יום שלישי - נסגר!!!

יעל י

New member
יום שלישי - נסגר!!!

בוקר-כוס סינימיני+חלב בין מעדן צהרים 2 שניצל תירס וירקות בין2 כפות גלידה ערב2לחםקל מלא3פסטרמה2כפות חציל במיונז לילה שוקו וחופן בייגלה

חורף75

New member
סוגרת

7.30 - הפוך + קוראסון שוקולד-שקדים - 700 בין לבין - פעמיים נס - 50 11.30 - מלפפון, פריכית - 20 12.30 - סלט ענק עם גבינה בולגרית - 180 אחרי זה בעבודה עוד פעמיים נס - 50 16.30 - חתיכה משיפוד פרגית - 40 17.00 - 3 לביבות + אדממה + תה עם סוכר - 290 21.30 - אדממה + מלון - 170 סה"כ 1500.

jesie12

New member
חטיף שוקולד פרה עם פיצפוצים

נמכר ב שלשות ומכיל 92 קלוריות לחטיף - מומלץ.

תודה ../images/Emo24.gif ינוסה בהקדם ../images/Emo9.gif

אני טורפת כל מה שקשור בשוקולדים

12רוניתי

New member
ליעלי תשובה- א ד מ מ ה מה זה?

אדממה הם פולי סויה כמו ירקות קפואים של כל חברה סנפרוסט וכדומה. האדממה מומלצים מאד מאחר ויש בהם סיבים תזונתיים. בדיוק היום שמעתי הרצאה מ ש ג ע ת על סיבים תזונתיים והוא המליץ בכל פה (המרצה) על שילוב סיבים תזונתיים בתפריט היומי. אדממה לדוגמה -מומלץ. מבשלים את פולי הסויה במים רותחים או במיקרו ואוכלים. זה דומה לשעועית ירוקה. אוכלים את הפולים. הומלץ גם- גרעיני סויה קלויים- בכמות של 20-30 גרם ליום כחטיף מלוח כייפי. ברור שיש עוד מוצרים ואם תרצי אציין.

12רוניתי

New member
אדממה

מה זה אדממה פירוש המילה היפנית הוא: שעועיות על ענפים. מדובר בחטיף העתיק בעולם, חטיף טבעי, זמין ומהיר. היפנים הם צרכנים מושבעים של אדממה: % 95 מצריכת האדממה בעולם מתרחשת ביפן וכל פאב יפני שמכבד את עצמו מגיש קערת אדממה ליד הבירה או הסאקה. מבשלים אותם בקליפתם במשך חמש דקות במי מלח ומבקעים בידיים, משל היו פיסטוקים. האדממה טעימה - כשהזרעים טריים הם אכילים, אבל קצת חיים מדי. כשהאדממה מבושלת במי מלח במשך חמש דקות בלבד (עם התרמילים) היא הופכת למעדן, פיצוח מדהים מן הטבע. אי אפשר להפסיק לבקע את התרמילים, שאחרי הבישול הקצר מתבקעים בקלות. למה דומה הטעם? איפה שהוא בין פול ירוק לאפונה ירוקה. אפשר לאכול את האדממה כנשנוש ואפשר להוסיפה לאורז ולסלטים. למה זה טוב בריאות מהטבע: האדממה מכילה חלבון קל לעיכול, בעל זמינות גבוהה מאוד לגוף, (מדובר בצמח היחיד המציע חלבון הזהה באיכותו לחלבון של בשר או של ביצים), סידן, ברזל, ויטמין C וחומרים נוגדי חימצון המאטים את הזדקנות הגוף.

12רוניתי

New member
והכמות המומלצת

האדממה מכילה איזופלבונים, המשמשים כפיטו-אסטרוגנים (כלומר אסטרוגן מן הצומח) התורמים למניעת סרטן ואוסטאופורוזיס ולשיפור האיזון ההורמונלי, מה שהופך אותה ליעילה במיוחד עבור נשים בגיל המעבר ולנשים עם תסמונות קדם מחזור בעייתיות. האדממה אף מכילה פיטו-סטרולים המסייעים בהפחתת כולסטרול רע בגוף ובעידוד ייצור כולסטרול טוב. האדממה דלת קלוריות: רק 125 קלוריות ב- 100 גרם. כהנא מאמין נלהב בפרוייקט האדממה שלו, "זו הצורה הכי בריאה, ישירה וזמינה של הסויה", הוא אומר, "כשאוכלים ירק בצורה הטבעית שלו - יש איזון טבעי מושלם. מעולם לא תועדו תופעות לוואי לאדממה. ולגבי כל אותם מחקרים המדברים על הנזק שבצריכת סויה הוא מספר מחד גיסא על אוכלוסיות שלמות שחיות מסויה כחלבון העיקרי שלהן ומאידך גיסא מצהיר :"כל דבר צריך לצרוך במידה": לא מומלץ לאכול יותר מחצי ק"ג סויה טריה ביום, הכמות המומלצת היא 100-200 גרם ביום. ועל מחקרים בכלל דעתו נחרצת, "עם המימון המתאים ניתן להוכיח את הטענות המופרכות ביותר, על כל מאכל בעולם יש מחקרים בעד ונגד".

12רוניתי

New member
אקנה השבוע שוב

טעמתי את זה לפני שנה ובהחלט אהבתי. מקווה שהמידע תרם.

12רוניתי

New member
ממש עכשיו נתתי הרצאה לבעלי על יעילות סיבים

תזונתיים לאדם. למערכת העיכול, לספיחת שומנים וכולסטרול. אני עושה מאמצים אדירים לשיפור בדיקות הדם שלי- רגע לפני שאזדקק לכדורים. אני פותחת את הבוקר באכילת סיבים תזונתיים. והבעל...שרגיל רק עוגיות על הבוקר בעיקר,, שמע את הרצאתי והנהן. לאן יוליכו דברי..מי יודע.

חורף75

New member
אני רואה שכבר ענו לך לגבי אדממה

אין לי הרבה מה להוסיף, רק שלי זה מאוד טעים (בעלי טעם ועשה פרצוף) וגם משביע.

12רוניתי

New member
הכנתי לצהרים את האדממה במיקרו יצא

מעולה. השקית נמצאת ליד הירקות הקפואים ברשתות. הכנסתי לקערה עם מעט מים. מספר דקות במיקרו קירור. אפשר עם מלח מעל(אני לא אוהבת). ליד קציצת סויה בצהריים של טבעול לייט וסלט, פשוט נפלא. אפשר חימום גם בסיר על הגז עם מעט מים. תנסו.

למעלה