יום שלישי, נדמה לי..

LOLI152

New member
יום שלישי, נדמה לי..

יום שלישי היום, נכון...? טוב אז מיום שישי , טיפה מחמישי אפילו כל השבוע שלי התהפך.. סתם, לא בשביל משהו, סתם לשתף.. אז אח שלי התאשפז ביום שבת בבית חולים... היו צריכים לעשות לו איזה ניתוח.. אז כל השבוע הייתי צריכה להכין ולדאוג לאחי הקטן עם בצפר, ולשחק בין אחי הקטן, הבצפר, (הייתה לי מתכונת בהפקה.. 95 כנראה.. תודה לאל..) , שיחה עם המנהלת שלא הלכה משהו.. היא לטובתו הבת זונה.. לא מאמינה לי אפילו שהוא מתייחס אליי נורא, ולחץ בצופים, חייבים להספיק הכל, ולהספיק את זה עכשיו.. המחנה עוד חודש.. כבר פחות.. הזמן רץ.. הזמן טס.. ובגרות ביום חמישי שצריך להכין אליה דברים.. אז אח שלי השתחרר היום מבית חולים.. חוזרים לשגרה.. תודה לאל... אז.. איך היה היום שלכם?... אם מוציאים ממנו את הבגרות בספרות..? :) (יש מישהו חוץ ממני ומדנה ומליאת (או רוית..?) שלאא עשה היום ספרות..?)

LOLI152

New member
אה.. וכדי להשלים חתיכת פאזל חסרה..

גם הצטננות מעצבנת החליטה להתיישב עליי. לא מפסיקה להתעטש, להתנזל, ולהשתעל מיום שישי ברצף.. עולה ויורד החום.. הלכו איזה 5 גלילי נייר טואלט ביום.. אבל למי יש זמן להיות חולה?! XD

רוית כן ניגשה../images/Emo3.gif

היה יום חביב למדי, הייתי די לחוץ לפני הבחינה, כמויות גדולות של חומר היו לי כבר בתוך הראש וממש רצו לצאת כבר XDD אבל היה סבבה בבחינה, ואני חושב שהלך לי טוב, אז ירד הלחץ. אח"כ נחתי קצת ואני צריך ללמוד מחר לבגרות בתנך מורחב ביום חמישי
שמח שאח שלך השתחרר מביה"ח
...שירגיש טוב

Drenthe

New member
הפיסיקה יצאה לי מכל החורים

השתעממתי לאללה. מחר ניקח את המתכונות ובחמישי ה-בגרות. מאוד מקווה לטוב.

תרגישו טוב את ואחיך../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifרק בריאות!!!

ועמרי גם לא עשה את הבגרות היום
אבל יש לו מחר מתכונת בהיסטוריה.. אז בהצלחה לו
. וכל הכבוד לך על פיסיקה

LOLI152

New member
../images/Emo24.gif תודה מתוקה!! :)

חחח בהצלחה לו!:) ולי כל הכבוד על פיזיקה..?:O אני לא עושה פיזיקה..XD

LOLI152

New member
מזדהה. גם אני עוד לא מאופסת.. תודה ../images/Emo24.gif

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifאני לא עשיתי ספרות

חבל שלא האמת. למי יש חשק לזה שנה הבאה? שלוש שעות היסטוריה, שעתיים מתמטיקה(למדנו לשנה הבאה-מספרים מרוכבים או משהו) ועוד שעה מחשבים שוויתרתי עליה
יום משעמם ביותר

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gif"מתכנוננת" רק התחלנו ללמוד את החומר

של שנה הבאה... מורה מעצבן
נתן לנו כבר ש.ב לחופש חחח

tamaguchi girl

New member
התאוששות מהירה לאחיך../images/Emo24.gif../images/Emo101.gif

ולצערי, או בעצם לא לצערי- כן ניגשתי לבגרות וסיימתי עם ספרות לכל חיי
חוצמזה היה יום מצויין עם תחושת הקלה מטורפת, והוא עבר לי ממש מהר. בנוסף, חברה הביאה לי כתובת לאתר של צ'אטים עם זרים מכל העולם כשאתה בעצם לא יודע עם מי אתה מדבר (אלא אם שואלים לגבי גיל, מין, ארץ, שם וכאלה..שאלה נפוצה שם זה asl? והבנתי את זה רק כששאלתי מה זה כמו עילגת וענו לי:ASL=age sex location..ואחכ כמובן שהתלהבתי מזה כי זה חזק
ויש עוד מלא קיצורי דרך נפוצים שלא הכרתי עד היום
). בקיצור אז יצא לי להכיר אנשים הזויים מכל העולם באיזה אתר של והיו לי כמה שיחות ממש הזויות לטובה וזה היה כ"כ מצחיק- סיני אחד שהפיל אותי מצחוק, אחד ששיתף אותי באיך הוא מכין אוכל בדיוק במקביל לשיחה שלנו, שוויצרי שעברתי לדבר איתו במסנ והוא ממש נחמד ועוד כמה הזויים (קוריאני, יווני..עוד כמה בדרך שנעלמו לדרכם מהר אבל עדיין סיפקו לי בידור היום
). מה גם שאחרי כמה שיחות פתאום תפסתי את העניין של הכתיבה באנגלית ובדר"כ אני ממש שונאת לכתוב באנגלית- אני מבינה מצויין אבל לא מסתדרת עם דיבור וכתיבה. איכשהו נכנסתי לזה והתחלתי לכתוב דיי מהר ולא לחשוב יותר מדי בחיפוש אחר מילים ואיך להתבטא. פתאום זה נורא נחמד
אה, וגיליתי שאני נורא תמימה ביחס לאנטישמיות בעולם, למרות שאני כן מודעת לזה. כשרשמתי שאני " 17female israel", כמעט כולם ניתקו את השיחה. ניסיתי לרשום כמה פעמים גם "בת 17 בריטניה/ארה"ב/יפן/אחר"- וכאן אולי 1 או 2 התנתקו. יכול להיות שלא כולם התנתקו מהשיחה בגלל שציינתי שאני מישראל, אבל לפי איך שזה נראה לי- זה ממש עצוב
וזהו
סליחה על החפירה

tamaguchi girl

New member
ואני מוסיפה לרשימה בריטי!../images/Emo3.gif../images/Emo47.gif

לא בא לי לנתק איתו את השיחה וללכת לישון חח
ומחר יש לי בי"ס
מזלי שאני מתחילה בשעה 12

תהיי לי בריאה../images/Emo2.gif

אני חושבת,שעם כל השעון הביולוגי שלי שהתהפך בתקופה הזאת- לא הגעתי לרמה של להיות עד 5 וחצי לפנ"ב[כמעט
] ערה|סדגדש|
חח צריך לעשות שיאי הפורום בחוסר שינה,אני רואה שכמה פה מצטיינות בזה

tamaguchi girl

New member
תודה../images/Emo3.gif../images/Emo6.gifשעון ביולוגי דפוק זו אני ~../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif

האמת שגם בלי שיהיה לי עם מי לדבר באמצע הלילה אני לא הולכת לישון לפני 2-3 בלילה..ואם אני נרדמת ב2 וקמה ברבע ל8 לבי"ס אני אומרת שיש לי המון שעות שינה
והאירוניה (ספרות
אני עדיין מושפעת
) כאן היא שאני ממש ממש ממש אוהבת לישון. פשוט יש לי בעיה עם הקטע של הלקום בבוקר או ללכת לישון בלילה..למרות שאני נרדמת ממש בקלות, אין לי בעית נדודי שינה או משהו כזה
..וכמובן שלנסות להעיר אותי זה חתיכת סרט

tamaguchi girl

New member
חחח לא כולם היו נחמדים..המון סיננו ../images/Emo3.gif

ואיך ידעת שזה אומגל? זה היחיד בתחום הזה?

למעלה