יום שלישי

shoham95

New member
איזה יום דפוק ../images/Emo46.gif

קמתי בבוקר, התארגנתי והכל, תכננתי לעלות על האוטובוס, ואז לקח לי שעה לארגן את הדברים ת'תיק. המצלמה (לגרפיקה) ונעליים (לספורט) ועוד מיליון דברים וקלסרים. ואז פספסתי את האוטובוס
ועוד כמעט הספקתי! כמעט! אז חזרתי הבייתה, ותכננתי לעלות על האוטובוס לא הבא- זה שאחריו. וגם אותו פספסתי!!! בגלל אגד
אוף! ועכשיו אני כולי עצבנית. אוך. שונאת את אגד!

BellyTheCat

New member
שלישיכס

אגד דווקא יחסית בסדר ביחס לחברות אחרות...זה מזכיר לי שהתקשרתי כדי לשאול על קווי תלמידים (לא באגד), ופשוט חיפשו בשבילי את הקווים באינטרנט, מה שכבר עשיתי ><'' היום היה יום מוזר..היינו בהתרמה, רוב האנשים דווקא תרמו והיו נחמדים אבל מישהי פתחה לנו את הדלת, שאלנו אם היא רוצה לתרום והיא אמרה שלא והתחילה לצחוק ולהיות מאושרת מעצמה
חוצמזה ימי שלישי הם אף פעם לא משהו, 7 שעות עמוסות ואחר-צהריים עוד יותר עמוס :(

or19951

New member
איזה יום נוראי

בבצפר היה נוראי, בפעולה היה נוראי, ובבית נוראי!

דווקא עלי לא עבר היום שלישיכס לשם שינוי ../images/Emo20.gif

על ספורט דילגתי באלגנטיות (אחרי שחברות שלי שכנעו אותי לא להבריז כי "נו מה, אני אגלה למורה שהגעת היום!!! אל תשאירי אותי לבד!") וישבתי בצד כי אני 'חולה וכואבת לי הבטן' ובשאר השיעורים אני מניחה שהייתי קצת מעופפת אם אני לא זוכרת אותם.
בגדול היה לי היום מצב רוח טוב עם הרבה צחוקים, ושחררו אותנו שעה קודם כי היתה לנו הצגה ברבע לחמש, ומיד אחריה זרמתי לקן לראות סרט (יומני החופש משהו למי ששואל - אחלה סרט. מומלץ בחום) הקיצר היה היום טוב דווקא

למעלה