנו. זה היה ליגה ארצית או משהו בסגנון והיינו צריכים לנסוע עד כבר סבא
חח אבל היה מצחיק, הבנים הביאו תופים וחצוצרה וכל מיני שטויות וגם התחילו לקלל בלי סוף את הקבוצה השניה. בחזרה הייתה צומת אחת שהנהג היה אמור לפנות ימינה והוא התבלבל אז הוא היה צריך לנסוע רוורס ולהכנס ימינה, אז איזה נהג מפגר אחד נורא התעצבן עליו ונדחף לפניו ועוד אחרי זה הוא בכוונה נסע לאט ולחץ מלא על הברקס וכשניסינו לעקוף אותו הוא לא נתן ואחרי זה הוא שם גז ועשה לנו זין כמו איזה ילד קטן XD תהרגו אותי איזה אנשים מפגרים יש בעולם הזה

noyy

New member
97 בתנ"ך :$

הגיע הזמן, אחרי 80 כל הזמן. אממ.. תגידו, גם לכם יש מחוייבות אישית השנה + שנה הבאה? קיצור מחייבים אותנו בעוד שעות וכבר סוף שנה וממש אין לי כוח לזה, וכאילו אין לי עוד דברים על הראש. חחח חזרתי הביתה ונכנסה בי רוח יצירתית אז לקחתי שלושתרבע תפוח וחצי אגס (התפרקו לי לגמרי בחתיכה :$), בננה וכמה תותים לתוך הבלנדר וזה יצא הדבר הכי טעים בעולם
רק שעכשיו אני לא יכולה לזוז וראיתי את טקס מלכת היופי, נרדמתי ועכשיו לומדים לכימיה

אמ

התחלתי כרגיל ב10, שעתיים מחשבים שאשכרה למדנו משהו אבל לא הבנתי כלום
אבוד לי החלקים האלה בפרויקט. שעתיים אנגלית- היו אמורים להיות שני בחנים ממש קטנטנים, וכולם התחילו להגיד לה שלא תעשה, אז היא הקשיבה להם (שוב!!! נמאס לי שזה קורה!!!!!!!@#$!#$*&&*@) ולא עשתה אותם. ברור שהתעצבנתי על זה, וכל השיעור לא עשיתי שומדבר חוץ מלהיות עצבנית. בשלב מסויים נהיה לי משעמם אז המשכתי לקרוא את הספר שלי. בסוף השיעור המורה אמרה שבגלל הדברים האלה עם הבחנים משיעור הבא כל שיעור היא תעשה בוחן על מה שהיה בשיעור הקודם, כאילו הם עשו את זה גרוע יותר. בסוף השיעור היא שאלה אותי למה לא עבדתי השיעור אז אמרתי לה שזה נורא עצבן אותי, ושבכלל גם אין לי זמן אז איך אני אלמד עכשיו לכל שיעור אנגלית לבחנים האלה?! היא אמרה שהיא תודיע רק לי מתי הבחנים, אבל זה לא ממש עוזר לי ואני נורא עצבנית על זה ואוףףףףף בא לי להרוג אותם כבר אני פאקינג שונאת אותם חבל שהם חיים, באמת. ואני לא אחת שאומרת דברים כאלה סתם. שעה ספרות נחמדה, שוב היו דברים מעניינים ומצחיקים (מה זה דמות שטוחה?
), באנו לצאת והמורה לא נתנה לנו, רק למישהו אחד (כי עוד לא נגמר השיעור), ואז כולם שאלו למה הוא כן יכול ללכת, אז המורה אמרה פרוטקציות..חח אני אמרתי "אההה זה בגלל שהוא אשכנזי!!!!!" וכולם אמרו לי "נו ומה את? תימניה?" XD שעתיים מתמטיקה נחמדות שהתחלתי להבין אינטגרלים
וזהו. יום עד 4.....מחר מ8 עד 4
שיעורים במתמטיקה עשיתי, עכשיו טיפה טלוויזיה ואז להמשיך את הפרויקט.

Under the GUN

New member
חזרתי מפולין

אז יום שלישי התחיל אצלי ככה: ב12 בלילה כבר הייתי באמצע באמצע הטיסה, עד איזה 3-3 וחצי אחרי זה יציאה מנתב"ג וכו' הגענו לבצפר ב5, היה טקס קל ונסיעה הביתה סתם ישבתי כזה עם המשפחה שלי לארוחת בוקר, והלכתי לישון ברבע ל8 בערך התעוררתי לפני רבע שעה וזהו

איזה עייפות!!!

הללכתי לישון ב3 בלילה כי לבן דוד שלי הייתה חתונה. קמתי ב7:05 כשהאטובוס ב7:15 אין לי מושג איך הספקתי- אבל עשיתי את זה. האמת שהסתובבתי כמו זומבי בבית ספר עם עיניים סגורות למחצה.. והיה 3 מתמטיקה (אני לומדת עצמאי) ואז היה היסטוריה, וביקשנו ממנה לדחותאת המבחן ליום ראשון (הוא ביום חמישי), ובגלל ילדה מעצבנת אחת, שלא רצתה, אז היא לא דחתה לנו. ולמה היא לא רצתה? סתם ככה, כי לא בא לה. המבחן היה אמור להיות בחמישי שעבר, אבל המורה נזכרה להגיד לנו עליו יומיים לפני, אז היא דחתה אותו לחמישי הזה, ואין לנו זמן ללמוד אז ביקשנו ליום ראאשון כי היומיים הנוספים יהיו באמת משמעותיים.. ואותה ילדה "לא, לא רוצה אני לא אוהבת לדחות" ואז היא גם אמרה "נאי לא לומדת בשישי שבת למה שאני אדחה אותו" (היא לא דתייה או משהו כזה)... סתם קטונניות לשמה... וזה כזה מעצבן! ואז היה ספורט עם המורה המחליפה (המורה שלנו טסה לחודש לארגנטינה)... והיא משעמם אז הלכתי. אחר כך שעתיים לשון, אבל בשעה הראשונה היא העיפה אותי!
למה? כי ידיד שלי כזה דפק לי על השולחן כזה וממש נבהלתי (הוא כל הזמן עושה את זה ואני אף פעם לא נבהלת) אז החזרתי לו כזה ואממ היא ישר "עופו שניכם!!!! לכל השעתיים!!!!!!" ואז חזרנו בשעה השנייה... אה כן, והוציאו את הולחות מהכיתות
הם לקחו מברגים והוציאו! והצגתי היום את המונולוג של בתיאטרון- הייתי כל כך לחוצה שהתבלבלתי קצת.. עוד מעט בייביסיטר ומליין שיעורים...

למעלה