יום שלישי.

hadarinke

New member
יום קצר וארוך.

חחח כותרת מפגרת אז אני אסביר: שעתיים גיאו', ספורט ונגלית- עברו חיש מהר!
שעתיים מבחן בלשון... היה קל וארוך מאוד..... איזה 20 שאלות של הסבר וסמנטיקה שכל אחת 4 נקודות.. בערב אני הולכת לסרט עם ידידי תומר גולובנר[ שהוא קוראת לו תמר גילובני משם מה] מישהו ראה את "הנער בפיג'מת הפסים"?

טיוסדיי

שעתיים ביולוגיה.. עשינו עבודת כיתה, עבר מבר היה שעה חינוך עם הנוער העובד משו על רבין.. שעה ספורט- שיחקנו כדוריד וניצחנוו D:
שעה לשון- סתם היה, לא משו מעניין במיוחד שעה תנ"ך- כנ"ל שעתיים אזרחות- עבדתי על המחנך שלי שאני לא מרגישה טוב ושוחררתי D: יאי. נראלי שזה היה היום הראשון מתחילת שנה שלא נרדמתי בו בשיעורים. הידד לי

יום... מעניין../images/Emo6.gif

שעה ראשונה לא קמתי כי אחותי החכמה סגרה לי את השעון מעורר שעה שנייה מתמטיקה שעה שלישית היסטוריה, היה כ"כ מצחיק, אז המורה העיפה אותי. ובסוף בחרתי במחוייבות אישית בספריית בית ספר כי זה יוצא לי יותר נוח מבחינת שעות ואיך להגיע. שעה רביעית מתמטיקה. רוצים להעיף לנו ילדים מהכיתה לאומץ ומבר.

DevilGirl92

New member
../images/Emo11.gif

"together we broke all the rules, dreaming of dropping out of school.. and leave this place, and never come back" בברית המועצות לפני כמה שנים נהגו ללמוד במשך 10 שנים במקום 12. איזה כיף זה היה יכול להיות לסיים עם הבי"ס הזה השנה. חבל שזה לא הולך לקרות. טוב נו, מישהו רוצה לעשות איתי גרפיטי על הקיר של הבי"ס?

יום מבוזבז כ"כ.../images/Emo203.gif

שעה ראשונה היה תנ"ך. עדיין לא החזירה תמבחנים.. שעה שניה ביולוגיה, עם המורה הפוסטמה הזאת שעה שלישית כימיה, לא ממש לימדה משו שעה רביעית שיעור חופשי במקום חינוך [אצלנו בד"כ יש משו בשעה הזאת], כי המורה לא יכלה לבוא. אבל לא ממש הודיעה על זה. שעה חמישית זה"ב. XDDDDDDDDD. שעה שישית-שביעית היה אמור להיות מבחן בלשון, אבל המורה החליטה להיות חולה. הבעיה היא שגם אתמול ושלשום היא הייתה חולה, רק שלא טרחו להודיע לנו שלא צריך ללמוד למבחן כי לא יהיה כזה. אז הלכנו הביתה. בדרך לתחנת האוטובוס קניתי לאפה. וזה היה טעים למרות שנתתי חצי לחברתי השמנה. ואז הגעתי הביתה ולמדתי לפיזיקה ואז חברה שלי באה ללמוד איתי ואנחנו עכשיו משועממות וחסרות חיים כי תכלס, מה יש ללמוד בפיזיקה? ועכשיו אם מישו יואיל בטובו להסביר לי מה ההבדל בין צל לצללית, זה יהיה חבוב!

Ditz 93

New member
סביר.

בוטל לי שיעור ספורט.
יש לי ביום שישי מבחן דלגית.
קיבלתי 71 במת'.
אבל זה אחד מהציונים הגבוהים XD
יש לי מקלדת חדשה.
אבל הרווח לא עובד בה כ"כ טוב...

How I Disappear

New member
מחר מבחן במתמטיקה !!!!!! אני לא יודע מעגל

כאילו זה ממש קשה עם הזוויות ההקפיות/מרכזיות/פנימיות אוףףףףף שעתיים ראשונות היה פיזיקה, היה סבבה הם עשו תרגילים שעשינו כבר בכיתה הקודמת ... ואז 3 שעות מתמטיקה, המורה מעצבנת אותי ואני לא רוצה שומדבר מכל פינה בכיתה חחח אבל ישלי משקפיים אז אני אשים אותם החל ממחר חח וזהו .. יום קצר

למעלה