יום שלישי

O0NoNi0O

New member
יום שלישי../images/Emo9.gif

מנשמע? התייאשת כבר מבצפר? אני כן!!! מתי שבת?
XDDDD נמנמ, שרשרו חוויות מהיוםD:

Efrat K

New member
רק ב1 התחלתי ללמוד מתמטיקה

אבל חוץ מזה מ8 עד 1 בצהריים כל היום חזרות לטקס י' בטבת מחר,וואי זה היה ממש מעייף לעמוד שעתיים ועד שכולן נזכרו להגיע היום לבי"ס.

Black Jane

New member
חוויות מהיום../images/Emo3.gif

קמתי בבוקר, הלכתי לביצפר, עשיתי מתכונת בחוסר ריכוז[ולמרות שצדקתי ברובה ביקשתי מהמורה לעשות חוזרת במועד אחר], וחזרתי הביתה. סינוסיטיס שלא עובר

redsnowhite

New member
נכשלתי בתיאוריה שנייה../images/Emo4.gif../images/Emo28.gif

ואחרי זה הלכתי לקניון עם חברות וקניתי לק לבן אטום, צבעי יסוד באקריליק, 2 מפיות של ורדים ועוד 2 קופסאות קטנות כדי להדביק עליהם את המפיות. אהה ואכלתי בורגר ראנץ'. אמא שלי מתקשרת אליי ושואלת אותי אם אכלנו כבר, אמרתי לה שעכשיו אנחנו אוכלות אז היא אמרה "מה בורגר ראנץ'?" ואני הייתי בפליאה מאיפה היא יודעת אז היא "את בקניון, מה תאכלי?!" מכירה אותי בעל פה
חחחחחח חולה על זה
אין משהו שאני אוהבת יותר.

Efrat K

New member
לא נורא,יש שאפילו בתאוריה שישית לא עוברים

תקחי את זה בקלות,למרות שזה מבאס בפעם השנייה להכשל. אולי את פשוט צריכה לעבור עוד פעם על החומר,אבל את לא צריכה לחרוש הרי עשית פעמיים ואני בטוחה שאת זוכרת.

redsnowhite

New member
טעות אחת יותר מדי../images/Emo7.gif../images/Emo28.gif

בתיאוריה ראשונה היו לי 2 טעויות יותר מדי
נקווה שפעם הבאה יהיו לי 0 טעויות יותר מדי
חחחחחח
כן, לא נורא.. תמיד אפשר שוב
שבוע הבא אני כבר ניגשת שוב..

יווולי

New member
לא הייתי פה הרבההההה!!!

הביאו לי סוף סוף את הספרייה...ועכשיו יש לי חדר חדש ויפה! אח של סבתא שלי, שזה הדוד של אמא שלי עבר התקף לב ביום ראשון. אז היינו איתו בבית חולים וכאלה...מקווה שהוא ירגיש טוב!! היום היינו ביום חילות בתל השומר..היה משעמם וחופרררררר.. אממ זהו ניראלי...

Billy Shirs

New member
הברזתי היום../images/Emo13.gif

היה לנו יום זכויות אדם, אז אני וחברה שלי הלכנו להסתובב קצת בקניון. אני כל כך שמחה שעשיתי את זה.

hadarinke

New member
כלכך הרבה רע ביום אחד.

-הכלבה שלי שברה את הרגל שלה ושמו לה גבס והיא בכתה מכאבים ואני כלכך עצובה
. -חזרתי ללימודים וחזרתי מתאילנד... -אני במחזור וכואב לי הגוף. -יש לי ג'ט לג נוראי.. -יש לי ילדים מפגרים בגדוד והם הרסו את הפעולה.. -2 חברות שלי החליטו להתנהג כמו תינוקות.. .

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif איך תאילנד?D::::

כולם חוזריםםםםם ולא נורא, בקרוב הכל יסתדר.

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif אני שונאת שלישי ../images/Emo10.gif

משעמם מידי. מריצים אותנו בביתספר. ארררג מורים עצלנים >< במקום שהם יבואו, הם מביאים כיתה שלמה של 40 ילד לכיתה שהם מחנכים
בלעכס ערבית, קצה של ביתספר אנגלית, במעבדות הישנות מדעים, לספורט,תנך,קפיטריה ואז מורשת T__T לפחות מחר אין אנגלית D:: איכס יש מב"ת
לפחות שירה באה לבקר אותי והשתעממנו ביחד D:

למעלה