יום שיש ה13 מאמינים בזה? מאמינים בכלל באמונות תפלות? אם כן איזה? אגב, זה רק אני או שממש יבש פה?
G go goldi New member 13/10/06 #1 יום שיש ה13 מאמינים בזה? מאמינים בכלל באמונות תפלות? אם כן איזה? אגב, זה רק אני או שממש יבש פה?
פ פשוט מלאכית של האהבה New member 13/10/06 #2 לא ... אבל בכול פעם (כנראה חוץ מהשישי הזה) אני עושה לילה של צפיה בסרטים מפחידים (זה כיף במיוחד אם אנשים שמפחדים ממש מזה). אני יתגעגע לזה היום וכן ממש יבש פה
לא ... אבל בכול פעם (כנראה חוץ מהשישי הזה) אני עושה לילה של צפיה בסרטים מפחידים (זה כיף במיוחד אם אנשים שמפחדים ממש מזה). אני יתגעגע לזה היום וכן ממש יבש פה
H hagarshtar New member 14/10/06 #4 אחד המצחיקים!../images/Emo118.gif סרטי אימה זה אחד הדברים היותר מצחיקים,אני נרעת מזה,ראיתי אתמול רק סרט אחד כי יצאתי ]:
אחד המצחיקים!../images/Emo118.gif סרטי אימה זה אחד הדברים היותר מצחיקים,אני נרעת מזה,ראיתי אתמול רק סרט אחד כי יצאתי ]:
ת תה צמחים New member 14/10/06 #3 פעם היינו בחנות ומישהו פתח מטריה, אז אמרתי לו שזה מזל רע, והוא אמר לי שאמונות תפלות זה מזל רע, אז אמרתי לו שגם זו אמונה תפלה!
פעם היינו בחנות ומישהו פתח מטריה, אז אמרתי לו שזה מזל רע, והוא אמר לי שאמונות תפלות זה מזל רע, אז אמרתי לו שגם זו אמונה תפלה!
L Lp Fairy New member 14/10/06 #5 הממממ לא מאמינה.. פעם האמנתי בקטע של אוטו דואר..(לבקש משאלה כשרואים אוטו דואר...) וזה ככ עבד לי בערך 60% מהפעמים!!!! עכשיו..אני מאמינה בזה שאם לובשים גרב הפוכה זה מביא מזל רע וגם נעל הפוכה.. יבשושי אבל עכשיו קצת מתחיל להתעורר..[=
הממממ לא מאמינה.. פעם האמנתי בקטע של אוטו דואר..(לבקש משאלה כשרואים אוטו דואר...) וזה ככ עבד לי בערך 60% מהפעמים!!!! עכשיו..אני מאמינה בזה שאם לובשים גרב הפוכה זה מביא מזל רע וגם נעל הפוכה.. יבשושי אבל עכשיו קצת מתחיל להתעורר..[=
L Lp Fairy New member 17/10/06 #8 אינלי מושג...חחחח אבל מה איכפת לי להאמין..הרי אני תמימה..[= וכול עוד זה עובד למי איכפת..חחח
ג גלגלי שיניים New member 14/10/06 #6 אני מאמינה שצריך לראות המון סרטים שהיו מפחידים בכיתה ג' כל הערב. ]; ו, אמונות תפלות לא ממש. אבל - אני כן מאמינה שיש רוצח בשיחים מול חדר-האוכל. בחיי.
אני מאמינה שצריך לראות המון סרטים שהיו מפחידים בכיתה ג' כל הערב. ]; ו, אמונות תפלות לא ממש. אבל - אני כן מאמינה שיש רוצח בשיחים מול חדר-האוכל. בחיי.