יום שלישי לסדנה

Bluescale

New member
יום שלישי לסדנה

רישמו את מספר החלומות שזכרתם שינויים: RC - מתחילים לעשות בדיקות מציאות של בדיקת שעון ובדיקה הגיונית בלבד. הגיונית - עוצרים. שואלים בכנות "מה אני עושה פה? האם זה הגיוני שעכשיו אני נמצא פה? הסביבה הגיונית לי?" לאחר מכן שואלים "מה עשיתי לפני שעתיים" נזכרים בזמן שבו אתם נמצאים ומדפדפים במוח אחורה. אם אתם לא מצליחים להגיע למרחב הזמן - אתם חולמים. אם בשאלות ההגיון לא מצאתם הגיון - אתם חולמים. בחלום אין מרחב זמן הגיוני. הגיבו לשאלות.

Roy1232

New member
2 חלומות הלילה

רשמתי בנקודות, אבל הפלא ופלא אסוציאטיבית אני לא מסוגל להוסיף כלום לכתוב (חזרתי הביתה עכשיו). חלום אחד מאוד שטחי ולא מובן, חסר עלילה או חושים מלבד ראייה ושמיעה (אבל השמיעה ממש לא רלוונטית). לשני יש קו עלילה מסויים אבל גם הוא לא מלהיב... מה שכן ממנו אני זוכר יותר. בינתיים בשלושת החלומות שכבר רשמתי אני תמיד במבנה מסויים (לפעמים חסר קשר למציאות ולפעמים קשור).

Bluescale

New member
מצויין

מזכיר לכם שאנחנו משנים את טכניקת בדיקת המציאות (ראו הודעה ראשית) ובנוסף מתוכנן ללילה יום שישי נסיון לטכניקת mild

זאבבב

New member
0 חלומות...

אבל גם לא מי ידוע מה ניסיתי את הטכניקה, הלילה אנסה.

Roy1232

New member
חח דווקא היום לא עשיתי אוטוסוגסטיה

בפעמיים שכן עשיתי לא זכרתי כלום.

Pericles

New member
חלום אחד,

אבל השעון המעורר לא העיר אותי והייתה לי רבע שעה להתארגן ולצאת לביה"ס אז ממש, אבל ממש לא היה לי זמן. וכמובן שזה נשכח אחרי כמה דקות. הקפדתי לעשות בדיקות מציאות רוב היום. כלומר, זה הרבה יותר קל כשאתה בבית ספר ומשעמם ואין לך משהו אחר לעשות חוץ מלבהות בשעון, אבל כשאתה בבית, ובעיקר כשהשעון שלי הוא שעון מחוגים ואני לא יכולה לכוון אותו כך שיצפצף, אני לא שמה לב שעברו שעתיים. קראתי פה משהו על לעשות בדיקות מציאות על פי הרגלים, לא? אני חושבת שאני אתחיל עם זה. אני רק צריכה למצוא הרגל.

Roy1232

New member
אצלי הוא מצפצף כל שעתיים../images/Emo13.gif

אני שוקל אם להפעיל אותו בלילה ככה שיצפצף ב6 בבוקר, שזה שיא מחזור החלומות בד"כ ככה שהמוח אולי יקלוט את הצפצוף ואני "אזכר" לעשות בדיקת מציאות.

Pericles

New member
זה רעיון ממש טוב! (אם היה לי שעון יד דיגיטלי)

כלומר, תמצא צלצול בפלאפון אפילו שדומה לצפצוף של השעון שלך, ושזה יתכבה אחרי כמה דקות. אבל לא עדיף לעשות את זה עוד כמה ימים? כלומר, כשממש תתרגל לעשות בדיקות מציאות עם כל צפצוף?

למעלה