יום שלישי?

יום שלישי? ../images/Emo79.gif

אפילו שאין לימודים, מה עושים היום?
וכמובן, אם למישהו יש רעיון לדיונים וכו' והוא מתבייש/לא רוצה לפתוח, שגרו אליי מסר/הודעה במסנג'ר. אבל כמובן שעדיף שתפתחו אתם ותהיו מעורבים. גם אם זה סתם שטותי כמו משחקים ודברים קטנים. אסור שהפורום ירדם לו שוב. שתפו פעולה!

כבר יום שלישי?!

השבוע עובר ממש מהר
בכ"מ..מחר ויליג' ..סוף סוף להנות בחופש הכלכך משעמם הזה יואווו
חוצמזה צריכה ללמוד תוך שבועיים וחצי תולדות המוזיקה מימי הביניים עד תקופת הבארוק ולהכין עבודה של 3 דפים ואפילו אין לי את החומר @_@ אה כן וגם ללמוד תוים במפתח פה בלע

How I Disappear

New member
עודמעט משמרת ../images/Emo69.gif

ולפני זה אני אלך לקנות ספרים לשנה הבאה ..

געגועים ../images/Emo10.gif ונולד לי בנדוד ../images/Emo13.gif ...../images/Emo192.gif

אני מתגעגעת אליו מאוד !
(L) לחברה שלי יש היום יום הולדת 16 והיא רוצה משהו מיוחד, אבל לא נקלט שאם צריכים כסף למונית למסעדה ולמתנה אז זה יוצא מלא ?! וו... לשם שינוי משוו טוב.. נולד לי בנדוד

מזל טוב../images/Emo65.gif

רק לי לא נולד בנדוד/התחתן הסבא/וואטאבר משמח כזה בחודש האחרון? לכולם נולדים דודים בזמן האחרון, פפ.

חחח תודה ../images/Emo13.gif../images/Emo192.gif

האמת שעכשיו די נגמרו האירועים כי כולם התחתנו ולכולם יש כבר ילדים אז זה בתדירות נמוכה

תודה ../images/Emo13.gif../images/Emo192.gif

דודה שלי עדיין לא חשפה את השם, היא מחכה לברית, נגד עין הרע וכאלה

hadarinke

New member
אירועי הימים האחרונים :)

שבת- הייתי בעצרת בתל אביב ולאחר מכן הופעת סטאנד אפ בצוותא.
ראשון- וואי, אין לי מושג.אני מנסה להיכזר ואין לי מושג...
שני- בצהריים באה אלי ליאורי ואז נסעתי לתל אביב עם ידיד לטייל וקניתי 3 דיסקים חדשים[ אביתר בנאי, ערן צור, טל גורדון מארחת את רונה קינן
].
שלישי-נסעתי לליאורי לעזור לה לעצב משהו, ואז נסעתי עם אבא לקנות כפכפים כי שלי נקרעו אתמול, אבל קניתי גם ג'ינס, חולצה מכופתרת, ואבא קנה לי שרשרת עם יהלום, כי הקודמת אבדה לי באילת... ביום שני אני ואהבתי חוגגים חודש

למעלה