יום שלישי

asaf105

New member
יום שלישי../images/Emo3.gif

אוי אני לא פשוט לא מאמין, אני ב-5 יחידות באנגלית ויש איתי בקבוצה ילדים מפגרים שלא יודעים אנגלית בגרוש! ואיך לעזאזל הם הגיעו ל-5 יחידות טוב מה שבטוח, עוד איזה חודש חודשיים חצי מהקבוצה אצלי במתמטיקה ובאנגלית ב-5 יחידות ירדו

JeykinsN

New member
כן, מעצבן

וגם אצלנו כבר הזהירו שהם כן יורידו הקבצות כי הם רוצים שלכל אחד יהיה ציון טוב ונוח בהקבצה שלו (שכן אנחנו עושים יחידה ראשונה בגרות במלא מקצועות השנה (מה איתכם, אגב??) ומחר יש מבחן במתמטיקה
מפחדת לרדת הקבצה (מה לגבי קבוצת התמיכה שהצעתם אז?
)

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifיש לי שתי בגרויות השנה

היסטוריה ולשון. במקרה לקחתי מגמות שאין בהם בגרות השנה וגם רוצים לעשות לנו מתמטיקה לפי התוכנית החדשה שלא כוללת טופס בי'. למרות שהמורה שלי למתמטיקה אמרה שאם נהיה ממש טובים ונתקדם בחומר יש מצב שנעשה בגרות השנה (כל הפואנטה של מצויינות זה לסיים בי"א רק שזה בד"כ לא עובד). אגב, אם המורה שלי למתמטיקה הייתה פחות נחמדה ויותר מורה רוסייה קלאסית למתמטיקה, כבר מזמן לא הייתי במצויינות

asaf105

New member
אני גם עושה כמה יחידות השנה

בהיסטוריה ולשון כמובן כמו כל כיתה י', ואני עושה בערבית יחידה אחת ובכימיה, ומתמטיקה כמבון שאלון 05, הוא לא ממש מדאיג אותי כי גם ככה אני אקבל בו 100
וגם לי יש מחר מבחן במתמטיקה, משווה, ואמרו אצלנו שחייבים לקבל מעל 85 כדי להמשיך ב-5 יחידות, זה חומר של כיתה ח' ט', פונקציה ריבועית, חקירה, אי שוויונים, בגיאומטריה מרובעים, משולשים, קטע אמצעים מרכז תיכונים, משולש ישר זווית, חח אפילו מעגל לא נכנס לחומר

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifגם אני../images/Emo45.gif

כבר סיפרתי לכם שאחרי הבוחן באנגלית מחר "נתקדם" לפרזנט פרפקט? T_T |החפירה| היום החזירו את הבחנים על העבודת קיץ במתמטיקה. 63. בעיקר בגלל שלא עשיתי את הגיאומטריה ששווה 28 נקודות, מה שגרם למורה שלי להאמין שהיה לי בלאק-אאוט (וזה בכלל לא כי לא נגעתי בגיאומטריה כל הקיץ |שורקת|) אז היא נותנת לי לעשות מועד ב' אחרי סוכותD: באנגלית היה עוד שיעור חסר טעם. אני כל הזמן מקבלת הרגשה מהמורה שלי שהיא רק מתה להוכיח לי ולחברה שלי שאנחנו צריכות להקשיב למה שהיא מלמדת כרגע ובסוף השיעור היא דיברה על הבוחן והיא כזה "אל תעשו לפי השמיעה ולא משנה לי מה היה קודם" טוב שהיא לא הוסיפה בסוף "ענת
". בכל מקרה, רוב השיעור קראתי על פרפקטים פרוגרסיבים למיניהם בספר גראמר. שיעור ספורט. שעה שביעית. עכשיו רוצו את כל המושב. אני לא אפרט באיזה מושב מדובר אבל הצורה שלו די נוחה לריצות וכאלה. המורה הזאת חולת נפש! 2 בצהריים וזה נראלך הזמן לצאת לריצה?! לא יכולתי לנשום מהאף כי אני מצוננת מדי בשביל נשימה מהירה כזאת. באמצע הריצה אני מתחילה לקבל סחרחורות על סף הורטיגו, השמיעה מתעמעמת וככה באמצע החום והזיעה גלי קור. פה זה נהיה הזוי ומפחיד >< לא הייתה הפסקה לפני שעה שמינית היסטוריה אז לא היה לי הרבה זמן להחליף בגדים, לנעליים הגעתי רק בכיתה וכשהמורה נכנסה לכיתה שאלתי אם אפשר ללכת לשטוף פנים (הייתי כ"כ אדומה
) היא כולה הייתה בהלם ממה שעובר עלי XD זהו. |סחפירה|

KAriNi94

New member
צודק, גם אצלנו זה בערך ככה...

עוד מעט רק החזקים ישארו ב-5
הרוב ירדו ל-4 (גם במתמטיקה, ברור) אבל 5 אנגלית זה באמת לא נורא (ותאמין לי שאני לא כזאת טובה באנגלית, מאוד ממוצעת אפילו אבל זה אחד המקצועות היותר חשובים שלומדים בבי"ס לדעתי אז... עוד מעט אני אתחיל לקרוא ספרים באנגלית ואז זה ישתפר :))

supercoconut

New member
היה יום בודד.

אנגלית - זאתי שלידי בחו"ל השאירה אותי להשתעמם לבד. הרגשתי בחוסר כשלא היה אף אחד לידי כדי לצחוק על הכתב שלי. ספרות - זה שלידי לא הגיע. ואז חשתי נורא בדד. וניסיתי לשבת ליד דולב ואז...גירשו אותי. אני בדד
לשון - המורה קשקשה על משהו. ואז היה לנו בוחן. ואז סיימתי מוקדם אז הסתובבתי בביתספר. ~~~~~~~~~~ "ערימת ישבנים ערימת ישבנים!" ~~~~~~~~~~ לפחות בהקבצות שלי אני לא חושבת שיהיה דילול רציני. קבוצות גדולות היינו וגדולים נשאר. ~~~~~~~~~~ הייתה הפסקה פעילה סטייל JAM. היה לא משהו. הלהקה של י"ב איבדו קהל ומהר. ואז אחד מי' החליף את אחד הגיטריסטים שלהם. ופתאום היה יותר נחמד. ויותר קהל. ואז כל הלהקה הוחלפה בי'ניקים. היה יותר טוב ממה שהיה בהתחלה. ואז הי'ניקים הוחלפו בעוד י"בניקים. ונעלם להם כל הקהל. מכאן נובע. ששכבת דגן שולטת.
"והוו שכבת י'!!!ווהווו!!!" ילד1 "ששש עכשיו הם הולכים להיות גרועים ואז יצחקו גם עלינו שאנחנו מי'! XD" אני "ממ...." ... " והווו1!!!!!1 שכבת דגןן!!!" "
"

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gifשחררו אותנו שוב מוקדם היום:)

אנגלית,אנגלית,גאומטריה,גאומטריה,תנ"ך-לא משו מעניין
תסריטאות,תסריטאות- ראינו איזה סרט קצר וצריך לנתח אותו לפי דברים שלמדנו ולהגיש.. אבל המורה אמרה שה-4 דוחות הרשונים מקבלים 100 רק אם מגישים אז יאי:) ביולוגיה,ביולוגיה-מילים ארוכות ומעצבנות ואני לא מבינה אעאעא:( היה אמור להיות צפיה בסרטים ומסיימים באיזה שש אבל שחררו אותנו משום מה
אז סתם קניתי גומי מהמכונה שהתברר כגנבה מוחלטת של 5 שקל כי הגומי היה מעפן וקשה):

יובלל ג

New member
../images/Emo180.gifרק עכשיו הגעתי הביתה

שעה ראשונה- היסטוריה , המורה מורידה את הרמת משכל של הכיתה ומשווה אותה לרמת משכל של סנדלי בריקנשטוק שעה שנייה - לשון , משעמם
שעה שלישית- הסטוריה , המורה המטומטמת לא שמה לב שהיא הודיעה שהיא הולכת לעשות בוחן פתע כשהיא אמרה "רק בבית, תעשו חזרה קצרה על מה ההבדל בין לאומיות אתנית לפוליטית" שעה רביעית - כלכלה :ציירתי ציורים ממש מגניבים במחברת

asaf105

New member
לי דווקא היה היום בוחן פתע באנגלית../images/Emo6.gif

על הנושא הכי קל- present simple וpresent progressive ועוד המורה הזאת אומרת שבמבחנים היא הולכת להיכנס בנו! בגלל שיש פה ילדים שלא מגיע להם להיות ברמה של 5 יחידות

יובלל ג

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo6.gifהמורה שלנו לאנגלית באמת נכנסת בנו..

היא עשתה לנו כבר 3 בחנים והיא נותנת פווול שיעורים מיטונפת

למעלה