יום שלישי

יום סביר מינוס

ממ בואו נראה..שעתיים לשון..היה דווקא בסדר יחסית לתמיד. שעה היסטוריה- חזרה למבחן, הכנתי לי כמה שליפים נחמדים שעה ספרות- המשכתי להכין שליפים להיסטוריה חחחח אנגלית- קראנו סיפור כלשהו ביולוגיה - הועפתי פרוייקט ביולוגיה - איזה פרוייקט מזדיין בחרתי @__@ המדידות והכל כלכך קשהההה ומתיש :( מסתבר שאני גם אצטרך לבוא למדוד מחוץ לשעות ביצפר -_- אוקי תזכורת בשבילי להיום - לתקן כמה דפים מהפרוייקט באנגלית למחר לסיים סקירת ספרות בפרוייקט בביולוגיה ולהגיש במשו"ב ללמוד למבחן בהיסטוריה מחר למצוא חיים יאי

Flaming Pie

New member
יום סבבה. ../images/Emo209.gif

שעתיים ראשונות אנגלית - לא כזה נורא כמו תמיד.. שעתיים ספרות מגמה - סבבה. שעתיים מתמטיקה - חח כל השעתיים שיחקנו ארץ עיר. XD שעה אנגלית - סתם משעמם. היום יומולדת לחברה שלי אז אני מארגנת לה מסיבת הפתעה :) עוד מעט יוצאת ונקווה שיהיה בסדר חח.

How I Disappear

New member
יום מצחיקי ../images/Emo6.gif

כל היום היה פעילות כזאת בקשר לצבא והיה מאוד מעניין דווקא על הצו הראשון ועל התפקידים בצבא וכו'
אחרכך אחרי בצפר, הלכתי עם עוד מישהי לתאומות [לבית שלהן חח], הזמנו סושי והיה טעים מאוד מאוד מאוד וניסינו ללמוד למבחן באזרחות שיהיה מחר ללא הצלחה ואחרכך הייתי צריך ללכת כי אחותי ומשפחתה באו לביתי ועכשיו נתקעתי כי מחר יש ת'מבחן באזרחות שלא פתחתי ת'ספר אפילו פעם אחת ! כאילו לא התכוננתי ב-כ-ל-ל והוא שעתיים ראשונות מחר .. אז או שיהיה לי לילה לבן היום ואני אחרוש או שאני אלך לישון
בכיף ופשוט אבריז מזה .. [ויהיה לי עוד נכשל לאוסף הגדול] ושבוע הבא יש אסיפת הוריםםם
אמא'להההההההההה הצילוני

פיי שנים לא הייתי פה.../images/Emo60.gif

ביום ראשון בערב, ערב מגמת מוזיקה... אמאלה. S: יש לי כנראה 4 קטעים: את ה'באדינרי' של באך שהמורה מכריח אותי לנגן, The Man I Love שזה סטנדרט ג'אז (כפרה על גרשווין) שבו אני שרה, 'פצעים ונשיקות' של מוניקה סקס שגם די נאלצתי מכורח הנסיבות (זה עם בסיסטית וגיטריסט שפשוט אין להם ממש קטעים אחרים בערב) אבל סבבה אין לי בעיה, ואת 'פרנויה זמנית' של המכשפות בגרסה אקוסטית כזאת משלי רק אני והגיטרוש. ואני עדיין צריכה חוות דעת לגבי 'פרנויה זמנית' ככה ש... מי שמעוניין לשמוע הקלטה וכאלה. חוץ מזה, היה לי היום מבחן בהיסטוריה אחרי 3 ימים של חרישה סיוטית, ביום שבת איזה שעתיים וחצי, ביום ראשון איזה 4 שעות ואתמול איזה 4 שעות. כתבתי 3 דפים משני הצדדים. כאבי יד עזים? בהחלט. אבל הלך סבבה בסך הכל. אני לא יודעת כלום במשפט הסינוסים, הגעתי למסקנה. 06 זה כזה מסריח S: בעצם, עזבו 06, אפילו תרגילים ברמה של פאקינג 01 אני לא מצליחה לפתור במשפט הסינוסים. הידד. *סוףחפירה*

hadarinke

New member
ישירו השמיים, אהבה היא שיר לשניים :)

בצפר, נסעתי לתל אביב עם אבא להזמין פוסטר וקניתי על הדרך שלושה דיסקים חמודים- פסקול של שיקאגו, דיסק של איינשטיין וחנוך[אחד מהם], ודיסק של מיילס דייויס אם מישהו מכיר... כשחזרתי ביקרתי את ענתי, כשחזרתי מענתי יצאתי עם ידיד שלי קצת לטייל והנני כאן.

למעלה