יום שלישי

Montelimar

New member
אני לא סובלת את המורה למתמטיקה. ../images/Emo46.gif

היא הביאה שיעורי בית בשבוע שעבר וגם אמרה שיש באתר של הבית ספר דף עם תרגילים שיעזור לנו להתכונן למבחן. היום בשיעור היא לא בדקה מי עשה את השיעורי בית, היא בדקה מי עשה את הדף תרגילים, והורידה ציון למי שלא עשה. איך זה הוגן בדיוק?! והחלק הכי מעצבן הוא, שמתי שבאתי אליה ואמרתי לה, היא לא הסכימה להקשיב ולהודות שהיא טעתה, ובמקום היא סתם המציאה טיעונים לא קשורים בכלל. אמרתי לה שאם היא תמשיך לעשות דברים כאלו, אני פשוט לא אצליח לעקוב ולעשות את השיעורי בית שהיא רוצה. לזה היא ענתה "בעיה שלך."
חוץ מזה היה לי יום קצר ונחמד...

or19951

New member
שונא את ימי שלישיה! ../images/Emo69.gif

היום התחיל במבחן בהיסטוריה שהלך ככה ככה. בטח 75-80. אחר כך הייתה שעה חופשית כי היינו אמורים ללמוד היסטוריה אבל המורה בחנה בע"פ. אחר כך שעה מיותרת לגמרי של ספרות ואז שעתיים תושב"ע אז וויתרתי על זה והלכתי לחבר
אחר כך חזרתי לשעות 7-8 של תאטרון. האמת שהפעם לא היה כיף בתאטרון, חיכיתי שהשיעור ייגמר כבר. ישר אחרי הבצפר הלכתי לסניף כי הייתה פעולה. מזל שאני לא מעביר פעולה היום אחרת בכלל הייתי מת. בניתי פעולה בזמן שישבתי מול החניכים וראיתי שאין בעיות עם המדריכי שלישי. אבל היו בעיות
קיצר היה יום מעצבן לגמרי.

shoham95

New member
../images/Emo9.gifאניאניאני

היה יום חביב במיוחד! הוא נפתח בשעה תושב"ע שהייתה בסדר ואח"כ ספורט- היה אחלה
ואז מתמטיקה שזה הדבר הכי נורא שקיים! למרות שהיום זה גאומטריה וזה פחות נורא. אבל עדיין!
וגרפיקה
אני כ"כ אוהבת את השיעור הזה. למרות שיש קטע מעצבן- גרפיקה זה על המחשב והמורה משביתה את כל המחשבים ומסבירה לנו דרך מחשב אחד (ואז זה מופיע על כל המחשבים) מה צריך לעשות. הבעיה היא שבזמן שהמורה מסבירה אני אוהבת לעשות- זה יותר כיף. חוץ מזה, ברגע שמישהו מבין מה צריך לעשות- הוא נדפק כי הוא לא יכול לעבוד. ואז אמנות והיה בסדר. נו. ואז סניף! היה כה כיף. באמת. רק שאני מותשת ואשכרה לא עשיתי שיעורי בית בכלום (!!!) היום. ואני יושבת פה במחשב כמו מטומטמת. אוף. אני פשוט אלך לישון ואעשה ש"ב מחר על הבוקר או משהו. אח, האומללות.
(מתנצלת על החפירה
)

למעלה