יום שלישי 5.3

GR££N woMAN©

New member
רדיו בלאגנים../images/Emo3.gif

לפני שתשאלי אני פשוט אסביר.. חח יש לנו מגמת תקשורת בביצפר והמעשי שלה זה או טלוויזיה או רדיו, אני בחרתי רדיו.. חלק מהתלמידוּת שלי ברדיו זה שידור אחה"צ.. אז אני משדרת שעה וטכנאית של חברה שעה..

suti

New member
ווילי../images/Emo67.gif

וזה משודר באמת איפשהו? את נבחנת מתישהו על זה או שאת עושה את זה להנאתך האישית?

GR££N woMAN©

New member
זה משודר רק בתחום המועצה שנתיים

בקרוב יוכלו לשמוע את זה דרך האינטרנט וברור! יש לי פרוייקט גמר בסוף י"ב.. אני צריכה להכין תוכנית של שעה עם פינות, כתבות, ראיונות, הכל..

Chemical Venom

New member
יום מוזר מאוד!

הכל התחיל שקמתי בוקר ולהפתעתי אבא נשאר בבית אז הוא לקח אותי לבצפר אבל לא אכלתי בבוקר כי נגמר הקורנפלקס והייתי אמור ללמוד היום עד 16:00 אבל התבטלו לי כל השיעורי של הצהריים אז סיימתי ללמוד ב11:30 והלכתי הביתה ב12:30 כי כיף בצפר.. אממ ואז הגעתי הביתה הייתי על המחשב כמו כל יום רגיל ואז מכאן הכל התחיל להיות רע חברה מאוד טובה שלי אמרה לי שהוא לא תדבר איתי יותר("זמנית") וידידה טובה אחרת שלי בערך רבנו... ויום חמישי אני בתל אביב נוציא קצת עצבים אם מישהו רוצה להיפגש שיגיד לי...בבקשה!

suti

New member
"כי כייף בבית ספר"?????????????????

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????.

Chemical Venom

New member
רואים שאת לא מכירה אותי..

אני לומד באקסטרני זה לא כל כך בצפר כיף שם שחבל על הזמן!

HeNoOsH

New member
יום נחמדד

היה מבחן בספרות...אלוהיםםם איזה שאלות היא דפקה לנו. בשעה הראשונה של סוציולוגיה ראינו חלק מהסרט "דניס מתקשרת". בשעה השנייה של סוציו קראנו איזה מאמר ודיברנו עליו קצת וזהו. אמממ בחינוך לא עשינו משהו מיוחד..חלק ניגנו בגיטרה, חברה שלי התעללה בשיער שלי קצת, חלק שמעו מוזיקה ובסוף המורה נתנה לי למלא איזה שאלון שהיא חילקה בשיעור שאני לא הייתי. אהאה המבחן בסוציולוגיה עוד יומיים ורק היום המורה הודיעה לנו..וזה 100 עמודים בערך ללמוד!!! אין מצב בחיים שהיא תדחה לנו אותו..הוא היה אמור להיות לפני חודש וחצי אבל המורה הייתה חולה מלא זמן אז היא דחתה ל25.2 אבל בדיוק באותו היום היתה שביתה, בשאר הימים שאחרי זה היינו בטיול שנתי, ביום חמישי אף אחד לא בא חוץ מ3 ילדים כי זה היה יום אחרי הטיול שנתי ופתאום היום היא מודיעה לנו את זה. יופי באמת! היא יכלה להעביר דרך הבת שלה ת'הודעה בטיול אבל לאאא...למה שהיא תעביר?!?! קיצר נדפק לי היום..וגם מחר זה יהיה ככה =\

יום מגניב ביותר../images/Emo9.gif

היום יש לי יומולדת 17
בבית הספר איחלו לי מזל''ט.. ואפילו כבר מהבוקר שלחו לי במחשב איחולי מזל''ט.. ממש מגניבבבב

Simply Blonde

New member
איזה יום מבוזבז!111../images/Emo68.gif

אוף. אתמול הלכתי לישון בממש עצבים לא יודעת למה התישו אותי כ"כ. אמרתי לאמא שלי בעצבים שלא תעיר אותי. בכ"ז היא העירה אותי בשבע וחצי רבע לשמונה ככה התעצבנתי אבל קמתי כי ידעתי שיש לי שיעור עם המחנכת והיא קשוחה וכאלה. באתי בזמן. ואחרי שעה בערך מודיעים לנו סוף סוף שהיא לא באה וואלה יופי אז הביאו איזה רב מעצבן לשיחה ואני הלכתי סתם לשבת עם חברות ואז תיכננתי להבריז שעתיים מת' ומודיעים לי שהמורה שלי לא באה אפחת לא רצתה להבריז מבצפר. יופי
ז סתם ישבתי עם כמה בנות בחוץ ואז באנו לאנגלית והופ איזה פלא גם המורה הזו לא באה כל הכיתה שמחה כאילו הם זכו ב217 מליון דולר או משהו זה נדיר שהיא לא באה חחחחחחח קיצור יצאנו כמה בנות לבית קפה ואכלנו(ש-מ-נ-ו-ת) והיה נחמד אה כן הזמנו בסוף ביחד סופלה שוקולד ממש טעים חח וצילמנו
---> ואז חזרתי הביתה ונרדמתי וקמתי עכשיו ואוף יום אדיוטי! ח-פ-ר-ת-י

suti

New member
טעים../images/Emo192.gif

לא השארת לנו קצת?
ויפה לך הסגול בפנים.

Dum Darm Dam

New member
וואו, יום ארוך וכיפי. ^^" ../images/Emo205.gif

שעתיים ראשונות מתמטיקה, היו צחוקים. שעה ספרות. כפרעלהמורה. שעתיים עם המדריך של המסע בראשית, הוא בא לבקרנו, עשינו פיתות על האש. שעה אנגלית שלא באמת היה אבל הלכתי לעשות משהו להקלה או משהו בבגרות. שחזרתי, היינו ידיד שלי, אחותי ואני, היום בכלל צחוקים. אחותי הכינה ספגטי ועוד יותר היו צחוקים. אחרי זה שיחקנו ספיד, אחרי זה הלכתי לשבעה. אחרי זה חזרתי הביתה. כמעט התחלנו לשחק עוד פעם ספיד אבל דוד שלי מלונדון הגיע. היה כיף איתו. הוא הביא לי ולאחותי ערכת איפור וכל מני שטויות. כפרעלאישתו, וונדי, היא מספרת לי ולידיד שלי כשליווינו אותה לחדר אוכל שלנו שתפגוש איזה חברה שלה שהיא פגשה באינטרנט. [
] כפרע קטנה. אחרי זה הם הלכו לחברים פה בקיבוץ ואז חזרו להגיד שלום ואחרי זה אני, אחותי וידיד שלי שיחקנו שקר וכמובן שניצחתי אותם רק בשקר אחד.
מחר כלבנות עיוני!

למעלה