יום שלישי- ארץ

rt 19

New member
יום שלישי- ארץ

סוף סוף החתונה מתחילה, אבל לפני זה רידג' מבקר את ניק בסירה ומסדר לו את העניבה הם כרגיל מדברים על ברידג'ט והחתונה. ריק בא לבקר את ברידגיט, ברוק נכנסת לחדר רואה אותם ומתרגשת מהעובדה שהילדים שלה שוב לידיה. תומס היה חתיך בפרק, השמלה של ברוק מהממת, מייגן גם היתה מהממת (הצחיק אותי אותו אחד שהסתכל עליה...) אבל הקטע הכי מהמם היה הקטע עם ניק והופ באמת יש ביניהם כימיה טובה. ג'קלין קולטת את ניק וברוק מחזיקים ידים ושוב חושבת על זה שהם צריכים להתחתן ולא ניק וברידגיט. החתונה מחילה ורואים מישהי לבושה בוורוד מסתכלת מהצד... וזה מה שאני זוכרת מהפרק. סתם לב לעובדה שעכשיו ניק והופ יהיו גיסים.

S c a r l e t t

New member
היא נראית מעולה בשמלה הזאת../images/Emo45.gif

בד"כ אחרי הערה כזאת שלי שירן קופצת ואומרת שהיא נראית טוב תמיד, נכון שירן??
הופ היתה פשוט מקסימה! צריכים להשאיר אותה בגיל הזה לנצח! לא רוצה שתגדל, היא כזאת מתוקה
רידג' מאוד הצחיק אותי עם ניק, מנסה לשחק אותה שושבין למופת ומסדר לו את העניבה... מאסימו היה חמוד לברידג'ט, וממש התלהבתי לראות אותה בסוף בשמלה של אריק (למרות שהשמלה הראשונה היתה יותר יפה לדעתי) אבל נורא ריחמתי על אריק כשהוא ראה את ברידג'ט בשמלה אחרי שהוא עבד כל הלילה.. האישה המסתורית מתחת לרעלה הורודה(
), הזכירה לי ימים שברוק היתה מתחבאת ומגיעה לחתונה של רידג'...אחח הנוסטלגיה

גרטה1

New member
גם אני מסכימה

האמת, גם אני אהבתי את השמלה הראשונה יותר, אבל היה מרגש לראות את ברידג'ט עם השמלה של אריק ואריק נראה ממש מאושר, וניק בכלל נראה מוקסם ממנה. היה קטעים עם רידג' וניק וכרגיל אין על ניק והופ למי שלא קורא ספוילרים יש ניחושים מי האישה בוורוד?

Indiman1

New member
אף אחד לא הגיב על התאומות ?

הכוונה כמובן לסטפי ופיבי. מה זה הדבר הזה ? הן נראות יותר גדולות מתומאס. פששש.. לא ידעתי שזה מה שעושה שהות קצרה בפנימיה (מעניין איפה הן היו שהגדילו אותן פי שניים ממה שהן היו ?) ובכלל - הפרק היה משעמם להחריד עד שבאה "האישה בורוד" אולי ביום חמישי יבוא הקץ לשיממון הזה

למעלה