יום שכולו שירי !!

אביב 2009

New member
יום שכולו שירי !!

ביום שני הקרוב 11.1 יוקדש יום שידורים לזמרת הבית שלנו ולמאיה בוסקילה. הלו"ז של שירי: 06.00 - 5 הגדולים של שירי מימון. 09.00 - ראש בראש - שירי מול נינט. 12.00-15.00 - כל מה שרציתם לדעת על (הדיווה שלנו ועל מאיה). 17.00-18.00- פסקול העשור עם שירי (ראיון אצל גל אוחובסקי). 20.30 - 22.00 - ה-הופעה של שירי מימון במועדון התאטרון ביפו לפני שנה וחצי. תהנו!

אוף אני לא אהיה בבית...

צבא וזה...חחח לפחות את הכל כבר ראיתי... תהנו לכם
ותודה

אורון V1

New member
יום שחלקו שירי...

למה מאיה ונינט צריכות להידחף?
בכל מקרה לא מחדשים שום דבר.
על ה
אביב

אורון V1

New member
אז תדאגי לשרת בתפקיד ובסיס עם יציאות טובות

שלא תצטרכי להתבאס

איזה יציאות טובות אתה כבר חושב שיכולות להיות?

חחח הכי טוב זה יומיות ואפילו אם הייתי עושה יומיות הייתי מפספסת את הרוב...חחח אבל די מאוחר מידי... ביום ראשון אני כבר מתחילה את הקורס שהוא 4 חודשים עם יציאות מזעזעות (12-2) ורק אחרי 4 חודשים אני אדע איפה אני אהיה וכמה אני אצא הביתה... (זה או חמשושים או יומיות... תלוי במקום...)

אורון V1

New member
הכל תלוי בתפקיד

אם היית ספרית או כובסת או אחראית ממטרות אז לא הייתה לך בעיה
אני מקווה שבעוד ארבעה חודשים כבר נהיה בסביבות האלבום החדש של שירי ככה שהקורס לא יהווה בעיה ושתצליחי להמשיך להתעדכן. שיהיה בהצלחה בקורס

תודה רבה!!!

אתה יודע, אחרי הקורס יש גם שירות סדיר...חחח רק עוד 4 חודשים אני אדע איפה אני אהיה וכמה אני אצא הביתה... נקווה שהרבה...חחחח שבוע לא הייתי פה ושירי הספיקה להוציא סינגל ולעשות שיתוף פעולה (מוזר ממש...חחח) ולא שמעתי על זה בכלל עד עכשיו... מה יקרה כשאני אסגור שבת?! חחח (וזה יקרה הרבה...)

אורון V1

New member
במקרה הכי גרוע

תוציאי גימלים כדי שתוכלי ללכת להופעות של שירי
הצבא ממש מנתק מהחיים האזרחיים, לפחות בתקופת הטירונות והקורס.

אפילו אם הייתי רוצה, זה לא ממש אפשרי...

וכן, זה מנתק לגמרי... בעיקר שחוזרים רק כל שבועיים הביתה...

אביב 2009

New member
תיקון טעות!!

ערוץ 24 החליט להעביר את יום השידורים הזה להיום, יום ראשון במקום מחר! תהנו :)

למעלה